Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
Отрицателна мама и положителен татко всеки месец се следи Кумс ( май антитела на БГ )...
Здравейте мами ..Не ми се ходи до доктор ,яе тука си е цяла тирада за да идеш на лекър..Та моита щерка е се разболя и накачи и мен..Та 3 ден е с температура (която варира ),  а аз с гърло ...Какво да взимам ??? През бременноста с нея ,не съм се разболявала за това незнам....Благодаря

# 286
Добро утро момичета!

Аз да ви се оплача. Днес цялата се обринах. Такъв студ е навън. Гледам си апликацията дават го мин 9 мах 21º, а до преди няколко дни бяхме стигнали 36º. При вас има ли такива аномалии във времето? Дано не му влияе на бебчо моята алергия.

# 287
Отрицателна мама и положителен татко всеки месец се следи Кумс ( май антитела на БГ )...
Здравейте мами ..Не ми се ходи до доктор ,яе тука си е цяла тирада за да идеш на лекър..Та моита щерка е се разболя и накачи и мен..Та 3 ден е с температура (която варира ),  а аз с гърло ...Какво да взимам ??? През бременноста с нея ,не съм се разболявала за това незнам....Благодаря

И аз бях болна преди няколко седмици и се консултирах казаха ми че мога да пия парацетамол за температурата , а за гърлото Хомеовокс (той е хомеопатичен) а аз бях и с хрема и си пръсках и спрей за нос ( не знам там където си дали ги има тези лекарства) . Бързо оздравяване ти желая Simple Smile

# 288
Леле момичетаа...първи ден големи жеги и вече съм с подути крака. За първи път не различавам кокалчето на крака си..Вие оттичате ли? Е кво праим newsm78 Да лежа ли все?! newsm78

# 289
И на мен от два дни ми се подуват. Ходя до обед на работа , а следобед лежа с вдигнати крака

# 290
Здравейте и от мен, чета ви от доста време, но чак сега ми остана време да да се включа и аз. На 25г. съм от Пловдив, в 19 г.с съм, първа бременност. Моля да ме включите и мен в групата, мейла ми е tsaninka@abv.bg

# 291
  • Варна
Здравейте  Simple Smile И аз ви чета отдавна, но се не се записвам. И понеже рядко пишете тук реших да се запиша. На 36 год., от Варна първа бременост,  19 г с
Моля да ме добавите във фейс групата korina_vas@abv.bg

# 292
  • Plovdiv, Bulgaria
Йее, още една мама от Пловдив, супер!  Hug Добре дошли, тук  не сме много активни, но във ФБ е яко спамене.  Laughing

Да се оплача, днес почти нищо не съм хапнала, хем съм гладна, хем нищо не ми яде в тая жега...  Crossing Arms

# 293
  • по пътя
Здравейте момичета, през лятото много пътувания, почивки и не влизам почти в интернет, но не искам да ви изпускам. От мен едни сини гащи stork-boy Връщам се да ви чета, докато не ми се доспи. В жегите краката ми ужасно оттичат, не знам как ще изкараме това лято.

# 294
И аз съм така. Полудявам от три дни с тия крака. Направо не се стои прав. Толкова отичат..Поне от днес не съм на работа..Сутрин като стана пак е почти същото.

# 295
Аз още се чудя какво да правя с работата. Първоначалните ми планове бяха да ходя до 45 дена преди раждането. На последния преглед ( на 17ти )  доктора каза, че матката е "неспокойна" и вече не е препоръчително да работя. Нямам проблем с отичането на краката и самата работа понеже работя в офис на компютър и не с клиенти. Това обаче, което каза доктора ме притесни .. и сега се чудя от кога да си пусна болничния. Не знам какво ще правя по цял ден сама .. всичките ми приятелки работят, мъжа ми и той си има ангажименти и си мисля, че ще се побъркам цял ден на лаптопа, телефона и телевизора. Но ако се налага .. Вие работите ли още?

# 296
Аз например съм не само болничен, а и лежа от месец вече  Sad със скуката се свиква, важно е болките ако може да се минимизират и бебето да е ок  Peace
Момичета, тъй като аз съм с термин началото на декември, но ми харесва темата ви, искам да попитам. От ден-два като легна по гръб и виждам на едно определено място на корема как ми тупти и се чудя може ли да си е бебето това? Да отбележа, че съм слаба и сестрите се чудиха как да ми бият инжекция в корема, че имало само малко кожичка Simple Smile

# 297
Нина, аз от 6та г.с.  съм в болничен, защото и мойта матка се "обезпокои" и направих силен кръвоизлив. Мислех, че ще умра от тъпотия, защото съм адски динамичен човек, а и всичко наоколо работи... Е, честно, така ми се услади да си почивам, да се наспивам, да се занимавам с неща, за които все е нямало време. А и в тея жеги, знаейки колко е опасно претоплянето на една бременна, не знам с какъв акъл ви се работи. И аз работя на хладно, не ставам от бюрото си, ама като вляза в колата си, например, докато се охлади, вътре е 40 градуса!
Взимай болнични и не му мисли. Имаш цял живот да бачкаш като вол, и само няколко месеца да си бременееш.
А и ако не се предприеме нещо при неспокойната матка, може да се наложи креватен режим до термин. Има една тема за лежащите мами. Хайваните лежат с месеци докато не износят бебчетата си.
Хелиос, туптенето е на твойто сърце от повишеното количество кръв и налягане. И аз усещам същото и си мислех, че е беба или нейното сърце. Е не е. Сега си усещам и беба да мърда, и това туптене, което е на моето назорено сърце.  Simple Smile
Няма страшно, скоро ще го усетиш. Като побутване ниско долу. Голям кеф е.

# 298
Здравейте момичета , винаги съм чела информация в форума , но не съм участвала , но сега се включвам и аз. В 17г.с сэм , втора бременост . Ще се радвам да посрещаме емоцийте си заедно Simple Smile

# 299
Мерси, Шошии за инфото!  bouquet Леко бременеене! И аз се чудя ако нямах проблем дали щях да си взема болничен, но смятам, че да. Както казваш, това ти е право за няколко месеца и после ще си работим като волове  Peace

Общи условия

Активация на акаунт