Две сърца в мен туптят, през НОЕМВРИ ще се съберат! - Teма 6

• 67 828
  • 691
  •   1
Отговори
# 510
  • Рим
mammapak, надявам се, че положението се подобрява! Пиши как си, когато имаш възможност! Прегръдки!  Hug

Лара, благодаря ти за сложеното щъркелче!  bouquet

Пожелавам на всички спокойна седмица!

# 511
Няма подобрение..почнах с антибиотика, но снощи ми падна още една част от тапата...лежа колкото мога и не мърдам..лошото е , че не мога да се прибера до софия, да не говорим до италия..яд ме е на тези лекари тук..Никои не предположи , че може да е инфекция и да ми направят микробиология...

# 512
Няма подобрение..почнах с антибиотика, но снощи ми падна още една част от тапата...лежа колкото мога и не мърдам..лошото е , че не мога да се прибера до софия, да не говорим до италия..яд ме е на тези лекари тук..Никои не предположи , че може да е инфекция и да ми направят микробиология...

ех! стискай зъби, моля те, мислим те ужасно много хора и това сигурно те товари, но направи всичко възможно да се разсейваш с някакви неща и да не се ядосваш! АБ така или иначе, знаеш си, трябва да се понатрупа, за да има ефект.. за тапата: разговаряй с твоя док за успокоение и повече яснота, защото аз малко наизуст, но със сигурност съм чела/чула, че е възможно с паднала тапа да се доизноси още немалко време бебочкин. гуш!

# 513
  • Някъде в Матрицата
mammapak, стискам ти палци и се надявам всичко да завърши благополучно.  Praynig

# 514
Записвам се 16.11 второ Simple Smile

# 515
  • София

Hug Hug Hug Прегръщаме те всички от темата. Знам, че сега ти трябва кураж и късмет.  Heart Eyes
Аз говорих с майката на мъжа на сестра ми, която е добър гениколог с практика във Франция около 5-6 години. Сега се прибра в БГ и има хубав кабинет в Сливен - тя е оттам. Питах я за твоя случай. Тя каза, че с лежене спокойно може да се износи бебето до безопасна седмица, независимо от падането на тапата. При първа възможност, когато овладеете положението да отидеш в София. В болница Надежда имат много добра възможност да удържат нещата и да се стигне до раждане когато е добре вече. Тази инфекция, обаче е много важно да се овладее. Какво казват лекарите? От какво е причинена и откога е, според тях?

# 516
Здравейте Ноемврийски мами ! Съвсем нова съм в този форум Simple Smile Моето бебче се очаква Ноември живот и здраве Simple Smile Понеже живот и здраве ще ставам мама за първи път и имам нужда от доста съвети, надявам се тук да открия доста отговори и дори приятелства  Simple Smile Hug

# 517
Здравейте мили мамчета. Надявам се, че се чувствате добре и се радвате на не толкова горещото време.
Исках да Ви питам купувате ли вече неща за бебока?
Някоя от Вас знае ли какво е най- важното за една бебешка количка? Всмисъл какви удобства да се търсят, какво трябва да се гледа, кой модел е най-удобен и изпитан и такива работи.
Ако някой може да каже нещо по темата пишете .
Хубава седмица .  Simple Smile

# 518
Привет ☺
Здравейте Ноемврийски мами ! Съвсем нова съм в този форум Simple Smile Моето бебче се очаква Ноември живот и здраве Simple Smile Понеже живот и здраве ще ставам мама за първи път и имам нужда от доста съвети, надявам се тук да открия доста отговори и дори приятелства  Simple Smile Hug
И аз съм нова във форума, но Добре дошла 😘 
Mirahr аз лично ще търся количка с въртяща се дръжка и коша да е комбиниран и задължително да се сваля лесно. За маркаа, не мога да кажа.Звучи ми много нелогично да дам 1000-2000лв. за 6 месеца ползване, но не знам като тръгнем по магазините какво ще е 😐
mammapak как си? Стискам палци и аз .

# 519
Здравейте мили мамчета. Надявам се, че се чувствате добре и се радвате на не толкова горещото време.
Исках да Ви питам купувате ли вече неща за бебока?
Някоя от Вас знае ли какво е най- важното за една бебешка количка? Всмисъл какви удобства да се търсят, какво трябва да се гледа, кой модел е най-удобен и изпитан и такива работи.
Ако някой може да каже нещо по темата пишете .
Хубава седмица .  Simple Smile

За количката е важно да е лека и маневрена, да се сгъва лесно и да не заема много място. Вече на няколко пъти писах, че моята е JANE 3 в 1 и съм много доволна. Като цяло сaмата марка е много добра. Столчето ни за хранене е също Jane, сега и кошарка мисля да взема пак същата марка. А за нещата свързани с храненето ще са ми на Tommee Tippee.

mammapak как си? Има ли нещо ново? Пиши от време на време, че те мислим.  Hug

Много нови мами се присъедениха тези дни. Добре дошли и лека бременност ви желая!  bouquet

# 520
Здравейте, мами Simple Smile Много се радвам, че съм тук. Безкрайно щастлива бъдеща мама на близнаци съм с термин 29.11. Три сърца в мен туптят Simple Smile Ще се радвам да сме си полезни и времето в групата да е приятно и ползотворно Simple Smile Лека бременност на  всички!

# 521
  • Горна Оряховица
Здравейте, мами Simple Smile Много се радвам, че съм тук. Безкрайно щастлива бъдеща мама на близнаци съм с термин 29.11. Три сърца в мен туптят Simple Smile Ще се радвам да сме си полезни и времето в групата да е приятно и ползотворно Simple Smile Лека бременност на  всички!

Добре дошла Simple Smile Какзаха ли какви са бебчетата вече Simple Smile

# 522
Добре дошли на новите мами.
За количката коша да се поставя в двете посоки,багажника да е достатъчно голям, добре е чанти, комарници и покривала да са в комплекта

# 523
Здравейте,
Приемате ли нови попълнения?
Чакам бебе #2,  имам едно голямо бебе на 8 Simple Smile,  живея във УК
За сега всичко се движи добре,  имаме термин 13/11.
Поздрави

# 524
  • Някъде в Матрицата
Аз пък искам на моята количка да се върти дръжката, а не коша и съответно ще си търся такава.
Имам опит и с двата типа колички и определено по-удобно и бързо ми се получаваше промяната на посоката да е чрез въртенето на дръжката.
Е, разбира се, че предишната количка беше с двоен кош, сега ще е единичен, ще е по-леко определено. Simple Smile
Другото на което държа е да е с по-лека рама и да е с големи колела (гуми). Засега съм се спряла на едни полски Kunert, но все още има време - ще разгледам и други.

Добре дошли на новите мамчета!  bouquet Леко бременеене до щастливия край! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт