Юли идва вече и ще гушнем малкото човече!

• 58 561
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Аз се притеснявам като чета колко скоро влизате в деветия Simple Smile И мен ми е странно, защото не знам какво да очаквам, но сигурно като настъпи момента ще ме е страх. Сега повече се притеснявам да не тръгне бебчо по-рано, че нали сме в ремонт. Кухнята казаха, че началото на юли ще я монтират и се притеснявам. Искам за бебето всичко да е готово ... Но съм решила - вляза ли в деветия веднага купувам нещата за бебчо /живи и здрави/. Дай Боже всичко с всички да е наред!  Praynig

# 436
Дай Боже всичко с всички да е наред!  Praynig
Ще е наред всичко Hug мен сега ми е леко притеснено и защото още не сме си намерили педиатър, а времето лети. Като покупки ние в края на 8 месец купихме всичко /само количката остава/, а леглото още е в кашоните и не е сглобено Grinning

# 437
При мен корем да искаш, в 32 г.с беше 120 см.  Rolling Eyes Питат ме близнаци ли чакам, колко е голямо бебето не знам. Скоро не са ми казвали.
В коя г.с се влиза в 9 месец?

# 438
При мен корем да искаш, в 32 г.с беше 120 см.  Rolling Eyes Питат ме близнаци ли чакам, колко е голямо бебето не знам. Скоро не са ми казвали.
В коя г.с се влиза в 9 месец?
не се ли влиза в 36г.с в деветия newsm78

# 439
Аз пак да попитам кой може да ме добави във фейсбук групата,там е по-лесно да следим нещата ? Simple Smile или поне как се казва там групата,за да я потърся Simple Smile

# 440
  • София - Варна
В 35-та и 5 дни се влиза в 9-ти календарен.
В 36-та и 0 дни се влиза в 10-ти лунарен.

# 441
Аз пак да попитам кой може да ме добави във фейсбук групата,там е по-лесно да следим нещата ? Simple Smile

Katya82 пиши й на ЛС

# 442
Аз пак да попитам кой може да ме добави във фейсбук групата,там е по-лесно да следим нещата ? Simple Smile

Katya82 пиши и на ЛС
Ами писах,но не ми отговаря Simple Smile

# 443

Katya82 пиши и на ЛС

Виж си фб може направо да те е добавила.

# 444

Katya82 пиши и на ЛС

Виж си фб може направо да те е добавила.
Как се казва групата ?

# 445
Не е ли най-лесно да кажем, че влизаме в 9-ми месец 30 дни преди термина?  newsm78 Laughing Wink
Аз съм в 37 г.с. вече съм в 9-тия Simple Smile Не мога да установя как ми е корема, но ми стана любопитно като го обсъждахте, та взех че се премерих сега - точно 100-103 см...там някъде Simple Smile Това малко ли е , много ли е ...не знам...
Терминът ми е 07.07.
Ще се радвам ако го добавите в първоначалната страница Simple Smile

Днес бях за първи път на запис на тонове - лежиш 20-30 мин с коланите на корема... уж всичко е наред Simple Smile
Да ви попитам и още нещо - понеже имам 4 диоптера късогледство - лекарката , която ми прави обстоен преглед с разширяване на зениците, казва че всичко е наред и можело да си раждам естествено, но нямало как с такъв обикновен преглед да се види 100% от окото, та ми препоръчва и ме праща в някаква клиника (МЦ Светлина) да си правя и някакво лазерно изследване на периферията на ретината за да сме били сигурни на 100% . Някой да си е правил нещо подобно ? Струва ми се твърде много... а и най-вероятно ще е доста скъпо...

# 446
Дени,съвсем нормален е коремът ти,и моят е 103 см,и с баткото ми беше така до края.Аз съм в 35-та г.с.,днес лекарката ми каза че съм в 9-тия.Ходих да си взема резултатите от изследванията и слава Богу всичсо е наред,освен хемоглобина,но той си ми е нисък по принцип.Пак ще си пия Феротон а +витавините+съдоразширяващите и магнезия и това е.Чудя се от толкова прием на лекарства,това човече как ще има здрав имунитет?Дано да са ни здрави бебоците!😇
Освен 45 - дневния болничен,не са ми давали други документи,но може би защото ще си раждам при докторката при която си ходя на ЖК?
Да попитам някоя мама купила ли си е или ползвала ли е преди органайзер за кошара? Много се чудя дали да купя такова нещо!

# 447
Здравейте, имам едно странно усещане, нещо като крампи на корема. Като поседя няколко минути и разтрия леко корема ми минават. Чудя се, това контракции ли са? Усещането е подобно на схващане на прасеца, а не като менструална болка...

# 448
  • морето и сините вълни :)
Има инфо на първа страница за добавяне в групата на ФБ ,ама не четете.
Аз пиша и на двете места и то постоянно,така че дали тука ,дали там все същото.

Моята обиколка но корема е 114см.И аз съм се сдухала нещо с предстоящото секцио  .Постоянно го мисля,хем съм го минала и хем знам какво е и пак ме е страх-както каза някой по горе от познатото.

# 449
а на талията ли се мери корема, защото на мен не са ми го мерили до сега. На всеки две седмици ходя на тонове, гледа бебчо и ми мери шийката

Общи условия

Активация на акаунт