"Като две капки вода" - 4 сезон, 11 тема (23.05.2016 г. - 29.05.2016 г.)

• 21 291
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Хилда вече съвсем не може да се изкаже от хълцане ... едно и също

Някой не беше ли пял вече "Ако си дал" на Емил Димитров?  newsm78  Много силна песен...дано се справи Орлин!

# 241

И двете бяха очевидни грешки.. много тъпо , защо не си проверяват материалите?? Дали ще го видим в "Господарите това"?

# 242
  • София
Тая въпросната съпруга на шефа, има ли вероятност да не е българка и затова да допуска такива грешки?

# 243
  • Вестерос
Тя може да го каже, но те като пишат да го напишат правилно

# 244
  • София
Тя може да го каже, но те като пишат да го напишат правилно

Субтитрите според мен бяха, защото не се чуваше добре какво говорят, а не че да подчертаят казаното.

# 245
Субтитрите трябва да са изписани правилно  Peace

# 246
  • София
Субтитрите трябва да са изписани правилно  Peace

Повтарям субтитрите просто „цитираха“ казаното, защото звука беше тих и с много шум. Те не са имали за намерение да превеждат нечий текст. Аз затова попитах, дали има вероятност въпросната дама да не е българка, ама като и чух английския, вече се чудя на много неща.

# 247
Не подхожда на предаване, което е свързано с друго, което критикува грешките на други предавания да правят такива грешки. Тя ако иска на развален български да си го каже, те са длъжни да го напишат правилно!

# 248
Зависи, ако искат да подчертаят неграмотно говорене, може да си ги пишат грешно.
Не знам случаят такъв ли беше, в Господари-те също правят субтитри с грешно изписване, за да подчертаят грешките или недомислиците, които са казани.
Но те в новинарски блокове пишат редовно с грешки, и то с много грешки, та какво ли би ме учудило в забавно шоО...

# 249
  • Вестерос
Ако беше нарочно можеше да направят грешката с друг цвят като в Господарите. За мен не е нарочно, все пак жената на шефа.

# 250
Ако беше нарочно можеше да направят грешката с друг цвят като в Господарите. За мен не е нарочно, все пак жената на шефа.

Peace  или да напишат грешната буква С ГОЛЯМ ШРИФТ

# 251
Е, нали е жената на шефа, били са дискретни   Mr. Green Twisted Evil

# 252
Тая въпросната съпруга на шефа, има ли вероятност да не е българка и затова да допуска такива грешки?
Няма

# 253
  • София
Снощи беше много силна вечер за участниците в предаването. И!  за първи път харесах изпълнение на Преслава. Голям резил щеше да бъде,щом е завършила народно пеене ....ако не се справеше с тази задача. Чест й прави, че призна, че не я бива в имитациите.  bouquet Впечатли ме Дуетът, Джулия, Прея, Орлин....И Геро го докара тоя път що=годе добре!  Joy Naughty

# 254
Мен жената на шефа ми изглеждаше като типична попрестаряла кифла, че и глуповата...Какъв английски говореше, би трябвало да го е усвоила до съвършенство, имайки предвид че съжителствува с чужденец?! А за българския да не говорим, две думи каза с две грешки...Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт