Юли идва вече и ще гушнем малкото човече!

• 58 076
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Аз съм с паднала тапа, така ми каза доктора след преглед- имах слузесто жълтеникаво течение без кървави жилки. Това ми го каза още преди седмица и половина. Сега съм в 35 + 5 г.с.

# 676
  • морето и сините вълни :)
Имаме още едно бебче.Бебе Цветан изваден чрез секцио в 34 г.с. поради изтекли води.
Мерките му са 1840 гр -43 см.

# 677
Имаме още едно бебче.Бебе Цветан изваден чрез секцио в 34 г.с. поради изтекли води.
Мерките му са 1840 гр -43 см.

Да е живо и здраво малкото човече! Много е мъничък, но вярвам че всичко ще е наред.  Heart Eyes

# 678
  • морето и сините вълни :)
Ами каза че всичко било наред.Изплакал мъжката Simple Smile

# 679
Лъки, хубаво е, че ходиш често и на тонове и на прегледи.Стискам ти палци всичко да бъде наред.
Честито на мама с бебе Цветан! Да й е жив и здрав. Бързо да трупа грамчета, а на нея бързо да се възстановяви.

# 680
Честито ново бебе!

Аз да питам има ли такива, които ще раждат нормално без избор на лекар?

# 681
Честито бебченце  bouquet bouquet bouquet

# 682
Честито ново бебче Simple Smile Бързо да наддава!
Аз като ви чета и добре че утре съм на преглед Whistling То паднали тапи, изгладени шийки... Confused Все си представям, че си имам месец до раждане Praynig
Zombie, аз се надявам да родя нормално, без избор на екип. В МД.

# 683
Живо и здраво да е бебе Цветан Simple Smile Да наддава бързо и по-скоро да е вкъщи с мама Simple Smile

# 684
Честито бебенце!💐🌹🌼 Бързо възстановяване на мама и бебче скоро да си е при нея!

# 685

Е,добре. Simple Smile Не съм сама значи. Свекърва ми се опитва да ме наплаши, че няма да ми обърнат внимание, ако не платя. Аз обаче съм се запънала и не искам. Има си дежурни лекари, които трябва да си свършат работата.

# 686
Е,добре. Simple Smile Не съм сама значи. Свекърва ми се опитва да ме наплаши, че няма да ми обърнат внимание, ако не платя. Аз обаче съм се запънала и не искам. Има си дежурни лекари, които трябва да си свършат работата.
Ами то аз на всеки на когото кажа реагира по същия начин Joy Но аз нито познавам лекар, на когото да се доверя и да избера съответно, нито искам да съм поредната, която подкрепя тази порочна практика. Освен това, специално за МД, доколкото разбирам оплакванията са от послеродовото отделение и по-специално - от отношението там. И в това разлика няма дали си с избор на екип или без.
Гледам да се настройвам положително. Нито ще съм първата, нито последната и никой няма да ме остави неродила, защото нямам избран лекар Laughing Е, надявам се с наближаването да не ме обземе някоя паника Joy

# 687

Аз ще бъда без избор на екип мисля че няма да ме върнат така бях първия път и сега смятам така да бъда дани всичко е наред и да сме живи и здрави.

# 688
Честито ново бебе!

Аз ще бъда така Simple Smile

# 689
Зомби, аз също съм без избор на екип.
Мнението ми напълно съвпада с на Мишолинка.

Общи условия

Активация на акаунт