Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 063
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Хайде, Кристи, добре дошла при коликите и кърменето Simple Smile))

# 661
Моме, благодаря. Подготовката е важна Simple Smile Пък ако ще и чисто теоретична и психилогически!

# 662
tiptoe tiptoe tiptoe

Още ми е рано, но да понауча туй-онуй отсега.

Рано-рано, колко да е "рано"?  Party
Аз от 25-26 семица натам не усетих как отлетя времето ....   Laughing

Ние от снощи сме в Страната на коликите  Confused
Започнах да му давам Colief и май се поуспокои.
Моме, ти какво мислиш да даваш, че гледам сме на едно дередже...
Чай на Хип с копър ми каза педиатърката да му давам също...

# 663
  • Пловдив
и ние достигнахме морето, моите момчета полудяха буквално, нон стоп във водата, никакъв страх, искат да влизат навътре, не искат да ги държим, няма излизане, а времето хладно, дано не сме ги простудили Rolling Eyesцелите настръхнали и треперят обаче се кефят максимум Crazyсамо да не се разболеят диванетата

# 664
Гуге, никой не се е разболял от море. Гаранция. Само ги дебни да не влизат надълбоко.

О, Кристи. Раничко ти е за тука, ама да свикваш  Mr. Green

# 665
Хепи, аз още дори не го усещам хайванина. Ще стане кило скоро, а аз - нищо! И времето хич не минава, искам и при мен да лети Crossing Arms

# 666
  • Пловдив
Сигма, ко викаш, направо да се оглеждам за морски снахи Laughing
засега им секвам аз ентусиазма за дълбокото, само с изваждането е по-драматично

# 667
Ми Коконините  Joy

# 668
Е вие пък съвсем от рано се подготвяте - за снахи чак мислите Simple Smile))
Миж, давам от 2 дни Инфакол и Биогайя, засега ефект няма кой знае какъв, но трябва да се понатрупа в организма. Взех също чай от ройбос за мен и него, и сега ще проучвам масажите на Боуен, да се пробвам да ги приложа. Ако няма скоро ефект, ще сменя с Абоколикен.

# 669
  • гр. София
tiptoe tiptoe tiptoe

Още ми е рано, но да понауча туй-онуй отсега.

Ами хайде, откога те чакам.  Flutter Flutter Flutter

Гуги,  и аз се размечтах за моренце, но още не сме го измислили кога и къде.

# 670
Шокиииии Hug

Моме, ти правила ли си боуен досега?

# 671
  • Пловдив
Коконите малко са ни каки, ама то вече няма такива моди май мъжът да е по-голям Laughing Thinking
Моме, тоя инфакол за мен е пълен боклук, дори бях чела някакви статии за основната съставка, мисля симетикон беше, че файда няма и т.н., аз даже изхвърлих няколко шишенца навремето, най-много ползвах колийф и абоколикен, не, че и те помогнаха особено тогава  Rolling Eyes
ти па ся, що да не предвиждаме бъдещето Laughing Laughing

# 672
Мойто навремето само колийфа го спасяваше. Ама и цената му  Crazy

# 673
  • Пловдив
а смятай за двама какво беше, имам смътен спомен, че отиваше за 2-3 дни при двамата, ама може и вече да греша, абоколикена имаше същите съставки и беше една идея по-евтино и маааалко по-голямо, те або имат доста продукти еквивалент на други на по-ниски цени Rolling Eyes аз само този лефакс не опитах, а уж го дават най-ефикасен, но нямах как да се снабдя Rolling Eyes май истината е, че докато не минат коликите, няма спасение, при нас май след третия месец се поуспокои положението Outta Joint

# 674
  • Варна
Гуги, аз бях най-доволна от Инфакола. Не се налагаше да смесвам с кърма, т.е. цялата процедура с цеденето я пропусках. Абоколикенът хич не му понесе. След него връщаше храна, а той много рядко повръщаше като бебе. Моя приятелка пък беше много доволна от Абоколикена. Към списъка с лекарства за колики, който сте изредили, може да добавите и Еспумизан за бебета.
Мисля, че Колийфа го препоръчват на новородените, а останалите за по-късно, но може и да си измислям...

Общи условия

Активация на акаунт