Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 091
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Звезди, честит юбилей, все така да не ти личат годините, да търчиш след малкия с пълна сила  Mr. Green Жива и здрава!
Пънче, хапни си, няма само аз да качвам кила, я  Crazy

# 76
  • В сърцето на любимия човек
 Joy hahaha Joy
Аз и кило ягоди си купих  Whistling

За сега с килограмите уж съм добре, +3 от 12-та седмица до сега, а и общо де, защото преди това свалих поне 3 кг и в 12 гс бях горе-долу  колкото при старта на стимулацията.

# 77
Звезде ЧРД, да си здрава и много обичана  newsm59 bigdance2 Tada

Пънче, блазе ти че ти се яде, аз до края незнам как изкарах с това драйфане и неядене. Като родих след половин година бях като освирепяла, обаче и до сега месото не го долюбвам. Само на пражола не отказвам и то вратна, хич не съм по сладкото   eat 

# 78
Звезде , ЧРД  bigdance2 newsm59 Tada

Много много здраве и късмет ти пожелавам!!!

Аз заради гаденето през бременността до деветия месец толкова плодове изядох , колкото не съм яла през целия си живот. Сега отново не ям плодове - само от време на време.

# 79
На мен поне драйфането и гаденето ми се разминаха, пу-пу  Praynig Да се надявам, че и киселините ще ме пропуснат  Praynig Само хемоглобина малко ми е паднал и ще трябва да наблегна на мръвките, пък толкова да не ми се ядат напоследък... Whistling
Според д-р Христов единствено притеснението ми е в повече, ама на него му е хлабаво около врата, не се е борил той за това дете.

# 80
  • София
като нещеш мръвки има хапчета.
аз много цвекло пиех с моркови и лимон.
че пък хапчетата имат друг неприятен ефект.

# 81
  • UK
Звезди и тук, честит празник  bouquet
Хубави емоции днес ти желая  Heart Eyes

# 82
  • София
Пънче, с тия само 3 кила плюс можеш не едно, ами 2 парчета торта да изядеш. И слушай д-р Христов, многото притеснения са вредни! Naughty  Wink

# 83
Пънче, за цвеклото знам че вдига повече хемоглобина от мръвките.

Аз изкарах една нервна и под голям стрес бременност, нищо им няма на хлапетата, само дет са много диви  Joy Joy Joy По принцип е хубаво човек да се наслади на бременността, но при мен не се получи. Благородно им завиждам на тия дето са се наслаждавали.

# 84
А има ли цвекло по това време на годината? Преди месец мернах в Пикадили и беше едно омекнало и скапано. Иначе аз го обичам, но рядко купувам заради цапаницата с него.

# 85
Виж в Кауфланд, там поне доскоро имаше Румънско. Ако го ядеш сурово има по-голям ефект от вареното.

# 86
  • UK
Има цвекло, има го и в била. А в лидл го има в буркани newsm78
Моята бременност беше разкошна ( без да броим неразположенията в късните часове на деня  Joy). Но и с тях искам пак  Mr. Green

# 87
Честит рожден ден на Звезда.

Някой да предложи читав мамолог, който работи и в болница  newsm78

# 88
  • Варна
Сладко, проф. Иван Гаврилов. Преди няколко години работеше в Онкологията. Вярвам, че няма промяна. Но като лекар горещо го препоръчвам.

# 89
Ей,благодаря ви за пожеланията и вниманието.Нали не се празнува този юбилей,някак си ми е странна цифрата,ама ще свикна  Laughing ММ ги направи октомври и вика повечето мина,малкото остана  Mr. Green та и аз днес малко на размисъл го ударих.Да сме живи и здрави само да ги отгледаме тия дришльовци,друго не ми трябва вече.
Майките с бебешоците се губят.Шокото е родила,девойка,и тя колко зор видя.Дали ще дойде тука,то и други има де  Wink
Само отлагам събирането на багажа,и пътуването с един ден,Брей хич  не ми се тръгва тоя път  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт