Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 478
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, имам някои питанки:
-правили ли са ви ПИД на ембриони, някави отзиви за тази процедура, цена
-ползвали ли сте донор мъж, колко се заплаща
-какво мислите за стимулация с бемфола или нещо подобно беше

Благодаря предварително!
По времето, когато се предполагаше, че аз ще правя ПИД, цената беше космическа. Сега момичета споделят, че идеята е да стане 500лв. на ембрион, което е поносимо
За донорски материал са ти отговорили вече.
Относно бемфолата - всички, освен мен, имаха страхотни резултати Mr. Green

# 106
  • София
Joy Аааа не. Мерси.
Семейният ми статус се промени, здравето ми се влоши. Едно ми стига.
Хахах бе то и аз нямам никава идея как бихме се оправяли с още едно ма съм си го навила на пръста и поне ембрионите съм се зарекла, че трябва да ги пробваме Simple Smile))

# 107
  • Пловдив
Относно ПИД цената вече е 600 лв.на ембрион. При нас се оказва също наложително ...

# 108
Относно ПИД цената вече е 600 лв.на ембрион. При нас се оказва също наложително ...
Как разбрахте, че трябва ПИД- с резултат от генетични ли?

# 109

Ами, докторът ни каза, че трябва да направим този път.Иначе, генетичните са ни ок. Не знам и аз вече, но имаме 4 трансфера с нулев резултат и трябва да се види дали ембрионите нямали генетични проблеми.  
Сега ми предстои стимулация с Бемфола,  как протича, до сега все по дълъг протокол бях. През колко дни са прегледите, колко дни продължава, колко фоликули да очаквам, както при дълъг протокол ли? Сега започвам на 2 ри ден  за 4 дни. Това ми е 3 ти стимулиран опит, но е нещо ново за мен.

Благодаря на момичетата за цените за донорската сперма и Пид-а.

# 110

Ами, докторът ни каза, че трябва да направим този път.Иначе, генетичните са ни ок. Не знам и аз вече, но имаме 4 трансфера с нулев резултат и трябва да се види дали ембрионите нямали генетични проблеми.  
Сега ми предстои стимулация с Бемфола,  как протича, до сега все по дълъг протокол бях. През колко дни са прегледите, колко дни продължава, колко фоликули да очаквам, както при дълъг протокол ли? Сега започвам на 2 ри ден  за 4 дни. Това ми е 3 ти стимулиран опит, но е нещо ново за мен.

Благодаря на момичетата за цените за донорската сперма и Пид-а.
Аз бях тоя месец с Бфемола-3 дни,после 2 дни клостилбегит и преглед след това 2 дни по 4 менопура на ден.после пак преглед после още 3 менопура за 1 ден и пункция,общо 3 прегледа.Имах 18 фоликула,но други момичета имаха по доста по малко,индивидуално е.Извадихме 11 яйцеклетки.Различно е от дълъг протокол и бройката е много по-малка.

# 111
  • Пловдив
Имаме 5 опита (2 стимулирани и 3 замразени) с отрицателен резултат, без имплантация и един ЗЕТ приключил с биохимична ден преди 6 г.с. Генетичните са ни ОК и на двамата. Но поради неуспеха д-р Персенска иска да изследваме ембриончетата. Дано това се окаже правилния път към успеха.

# 112
Тара, Ели, Беби, съжалявам за минусите момичета. Много, много съжалявам Sad Sad Sad Очаквах друго, някак си усещах, че ще са други резултатите..Пуу да му се ее

# 113
За съжаление и моите новини не са добри.Все още обмислям варианти,но...май ми мирише на Истанбул.Док вчера ми каза че няма какво да се направи в моя случай.Чакал разрешение за нова манипулация върху ембрионите-взема се днк от моите Я и се вкарва в донорска Я- нещо от сорта.Ама ми звучи много сложно,рисковано и скъпо Cry Cry Cry

# 114
  • София
взема се днк от моите Я и се вкарва в донорска Я- нещо от сорта...
Shocked Shocked Shocked

някъде след четвъртия, петия опит и аз като отидох на коментар, доктора само вдигаше рамене и казваше че няма какво повече да направи. всичко било добре, ама накрая нищо.
аз взех решение и само го осведомих че в такъв случай просто продължаваме.
успяхме на 8 опит.
личното ми мнение е че понякога си е въпрос на късмет  Rolling Eyes

# 115
Добто утро момичета,днес ми е 8-ми ден след трансфер и сутринта препишках един тест и той излезе положителен.Възможно ли е на 8-ми ден да покаже? newsm78

# 116
  • София
възможно е

# 117
Добто утро момичета,днес ми е 8-ми ден след трансфер и сутринта препишках един тест и той излезе положителен.Възможно ли е на 8-ми ден да покаже? newsm78

Възможно е, но ще трябва да направиш кръвен, който да повториш след 48 часа, за да видиш как нараства бременния хормон ЧХГ в кръвта.  Всичко това е необходимо, тъй като малко си подранила с теста и е хубаво да проследиш какво се случва. Тихичко честито и успех !  Hug

# 118

Възможно е, но ще трябва да направиш кръвен, който да повториш след 48 часа, за да видиш как нараства бременния хормон ЧХГ в кръвта.  Всичко това е необходимо, тъй като малко си подранила с теста и е хубаво да проследиш какво се случва. Тихичко честито и успех !  Hug

Благодаря,още днес ще пусна кръвен тест Simple Smile

# 119
  • Пловдив

Благодаря,още днес ще пусна кръвен тест Simple Smile

Ехх, че прекрасна новина за добро утро! Стискам ти палчета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт