"Като две капки вода" - 4 сезон, 11 тема (23.05.2016 г. - 29.05.2016 г.)

• 21 528
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Орлин е пълна трагедия. За съжаление.

# 76
Хареса ми Орлин - разбира се, не очаквам да чуя перфектно оперно изпълнение, но за непрофесионалист в операта, мисля, че се справи много добре. Актьорски го изигра идеално.

# 77
Може би съм глуха и сляпа, но за мен това е най-готиното изпълнение на Орлин до момента и наистина ми хареса. Grinning

# 78
  • through the wormhole
Добре беше - хареса ми.  Геро даже се стресна. hahaha

# 79
  • Вестерос
Уникално беше, много ми хареса!

# 80
И на мен много ми хареса Орлин! Heart Eyes

# 81
  • София
Може би съм глуха и сляпа, но за мен това е най-готиното изпълнение на Орлин до момента и наистина ми хареса. Grinning
И на мен, и на мен! Heart Eyes Стискам палци да отиде на финал! Praynig Praynig

# 82
Хареса ми Орлин. Справи се, трудна задача беше, друг от участниците едва ли би успял да се справи така добре.

# 83
Надявам се това изпълнение да изпрати Орлин на финала

# 84
И аз

# 85
  • София
Това е много сложна задача и каквото можа направи Орлин. Аз очаквах да го препъне вокално образът, но мисля, че се справи. Има шанс за финала.

Добре, че престанаха водещите да наричат Гяуров - Никола. Те са - Никола Гюзелев и Николай Гяуров.

# 86
  • DE
Сега вече се притесних...за Поли  Praynig

# 87
  • Испания

Дано.  Praynig

Ще бъде пълен абсурд да го измести Преслава.

# 88
Днеска беше най силното представяне на Орлин и заслужава да е на финалът .Но за съжаление чалгарските пубери ще пратят в финалът на капките Преслава Вреслава незаслужено и то за сметка на Орлин.Пу пу пепел ми на езика.

# 89
Smileys, за мен напъните на Преслава да се прави на сериозна певица са абсурд, но ... (чакай да си млъкна, че пак ще ми скочат феновете й).

Много интересно решение с проектирания образ на Поли - явно така се прави дует със самата себе сиж- браво, много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт