Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 046
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Този Колийф ако го взема, аз ще получа колики Simple Smile)))
Кристи, не съм пробвала досега Боуен, но човек се учи докато е жив! Малкият хитрец ако го кърмя в стандартна поза и после се опитам да го сложа в кошарата, веднага се ококорва и после няма заспиване! А като сме на спалнята, суче, суче, пък си заспи сладко... От сега ме работи, но батко му беше същият  Mr. Green
Май ще си отгледам 2 деца на спалнята,  не е чак толкова зле.

# 691
 Happy Mijjj ツ, предполагам че за всяка аптека трябва да важи, аз от Сейба вземах, това във Варна.

Хахаха Моме, верно си беше за колики работата  hahaha hahaha hahaha
Питаш ли ме какво ми беше когато моите изпиваха една кутия НАН за ден и половина. Бая цифра си беше, ти с кърмата си лесна  Laughing

# 692
Моме, аз съм ходила на боуен и от това, което девойката ми е разправяла, не е шега работа. Ако искаш мога да ти пратя координатите ѝ да се чуете и да ти обясни по-подробно. Иначе твърдеше, че особено за новородени било страхотно, защото можело всичко да се лекува без илачи newsm78

# 693
  • София
Привет девойки  Blush Гледам, темата се обновила, много нови мами и кандидат-мами са дошли  Grinning Аз се позагубих, но 1 седмица бях командировка, после 1 седмица на море. Върнахме се в неделя и вчера преживях истински шок, стъпвайки в работната обстановка  Mr. Green Изкарахме на морето чудно, детето киснеше нон-стоп в басейна, но от морето я беше страх.

За коликите - и на нас единствено Колийф ни помагаше до известна степен. Това с талона и на нас ни го казаха едва на 4-то шише. Мисля, че от различни аптеки може да се купува и пак важи.

Моме, да ти е жив и здрав Александър, да е кротко и лакомо бебе!  bouquet

# 694
  • София
от тоя боуен майка ми и баща ми са доволни.
ходиха няколко месеца, според тях има голяма полза, ама си е цифра.
техните болести обаче са си вече и от възрастта и са съвсем друг вид де.  Rolling Eyes
аз съм много невярваща иначе в ползата от подобни.

# 695
Бамба, тази девойка взимаше 20 лв. и се ходеше веднъж седмично. Не ми се виждаше чак толкова скъпо. И не знам дали заради боуена или не, но в този период забременях спонтанно. Загубих плода де, ама това е друга история.

# 696
  • София
те са пенсионери и 20лв са им доста  Rolling Eyes
ама и на такова си трябва да попаднеш на някой, който знае какво прави, не че си мисли че знае.

# 697
Вярно е, предполагам и това. Тази ми я бяха препоръчали, а и историята ѝ беше любопитна. Слагам я в скрит текст, защото звучи леко невероятно.
Скрит текст:
Брат ѝ е лекар, баща ѝ бил болен от рак и след като били изчерпали всички други мерки, тя заминала за на майната си да учи боуен. Уж с него и с диета вкарали човека в ремисия и оттогава си живее нормално.

# 698
Мамчета на новородени захранвани с АМ, по колко пъти на денонощие храните бебоците и на какъв принцип увеличавате дажбата ? Ние се храним с мляко Аптамил, от днес увеличих дозата на 90 мл, а на инструкциите пише, че за такава доза храненията трябва да намалят на 6 т.е през 4 часа. До сега ги хранех на 3 часа по 70-80 мл. Бебоцие са почти на месец, родиха се около 2,5 кг, после свалиха 300-400 гр, а вчера ги измерихме по 3 кг. За толкова малки бебета възможно ли е да се хранят на 4 часа или трябва да продължа през 3 въпреки увеличената доза ? Дано съм успяла да обясня добре...  Peace

# 699
  • София
малки са за на по 4 часа, според мен.
нас на третия месец ни сложиха на диета, че много наддаваше, та диетата беше от 3 часа да минем на 3 часа и половина.

# 700
  • София
За коликите и аз давам Colief, явно ММ е попаднал на читав фармацефт че с първото закупено шише му бяха дали талонче за безплатната бройка.
Аз да се похваля, днес бяхме на консултация и бебчетата надават страхотно вече минахме 4500кг.

# 701
Кити, води се по децата. Моите стриктно на всеки 3 часа се събуждаха и ядяха, водех се по упътването на кутията. Ако му дадеш повече и повърне, значи му е много храната.

# 702
  • Пловдив
Кити, сега се опитвам да си възобновя някои неща в паметта, ние също бяхме на аптамил, аз също като теб в един момент в началото като погледнах кутията и споделих с педиатър схемата, ми каза категорично да не гледам какво пише там и да не намалям броя на храненията въпреки увеличаването на количеството АМ, та по спомен си карахме на 3 часа  Rolling Eyes Rolling Eyes иначе моите също бяха със сходни размери родени - 2.780 кг. и 2.600 Peace и пак казваха педиатрите да гледам колкото мога да си ги храня и да не пропускам нощно хранене на този ранен етап Peace

# 703
Кити, аз храня бебчо с ХИП 1 - 70ml. през 3 часа - 7 хранения, нощното пропускам.
Нещо кърмата при мен не тръгна като хората... Малко е, едва 20-30 ml.успявам да изцедя с помпа. Още не съм се отказала , но е мъка. Пия добавки, чайове, подобрение обаче не виждам ... Чувствам се обезкуражена. Sad

# 704
  • София
и аз с помпа нищо не изцеждах, ама бебето успяваше.
изобщо не е показател за количеството. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт