Юли идва вече и ще гушнем малкото човече!

• 58 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, може ли малко помощ относно разчитането на резултатите, докато се видя с моя лекар. Днес влизам в 9ти месец.
Хемоглобин -109 ( 120-160), тук ми е ясно, ще се пие Феротон
Еритроцити- 3,47 (4,20-5,40)
И сега урината е мама мия...
белтък -    /+/ 0,3
кетони- /++/ 4,0
левкоцити- /+/ 70
седимент на урина-  5-6 левк. масово урати
Имам ли място за притеснение, признавам си, че вода пия с голям зор по 1 л на ден

# 646
Ема, хемоглобинът е нисък и оттам и еритроците, което е нормално и си z
знаеш, че ще пиеш желязо.
Уратите да не те притесняват това са песъчинки.Левкоцитите са малко и пак не е проблем според мен.
За белтък и кетони.Кетоните са знак за наличието на ацетон в урината. Да не би да си имала някакъв проблем със стомаха. Може и защото не пиеш и много вода.
Белтъкът в урината може да показва оток по тялото например. Ако имаш надути глезени, ръце.
Лекарят ще каже най-добре как се интерпретират резултати и не се притеснявай, защото не е задължително да има някакъв проблем.

# 647
Момичета може ли някоя да ми обясни магнерота за какво се пие и кога е най добре да се спре. Знам,че е за контракций,но искам да ми се разясни малко повече за магнерота моя доки не ми казва нищо ...

# 648
чудо, предписва се при контракции, за да държи матката спокойна. Дозата при всички е различна и се спира от лекаря в зависимост от състоянието. Някои момичета го пият докато влязат в 9 месец, други доста по-рано. Аз лично го спрях около 29-30 седмица, защото нямах оплаквания и контракции.

# 649
чудо, предписва се при контракции, за да държи матката спокойна. Дозата при всички е различна и се спира от лекаря в зависимост от състоянието. Някои момичета го пият докато влязат в 9 месец, други доста по-рано. Аз лично го спрях около 29-30 седмица, защото нямах оплаквания и контракции.
на мен ми го изписаха в спешното на МД в 30г.с утре влизам в 9м и се чудя дали да го спра или да чакам до 37г.с пия 3х2 но нямам контракции даже,когато ми го изписаха нямах....не ми казаха кога да го спра

# 650
Аз още пия Нутри Маг и вчера забравих да питам лекарката дали да го спира ,след като съм в 9ти месец.Пия си и фолиевата киселина все още

# 651
Smile_86 благодаря ти, сравнително по-спокойно ми е Simple Smile мисля след 2-3 дена да пусна пак урина да видя дали няма да има промяна 

# 652
Аз още пия Нутри Маг и вчера забравих да питам лекарката дали да го спира ,след като съм в 9ти месец.Пия си и фолиевата киселина все още
кога ти е термина

# 653
чудо, питай лекаря си по ЖК. Моят лекар ми каза, че ако раждането е нормално, трябва да се спре към 34-35 седмица или по-рано, ако нямам оплаквания. Но при всеки е индивидуално Peace
ани, аз също продължавам фолиевата киселина по препоръка на д-р михова, тъй като помагала за усвояването на желязото

# 654
Стискам палци на всички мами да родим здрави и доносени бебчета!
Моята док пък каза да си пия магнезия,витамините и всички други лекарства до последно.Даже магнезия ми го увеличи от 1 на 2 на ден. При наличието че едното е 365млг, не знам с 2 - те дали не идва много....Иначе аз от 2 дни имам разтройство, но не постоянно,затова не го отдавам да е вирус.И някъде четох ,че това означавало че тялото се подготвяло за раждането...?На док съм чак другата седмица и се притеснявам дали бебето ще расте с това мое разтройство!

# 655
Аз също пия магнезий и ще го спра в 37гс., но който няма контракции може да го спре по-рано. Магнезия се изписва и за крампи в крайниците.
Випкрис, разстройството не пречи на бебето изобщо, а само  на теб, но пий повече вода, за да не се обезводниш.
Силните контракции могат да предизвикат разстройство, както и обратното.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 13:11 от smile_86

# 656
кога ти е термина
Термина ми е 13.07

# 657
  • София - Варна
Разстройството не пречи. А и много жени имат разстройство чат-пат в трети триместър. С предната бременност имах разстройство последните 2 месеца, ходех по 3 пъти на ден средно до тоалетна. Предполагам, че заради Диаспорала.
Аз пък си седя със запека от Малтофера, не мога да се оправя. Канско е. Спрях го.
Устата ми се нацепи и ноктите ми се начупиха, това тука от 2-3 дни, явно имам авитаминоза. Ама като не пия и витамини, и нищо с тия стомашни реакции... Дано поне желязото ми не стигне 0.
Но мисля, че скоро ще родя, защото вече не мога да се движа от контракции, и да спя през нощта не мога. А още съм 35-та седмица... Дано устискам поне до 36-та, макар че се моля за 37-ма.
Дори на тонове не можах да се завлека днес... Утре ще трябва да ида, а в другиден съм на преглед...
На мен също ми е странно в 9-ти месец да се влиза за задържане, макар че е хубаво поне 8-9 дни да се изкарат от него...
А започнах и пулсът да го качвам и кръвно да вдигам, защото увеличиха дозата Л-тироксин...
Пълна просотия!

# 658
Здравейте Момичета,
днес бях на ЖК и бебчо е вече 3100 в 35+5 гс съм, плацентата е 2 степен само на места има калцификация, взеха ми микробиология и направи мануален преглед (нито едно от двете не ме заболя).  Оказа се обаче че запушалката е изпаднала. В неделя имах по особенно (мешесто и прозрачно) течение и тва беше, без кървави жилки и подобни неща, е оказа се че тва е било една част от тази тапа, имам и 1.5 см разкритие. Има ли други с изпаднала тапа? Казаха ли ви нещо по специално. Желязото ми е 7.2, хемоглобин 131, но нищо ме ми каза АГто само, че ми били чудесни резултатите а гледам че с близки стойностии до моята на желязо е проблем, как мислите?! Шийката ми била вече гладка.  На тонове съм чак другата сряда. Доки каза поне 10 дни още ще е добре да се задържи бебчето и после да излиза ако иска.
Магнезия ми каза да го пия до 16 и да го спирам.
Дано всички задържим още малко,че ди е раничко.

# 659
Ние всички сме се шашнали да не родим преди 37-ма г.с иии ше е много забавно,ако преносим тогава лично мен ще ме спукат от базици,защото аз си дудна постоянно,че ще родя секи момент хахаахаха. Дано на всички ни мине леко раждането и да си гушим здрави пухкави бебоци. Аз с тея менструални болки наистина мисля,че всеки момент ще ми шурнат водите такова усещане имам....... Бебко 3 дена почти не мърдаше ама днес си наваксва .

Общи условия

Активация на акаунт