Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 23

• 49 094
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Звезди-много да си здрава, за правнуци да доживеете с ТМ bouquet
 И мен много ме беше страх с ГД- постянно пусках КЗ и гледах да изключа всякакви гадости, които могат да предизвикат. Позволявах си един ден в седмицата по нещо и това при положение, тренирах 5 дни в седмицата Peace

# 91
Как се казваше тая мацка, дето имаше едно момченце, от Варна. Пишеше тук отдавна. От сутринта се мъча да се сетя как и беше ника и греда  newsm78

# 92
  • Варна
Сигме, една мацка дето живееше в кравешкия рай, т.е. Швейцария, ли? Аз не си спомням момък или девойка има, но е варненка. Никът й беше котешки, но точно как беше не се сещам.
Иначе и аз съм във Варна, с момче, че и мацка съм Wink /последното де да беше така/.

# 93
Инвитро при Емин, хиперстимулация........ех божеее склерозата не прощава.

# 94
Аз вече страдам от хроничен интелектуален дефицит, не мога да помогна  Mr. Green

# 95
При тебе ясно. С кърменето изтича мозъка, ама ни съм кърмачка, ни съм недоспала.
Явно си е ЕГН  Hug
Ще се сетя.

# 96
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - с хипер при Емин беше Емека  Peace 41 яйца и само един ембрион.

# 97
Не бе. Пишеше тука едно време.
сетих се
f/x

# 98
Аз пък сега погледнах, че не била Емека с тежкия хипер, друга е била.

Ще ме водиш ли на торта днес  Mr. Green

# 99
Да, да, да.
само че в момента ми правят гардероба в коридора. И тая нощ пералнята ми е върнала вода. Не знам дали е стигнала до ламината. Майка ми беше тука и сутринта го е попила. Каза че не било стигнало съвсем до там, но не съм много сигурна, дали не е влязло откъм лайсната. Та така- ако е намокрило ламината и се подуе ще си изям обувките от яд. Ама каквото такова. Ако трябва ще се пренарежда.

# 100
  • София
Ако не е била гиреща водата няма да се надуе ламината. Ние редовно забравяме прозореца в спалнята отворен и като завали през деня имаме два пръста вода, попивам, изсъхва и нищо му няма, то си е като пластмаса.

# 101
Споко, аз и без това си мислех за след обед по някое време  Peace
Дано бързо ти оправят пералнята и гардероба, че да не ги мислиш и тях.

# 102
Е супер. Щото хич не ми се занимава с пренареждане.
Гумичката на пералнята сменена. Гардероба е хванат за стената и майстора каза, че само заметресение 7 степен по Рихтер би го бутнал  Joy
Айде излизаме с колелето.

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 11:06 от sigma

# 103
Бамба, ако си свободна и имаш желание елате с Дебеланчо да ядете торта с нас. Към 5 на сладкарница Неделя на Шипч. проход. Ще ни бъде приятно.

# 104
  • София
Чак сега се прибираме, много ни е сгъстен графика почивните дни.
Хидихме на футболен турнир за дребосъци, голямо викане беше, после поляхме загубата на нашите, в музея на самолетите бяхме.
Аз се уморих, ама момчето е като на пружинка, а не е спал следобеда. Как ще доживея до довечера не знам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт