Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 315
  • Берлин
Благодаря, и 2те...

# 316
Здравейте момичета и от мен. Незнам защо чак сега намерих тази темичка  newsm78,но съм точно за нея и веднага щом я изчетох се включвам . Та накратко : първа бременност с термин 24 ноември ,пол все още неизвестен. Аз  съм с - резус а бащата с + (пиша понеже видях че не съм вдинствена ) от гр .София.
Имам въпрос към мамите които ще раждат в София , дали са избрали болница и доктор защото мен ми е много трудно да се ориентирам. Досега бях в Щерев ,но се разочаровах.

# 317
Happy_4,  здравей, какво те разочарова в Щерев? Че и аз съм там, но ако някой има по-добри идеи, супер  Peace

# 318
Те са комплексни нещата. Основното е че нямат 24 ч работеща неонатология , което е важно за мен. Може да се ражда само след 36 седмица иначе нямат оборудване и пренасочват.Не ми харесва политиката им да се свързваш с доктора си през регистратура ( като даже 2 пъти неможаха и с медицинско лице да ме свържат) при проблем. Отделно от това разбрах  за случай след раждане за заразяване с бактерий . Сега гледам за Надежда...

# 319
Имам въпрос към мамите които ще раждат в София , дали са избрали болница и доктор защото мен ми е много трудно да се ориентирам. Досега бях в Щерев ,но се разочаровах.

И аз исках да попитам за същото. При мен проблемът е че лекарят ми работи в София мед и ако искам да родя при него, трябва да е там - почти нищо не намирам като впечатления от тази болница в нета освен злополучната случка с бебето Никол от миналата година... Sad За сега съм ходила и само в частния му кабинет, тъй като в Софиямед мисля че ходи само за операции и раждания. Някой има ли повечко информация за родилното им?
Иначе за първи преглед и установяване на бременността ходих и аз в Щерев - и аз останах много разочарована от отношението на лекаря, при който бях - беше доста груб и ми се накара първо защо съм отишла толкова рано (6 г.с.), защо съм дала да ми извадят цял яйчник на 23 г - все едно съм имала избор и някой ме е питал..?! После се върнах при Нецов, изключително доволна съм от него и май ще раждам в София мед, за да съм при него...

# 320
Здравейте Simple Smile
Аз раждах в Шейново и съм много доволна. Сега пак ще съм там.
Относно София мед- миналата година май месец моя приятелка роди там и също беше доволна.

# 321
  • Пловдив
Здравейте мами да отбележа цвета на нашите гащи ще е син! Heart Eyes

# 322
  • София
Те са комплексни нещата. Основното е че нямат 24 ч работеща неонатология , което е важно за мен. Може да се ражда само след 36 седмица иначе нямат оборудване и пренасочват.Не ми харесва политиката им да се свързваш с доктора си през регистратура ( като даже 2 пъти неможаха и с медицинско лице да ме свържат) при проблем. Отделно от това разбрах  за случай след раждане за заразяване с бактерий . Сега гледам за Надежда...

Аз съм в Надежда, а и още няколко момичета. За мен са най-добри. Има денонощен спешен кабинет. Винаги на дежурство са поне трима гениколози. 24 часова добра неонатология. Приемат бебчета от 32 седмица, по-ранни насочват за Майчин дом. Имам личния номер на лекарката  ми от Женска консултация и тя отговаря веднага на повикване или в рамките на 10-15 минути. Имам и личния номер на лекарката, при която правя феталните морфологии и нея съм говорила по телефона - първия път ми върна обаждане след 20 мин, защото преглеждаше пациента, а втория път ми вдигна телефона веднага.

# 323
здравейте,най после дочаках и аз да излезна в болничен тез жеги наистина не понасят добре на повечето хора като цяло.ТА  накупих най сладките неща който видя съответно в синьо без съмнение.и след вчерашния преглед (при моя си доктор ) се оказа че бебето е 102 % МОМИЧЕ, смятайте къв шок,човека помисли че съм луда,защото почнах да му обеснявам как са ми казали на ЖК че не е момиче,все пак мисля че 4Д победи, няма да я връщам дамата ! моля за смяна на щъркела. Laughing

# 324
 PartyЧестита мома,

Момичетата и в синьо могат да носят дрешки, виж момченце в розово все още не е прието така добре

Умувам за столче за кола. Ще ползваме една кошница 0-13кг, но си мисля да взема столче с ISOFIX 9-18, но  още незнам какво точно ... макар , че е далечно бъдеще

# 325
Здравейте момичета, може ли и мен да включите в тайната група?
Благодаря!

lidia_bk@abv.bg ;Lidiya Krasteva

# 326
здравейте, банда  Hug

не съм писала от век, но покрай ошашкването с двата БХС и амниоцентезата миналата седмица ми беше бая стегнато под лъжичката и съответно бях ужасна компания в продължение на седмици.. в понеделник излезе резултатът ни от амниото и според него, по милост Божия, нямаме никакви отклонения. сдобих се покрай стреса с контрахилен корем и сега 10-на дни ще пия магнезий+но-шпа. измъчих детето с тия вълнения.. лоша мама  Tired
иначе интуицията ми за пола се оправда: очакваме момченце. радост!

..лято, за мен това е най-противното време на годината и едва ми понася. безкрайно съм благодарна, че поне засега имам право да си работя от вкъщи.

добре дошли на новите момичета и пожелавам на всички спокойни и по-прохладни дни!  bouquet

# 327
Careener, може и да си споменала, а аз да съм пропуснала, но какво наложи амниото?

# 328
Здравейте и от мен,мамчета. Пиша за първи път.От Ст.Загора съм .Термин 12.11.16, пол-момче (за момента). Ще съм благодарна да ме включите в facebook групата - gabcheto88@gmail.com

# 329
  • София
Здравейте момичета, чета ви още от пърава тема, но чак сега се престраших да се запиша. На 29 години от София, първа бременност и живот и здраве на 10 ноември очакваме нашето момче Simple Smile Много сте готини, успешни и спокойни бременности на всички пожелавам.
P.S:Моля да ме включите във ФБ групата - mrg_s@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт