Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 471
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, искрено съжалявам за отрицателните ви тестове, направо не мога да повярвам, че няма кой да се похвали Confused Cry Когато аз правих последното ми инвитрото темата валеше от положителни тестове и някак сега тези негативни резултати много ме разстойват! Прегръщам ви силно!!!

Ще съм ви благодарна, ако ми кажете за колко време излиза контрола на НК клетки в клиниката и колко струва? И още ли правят вливки с Октагам или сега е на мода интралипида? Благодаря ви  Hug

П.С. какво е това Зарзио, явно и то е някаква нова мода  Crazy Явно от 2012та доста неща са се променили...
  За 1 седмица излизат имунологичните.При всеки е различно влива се и октагам и интерлипид.Зарзиото се дава при стимулация за подобряване качеството на яйцеклетките и след трансфера за подобряване на имплантацията.Мен за нито едното нито другото ми помогна.

# 91
  • София
Тара, Ели, Беби, съжалявам за минусите момичета. Честно казано имах съвсем други очаквания за резултата при вас  Rolling Eyes.
И аз тези дни като попътувахме малко и се абстрахирахме от всичко взех да се чудя до кога ли ще ми издържат нервите на тази безкрайна агония с клиниките ...

# 92
  • В сърцето на любимия човек
Имунологичните ги изработват в понеделник и четвъртък, аз затова си запазвам час за тях в сряда или събота, така се чака най-малко  Peace

# 93
  • София
Галето, Пънче ,мерси много  Hug Да разбирам, че трябва да се обадя за час при имунолозите и те да ми ги назначат, не мога директно да отида в лабораторията?  Rolling Eyes И пак да питам за цена, ако може да ми кажете, че не я намерих в ценоразписа.. Hug

# 94
  • В сърцето на любимия човек
Да, запазва се час при имунолозите  Peace
За цена най-добре попитай тях по телефона, защото не знам какво ще ти изследват.
За първата имунология, например, платих 295лв , а повечето жени плащат 265лв. На мен ми бяха пуснали един допълнителен компонент.
За НК клетки май контролата беше 130лв, не съм сигурна.
За контрола на плацентарни плащам по 90лв.

# 95
  • София
Много мерси за изчерпателния отговор, Пънче, наистина ми е от голяма полза Simple Smile))

# 96
Анчето, на опашката за второ ли си?

# 97
Здравейте, от дълго време чета, но чак сега се престрашавам да пиша. След четири години опити, за естествено забременяване, от 3 месеца съм пациентка на Цветков. След лапароскопия съм с един яйчник, другия ми го махнаха. Операцията беше, през септември 2015г, заради миоми. Сега отново имам миоми, които растат ли растат. На 26.05. ми престои да започна ин витро, на ЕЦ с лека стимулация, с неизяснен стерилитет сме и проходимост на оцелялата тръба. В тази връзка исках да в попитам, колко чести са посещенията в клиниката до пункцията. Извинявам се, за дългия пост! Ще съм благодарна, за всякакво инфо.

P.S. При нужда от изследвания в София, през почивни дни, ходя в Торакс на Стамболийски.

# 98
Здравейте, от дълго време чета, но чак сега се престрашавам да пиша. След четири години опити, за естествено забременяване, от 3 месеца съм пациентка на Цветков. След лапароскопия съм с един яйчник, другия ми го махнаха. Операцията беше, през септември 2015г, заради миоми. Сега отново имам миоми, които растат ли растат. На 26.05. ми престои да започна ин витро, на ЕЦ с лека стимулация, с неизяснен стерилитет сме и проходимост на оцелялата тръба. В тази връзка исках да в попитам, колко чести са посещенията в клиниката до пункцията. Извинявам се, за дългия пост! Ще съм благодарна, за всякакво инфо.

P.S. При нужда от изследвания в София, през почивни дни, ходя в Торакс на Стамболийски.
На естествен цикъл,не са много най-много 2-3 и пункцията.

# 99
Galetosweet,  благодаря ти, за бързия отговор  bouquet

Желая успех и  EFP  на всички!

# 100
  • София
Анчето, на опашката за второ ли си?

Хахах, нещо такова, Сигме, следя нещата и май ще се пусна ако не друго поне да си използвам замразените ембриончета, имаме 5, което не е малко според мен, пък каквото сабя покаже.Мъж обаче още се дърпа за второ и в момента тъка на два стана, хем го убеждвам хем правя изследвания да съм си подготвена и мисля да се оробвам другия месец Simple Smile) Оказва се, че доста неща съм позабравила и влизам във форма с четене, хаха:))) Явно и ти си на линия пак, така да разбирам Simple Smile))

# 101
 Joy Аааа не. Мерси.
Семейният ми статус се промени, здравето ми се влоши. Едно ми стига.

# 102
Момичета, имам някои питанки:
-правили ли са ви ПИД на ембриони, някави отзиви за тази процедура, цена
-ползвали ли сте донор мъж, колко се заплаща
-какво мислите за стимулация с бемфола или нещо подобно беше

Благодаря предварително!

# 103
Ееех, че се разстроих...  Sad уф.... Ами... Нямам какво да кажа! Кураж, горе главата и напред! Прегръщам ви много силно и ви изпращам цялата си положителна енергия! Най-тъмно е преди разсъмване, знаете!!! И вярвам, че най-хубавото предстои! Hug
Аз се стегнах и започвам варенето на отвари, приемане на добавки и диета...

# 104
Влизам в темата настроена за хубави новини, а то какво Sad
Тара, Ели, Беби, няма думи за това...какво друго, освен да ви гушна силно Hug Hug Hug
Вярвам в написаното по-горе, дори преди няколко дни реших да си го сложа в подписа, като няма какво друго.

Гале, хайде поне ти се похвали Praynig

На още по-горното - донорски сперматозоиди струват 200лв.

Общи условия

Активация на акаунт