Юли идва вече и ще гушнем малкото човече!

• 58 080
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Лъки, браво на бебенцето за килограмите! Ти имаш ли контракции, че се е изгладила и шийката? По колко магнезий пиеш? От единия запис до другия колко време като дни минава?
Пожелавам ти да се задържат нещата, както и на самата себе си, че аз съм контракции!
Африканчо, съчувствам ти! За контракциите добре те разбирам. Хапвай си поне плодове,зеленчуци. Пробвала ли си бирена мая да пиеш? Дали пак ще имаш стомашно неразположение.
Защо увеличи дозата л-тироксин? От колко на колко вдигна? Пусна ли си изследване на ТСХ преди това и колко ти беше?
Аз също пия л-тироксин и го следя всеки месец.
Чудото стана, аз съм същата с болки и контракции. Всеки ден и аз си мисля, че ще родя, ама гледам да се успокоявам, че поне съм в 9 месец.

# 661
Така и аз да се отчета Simple Smile Днес бях на тонове и всичко мина добре, тоновете бяха високи, но бебчо спеше. Док обаче ги хареса и не ме върна да ги повтарям, днес ми измери и таза и каза, че няма да имам проблеми с излизането на бебчо Simple Smile Каза, че ако не родя тази седмица ще ме чака на 21 за тонове и преглед на шийката и бебчо. Надявам се обаче бебчо да не бърза и да издържи поне до края на седмицата да се върне татко му Grinning За сега това е от мен Simple Smile Хубав ден на всички Hug

# 662
Как пък решихте че ще раждате всеки момент пффф. Чудо пак бисери ръсиш, как така са ти казали да пиеш хапове и няма да питаш за какво точно ги пиеш и до кога 😳😳😳😳😳

# 663
Как пък решихте че ще раждате всеки момент пффф. Чудо пак бисери ръсиш, как така са ти казали да пиеш хапове и няма да питаш за какво точно ги пиеш и до кога 😳😳😳😳😳
  за всеки случей до 40г.с определено не ме задоволи като отговор,когато ми ги изписаха не знаех,че се спират по рано

# 664
Ама наистина времето минава ужасно бързо. Имаме си вече и първите бебоци.
Дано всички родим живи и здрави бебчета!

Стискам палци на всички мама. Hug

Аз от вчера само се оглежда и ми се струва, че коремът ми се е смъкнал. ММ потвърди. Тези дни трябва да купим останалите неща. Трябва да пера и гладя.
Вече ще ходя на всеки две седмици на преглед. Акушерката ми каза, че най-добре е раждането да се случи към 38 седмица. Моля се само Беб да не бърза поне още 2-3 седмици.
Иначе хълца по няколко пъти на ден. Милото, чак ми става мъчно.

# 665
Цял месец преди термин за мен си е твърде рано, док също е на мнение, че трябва да я позадържим малко. Един куп проблеми може да има това дете после. Уж съм 36+4, което пак не е 37 навършени седмици, но бебоче отговаря на 35+4, цикъла ми е нередовен, термина не ми е сигурен. Поне 38 по цикъл и 37 по ехограф да направи.

# 666
Не съм писала отдавна,но ви чета редовно и се радвам,че сте толкова активни.
Вампирка как си😊ако ме приемат в тези седмици в болницата направо ще ме вкарат в родилно.
Днес си взех вече 45 ддневния болничен бебка е добре мериха и тонове и вече ме вика на 2 седмици.

# 667
Чудо, наистина твоите приятели ще се спукат от смях,ако преносиш. Зараждала си от 2 месеца. Вземи се стегни,не се ражда току така. Има и други жени с болки,нормално е да те боли. БРЕМЕННА СИ все пак, тялото ти претърпява някакви промени,разширява се таз,матка се разтяга. Питай за лекарствата,които ти изписват. Имат си и листовки попринцип. За контракциЙ не е магнерота,против контракциЙ го изписват попринцип!

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 14:49 от GeryFeni

# 668
Акушерката ми каза, че най-добре е раждането да се случи към 38 седмица.

А някакви логични аргументи даде ли въпросната акушерка? Защо да е най-добре 38 г.с. а не да си се износи плода до края..? Леко се стреснах, защото аз влизам в 38 седмица утре или другиден...нещо такова...хаха....

Пък като гледам май съм една от малкото , които си стоят спокойно и кротко и не мисля, че скоро ще раждам...  Blush
 Всички наистина са се шашнали нещо много , с наближаването на момента, всеки си мисли че ще роди всеки момент... хаха Simple Smile

Аз не пия нищо допълнително. Чувствам се супер Simple Smile

Смятам, че е най-добре в този период, да спрем да се притесняваме за глупости, цифри, изследвания, нива на това или онова... Единственото от което има нужда бебчето и ние самите е спокойствие, да мислим за него, да му говорим, да си почиваме, да се разхождаме, и просто да чакаме Simple Smile

Успех на всички!

# 669
Май не съм се изразила много добре. Предполагам, че имаше предвид, че от 38 седмица натам вече спокойно може да се ражда. Естествено, че най-добре е бебето да е напълно износено и развито.
На всеки кой, когато му е писано, тогава ще роди. И да го мислим, и да се притесняваме, нищо не можем да променим.

# 670
Здравейте момичета, наистина трябва да сме възможно най-спокойни, те нещата като тръгнат да се случват няма как да ги сбъркаме Simple Smile
Аз днес купих пеленка за изписването, да си допълня комплекта. Може и да не се наложи да я ползвам тогава, но да има за всеки случай Simple Smile Остана ми само количката и сме готови Simple Smile

# 671
Спокойно дами всички ще родим като ни изтекат водите....

# 672
Спокойно дами всички ще родим като ни изтекат водите....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хахахахах така е

# 673
  за всеки случей до 40г.с определено не ме задоволи като отговор,когато ми ги изписаха не знаех,че се спират по рано
А защо не питаш доктора до кога да го пиеш? Всеки случай е различен. А и как може до сега да не си се осведомила какво пиеш и защо го пиеш?

# 674
Лъки, браво на бебенцето за килограмите! Ти имаш ли контракции, че се е изгладила и шийката? По колко магнезий пиеш? От единия запис до другия колко време като дни минава?
Пожелавам ти да се задържат нещата, както и на самата себе си, че аз съм контракции!
Африканчо, съчувствам ти! За контракциите добре те разбирам. Хапвай си поне плодове,зеленчуци. Пробвала ли си бирена мая да пиеш? Дали пак ще имаш стомашно неразположение.
Защо увеличи дозата л-тироксин? От колко на колко вдигна? Пусна ли си изследване на ТСХ преди това и колко ти беше?
Аз също пия л-тироксин и го следя всеки месец.
Чудото стана, аз съм същата с болки и контракции. Всеки ден и аз си мисля, че ще родя, ама гледам да се успокоявам, че поне съм в 9 месец.
Не ги различавам тези кинтракции аз, за мен са като ритания и корема си ми е твърд от време на време. Магнезия ми е 2х2. Ходя всяка седмица като се редуват едната е запис, а другата е УЗИ.
Преди малко се сдобих с кафеникаво зацапване, сиг. е от прегледа и микробиологияра,колкото и безболезнени да бяха. Как мислите?
И пак да питам има ли още някоя мама с паднала тапа?

Общи условия

Активация на акаунт