Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 458
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
<0.100
Никаква имплантация тоя път.
С депо инжекции прогестерона ми е 16.
Съсипах още 2 хубави ембриона.
Дано земята се отвори и ме погълне на път за вкъщи, да не трябва пак да разбивам сърцето на мм.

# 76
Ели, Твоето колко е?
Съжалявам момичета! Явно и това не е бил нашият опит Sad
Тара, Ели прегръдки! Трябва да бъдем силни и да продължим ..

# 77
И аз приключвам кървенето са засилва,пуснах уринарен и е отрицателен.Утре ще пусна и кръвен,но е ясно и този път.

# 78
Гале, съжалявам мила!
Офффф как може всички да сме с отрицателен резултат  Cry
Понякога животът е толкова несправедлив  Tired

# 79
Тaрa, Беби, ужaсно съжaлявaм зa вaс, момичетa  Hug aз все пaк имaм утехaтa, че имaм еднa прекрaснa дъщеря...
моят резултaт е <0.100, седми ден нa блaстоцид.... нямa зa когa дa се случвa нещо
Гaле, aз нa пикливия не вярвaм  Hug

# 80
Днешният празничен ден се оказа доста тъжен в темичката...Прегръщам ви, момичета.  Cry

# 81
Оффф,много съжалявам.Момичета горе главата и няма да се отказвате,следващия път ще е вашия сигурна съм

# 82
  • В сърцето на любимия човек
Уф, да му се не види  #Cussing out
Съжалявам момичета, толкова силно се надявах, че ще успеете  Tired
Каквото и да кажа в момента няма да намали болката и разочарованието ви, така че само ще ви кажа, че съм с вас мислено и искрено ви желая успех, когато съберете сили за нов опит.

# 83

Здравейте, има ли момичета от Бургас , които са купували инжекция Зарзио от нашия град и ако може да ми кажат от коя аптека? Не мога да я намеря тази инжекция , а трябваше да я поставя още вчера!

# 84

Здравейте, има ли момичета от Бургас , които са купували инжекция Зарзио от нашия град и ако може да ми кажат от коя аптека? Не мога да я намеря тази инжекция , а трябваше да я поставя още вчера!
  Зарзиото го няма в аптеките само в клиниката в манипулационната.

# 85

galetosweet, сигурна ли си? Добре де , всички момичета само то клиниката ли го взимат?! Ей, сега я втасах!

Не може да я няма по другите градове!

# 86

galetosweet, сигурна ли си? Добре де , всички момичета само то клиниката ли го взимат?! Ей, сега я втасах!

Не може да я няма по другите градове!
  Да аз съм я търсила в аптеките и звъняха на фирмите вносители няма я.

# 87
  • В сърцето на любимия човек
Обадете се в манипулационна, изпращат Зарзиото по куриер с наложен платеж  Peace

# 88

пънче-мънче, благодаря тиии, спасяваш ме Hug

# 89
  • София
Момичета, искрено съжалявам за отрицателните ви тестове, направо не мога да повярвам, че няма кой да се похвали Confused Cry Когато аз правих последното ми инвитрото темата валеше от положителни тестове и някак сега тези негативни резултати много ме разстойват! Прегръщам ви силно!!!

Ще съм ви благодарна, ако ми кажете за колко време излиза контрола на НК клетки в клиниката и колко струва? И още ли правят вливки с Октагам или сега е на мода интралипида? Благодаря ви  Hug

П.С. какво е това Зарзио, явно и то е някаква нова мода  Crazy Явно от 2012та доста неща са се променили...

Общи условия

Активация на акаунт