Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 047
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
Добър вечер! Сигме, мерси много bouquet
Аз, пък съм гроги, ей сега идвам от площадката  ooooh! сигурно, над 200 пъти, подканях, да си ходим, обаче никой не ме отрази  Crazy
Добре дошла и на новата бъдеща мама  bouquet

# 676
Гале, не е за новородени само. Мойто дете си дойде на 50-тия ден и тогава го хванаха коликите.
Гуге, не грешиш. За 4 дни -26 лв.

Кокона, наистина ти го предлагам.

# 677
  • UK
СигмЕ отново Благодаря  bouquet  засега, се опитвам с плодове тъпча я когато ми се отвори възможност. Надявам се и работа да свършат  newsm78

# 678
Няма проблем. Давай и узряла круша.

# 679
  • Пловдив
Кокона, сетих се и за разни фибри, овесени ядки ако хапва Rolling Eyes

# 680
  • София
круша и много вода и проблема се решава  Rolling Eyes

капки за колики аз давах само еспумизан и биогая, отминаха бързо за месец два, ама хич не беше приятен период, помня че си ревяхме двамата дружно през деня. не знам защо като имаше други хора поне аз бях по-спокойна.  Crazy

# 681
  • UK
Ми, нямам круши Sad праскови и кайсии се надявам, също да дадат, ефект.
Гуги, как ли не им предлагах тези овесени ядки, като стиснат тези устни и край, няма пробив  Crazy
При нас бяха все по едно и също време обикновено вечер към 9 почваха.  Имахме едни възглавнички с черешови костилки. Леля ми от ДМ дрогерии ги беше взела отделно биогаята и при нас беше вървежна, както и инфакол. Що количества изпихме от тези двете  hahaha кой, какво прави, ние, все в аптеката за тях наредени  hahaha

# 682
Кристи, добре дошла, много се радвам да те видя тук  Hug

Когато купувате Колийф искайте си от аптеката талонче на което отбелязват колко пъти сте си купили. Шестото шише ви е безплатно, на мен ми го казаха когато бях купила сигурно 10 шишета  Whistling
Еспумизана го давах когато спрях Колийфа, малко ми е смътен спомена, ама защото се сещам, че на всяко ядене слагах Колийф.

Гуге блазе ти, моите както казах големи принцове излязоха, щом не си свалиха чехлите и дрехите, прави сметка за ко иде реч  Whistling

# 683
Привет, Фели Hug Знам аз, че ще науча полезни нещица тук Simple Smile

# 684
а смятай за двама какво беше, имам смътен спомен, че отиваше за 2-3 дни при двамата, ама може и вече да греша,

За около 4 дни ни стига на нас. Златен ни излиза този колийф...ама какво да се прави.  ooooh!

# 685
Когато купувате Колийф искайте си от аптеката талонче на което отбелязват колко пъти сте си купили. Шестото шише ви е безплатно, на мен ми го казаха когато бях купила сигурно 10 шишета  Whistling

О, много благодаря за тази информация, Фели! Че при неговата цена и две шишенца на всеки шест да дадат , няма да е грешно  Outta Joint
И това за всяка аптека ли важи по принцип или за определени? Защото на мен от аптеката в "Щерев" онзи ден ми го спестиха. Тези дни ще отида с касовата бележка /много съм прибрана  Laughing/ и ще си искам талончето.

И още нещо да попитам - имам анти-колик шише на Филипс Авент , но е за 1м +
Има ли проблем да го ползвам сега?  Rolling Eyes

# 686
Happy Mijjj ツ, шишето не е проблем мисля, а биберонът. Трябва да е единичка, двойките пропускат повече и бебо може да се задавя.

# 687
  • България
Ей, това"бял шум"се оказа Голяма работа Mr. Green , а аз си мислех, че е поредната тъпотия  Grinning

# 688
  • Пловдив
на филипс авент по спомен май даже от 0 започваха бибероните Rolling Eyes

# 689
  • Варна
Ирен, в началото е така, след някой и друг месец може да започнат да се плашат от сешоара, прахосмукачката...

Ние повече от месец сме при баба и дядо на село. Не ще да припари до гаража, а вътре има лодка, неговия мотор, все интересни неща...Дядо му монтира душ пред вратата. Казахме си, че заради водата ще се престраши. Да, вече приближава гаража, но вратата трябва да е затворена.

Общи условия

Активация на акаунт