Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 555
Да ти кажа, аз се чувствам тежка от един месец, краката ми се надуват, макар че почивам повечко. И тъй като мъжът ми е на легло, съм си разпределила работата по вкъщи така, че да почивам повечко. А за магазин си купих чанта на колелца, защото няма кой да ни помага, двамата сме си и разчитаме един на друг. Навсякъде съм вече с количката. Но гледам и да почивам. Аз досега съм наддала около 20кг и това много ми тежи, макар въобще да не виждам разлика в яденето си. Не прекалявам..Явно Хашимотото много ми забавя обмяната, въпреки че си пия Еутирокса.

# 556
Да ти кажа, аз се чувствам тежка от един месец, краката ми се надуват, макар че почивам повечко. И тъй като мъжът ми е на легло, съм си разпределила работата по вкъщи така, че да почивам повечко. А за магазин си купих чанта на колелца, защото няма кой да ни помага, двамата сме си и разчитаме един на друг. Навсякъде съм вече с количката. Но гледам и да почивам. Аз досега съм наддала около 20кг и това много ми тежи, макар въобще да не виждам разлика в яденето си. Не прекалявам..Явно Хашимотото много ми забавя обмяната, въпреки че си пия Еутирокса.
Следиш ли си тсх? От моята ендокриноложка знам, че в никакъв случай не бива да надвишава горните реф. ст-ти, т.е. ако е 5 е проблем при бременност.

# 557
Следиш ли си тсх? От моята ендокриноложка знам, че в никакъв случай не бива да надвишава горните реф. ст-ти, т.е. ако е 5 е проблем при бременност.

Аз също имам проблем с щитовидната жлеза и знам , че ТСХ трябва да е до 2,5 при нашето пиложение. Аз пия обаче Л-Тироксин 

# 558
о да, следя редовно ТСХ и ФТ4 всеки месец. Движи се около 1-ца ТСХ. Дозата ми е 100мкгр. Еутирокс. Но много наддавам. Просто се чудя генетично ми е заложено ли, не знам. В живота си краката не са ми се надували, но сега от горещините, от корема който притиска съдовете в ингвиналната област, от килограмите и то стана..Като тюлен се придвижвам. Леко полеко клатушкайки се...ужас

# 559
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, нашият сватбен ден мина, нямах проблем в църквата, както си мислех, изпих един айрян по път в колата и преди това ядох, наливах се с вода.. Всичко беше ок. Изморихме се с бебка, но сега сме добре, през целия ден я усещах как в най-хубавите моменти от сватбата, се разбутваше от вътре да напомни, че и тя е тук.  Heart Eyes

# 560
Колко хубаво звучи! Честито! Да сте много щастливички!  bouquet

# 561
  • Бургас
При мен не е от кг или подуване на крака.Притесняваме стегнатия корем  и тежестта по време на движение,както и това,че бебчето е ниско.Дали ще се качи?

# 562
Здравей,Веси! Добре дошла!

Да ви се оплача и аз.От 10 дни се чувствам тромава и ми тежи,когато вървя.Нямам енергия за нищо.В движение ми е стегнат корема.Получих и контракции.Доки и ми каза,че бебка е по-надолу,но трябвало да се качи.В 26 г.с. съм.Ако купя покупки от магазина ми натежава корема от носенето на торбичката и спрях с покупките.Доки ми увеличи хапчетата и пълен покой.Някой да се сблъсквал с тава ситуация?
аз също съм с контракции от няколко дни, изписаха ми магнерот 3×2 и да си почивам повече

# 563
Кара, отиди на лекар да ти изпишат Магнерот или каквото прецени лекаря. Това наистина са контракции стягането на корема. На мен ми се еслучвало два пъти. Затова не смятам да ходя заради толкова малко пъти.

# 564
  • Бургас
Кара, отиди на лекар да ти изпишат Магнерот или каквото прецени лекаря. Това наистина са контракции стягането на корема. На мен ми се еслучвало два пъти. Затова не смятам да ходя заради толкова малко пъти.
Ходих .Увеличи ми магнерота,нош па пия и ферофолгама.Но нещата не се подобряват.Поне нямам вече контракции.Ще видим как ще е след няколко дена.

# 565
Момичета, днес ми изписаха желязо и по-точно Ferrotone. Имате ли впечатления от него?

# 566
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, днес ми изписаха желязо и по-точно Ferrotone. Имате ли впечатления от него?
Аз го пия от близо месец, на гладно по едно саше, малко е гадничко на вкус. Не знам дали е повлияло все още, другата седмица ще ми правят изследванията, но като че ли откакто го пия не съм толкова зле с кръвното, иначе ми призляваше почти всеки ден.

# 567
Еми каквото- такова. На мен хемоглобина ми е 111 в момента и ми изписаха по 2 сашета дневно. Ще кажеш как са резултатите. Иначе на мен кръвното ми е доста добре, но желязото намалява ...

# 568
Пробвайте ако искате със сок от цвекло. На времето като го пих имаше страхотен ефект

# 569
  • Рим
Еми каквото- такова. На мен хемоглобина ми е 111 в момента и ми изписаха по 2 сашета дневно. Ще кажеш как са резултатите. Иначе на мен кръвното ми е доста добре, но желязото намалява ...

Здравей, мамче Mims Twins! На мен хемоглобинът ми беше малко по-висок от твоя преди около две седмици и аз бях убедена, че докторът ще ми назначи добавка по повода. Той обаче ми обясни, че не е необходимо да го правим при такива стойности все още - при бременните референтните стойности били различни от тези на останалите, "небременни", хора.  Simple Smile После се разтърсих и намерих потвърждение, ама не помня къде беше  Embarassed  На теб специално желязото ли ти изследваха?

При всички случаи, следвай преценката на лекаря си, естествено!  Peace А за цвеклото и аз знам, че помага! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт