"Като две капки вода" - 4 сезон, 11 тема (23.05.2016 г. - 29.05.2016 г.)

• 21 530
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Искам и аз Орлин

Поли  Heart Eyes

# 91
  • Варна
Интересно решение. Като Марая е по-добра. Поли е уникална.

# 92
И какво гледаме в момента, как 2 Поли-та си пеят? Rolling Eyes Отделно, че песента ми е толкова умряла... Въобще не ми хареса!

# 93
Поли никак не е зле, даже е добре. Май имитацията на Марая Кери малко повече ми допада. Добре е измислено с холограмата, или каквото е там.😉

# 94
  • София
О, супер идея с Поли! Браво за това решение!
Като Марая е по-добра!  Laughing

# 95
  • Испания
Smileys, за мен напъните на Преслава да се прави на сериозна певица са абсурд, но ... (чакай да си млъкна, че пак ще ми скочат феновете й).

Много интересно решение с проектирания образ на Поли - явно така се прави дует със самата себе сиж- браво, много ми харесва.

Ти остави нейните напъни, ами и на всички във формата... Не е и за коментар направо.  Sick Ако я и изпратят на финала... Нямам думи.  Peace

Поли ми харесва в частта Марийка Кери.  Laughing

# 96
Браво на Поли  smile3501

# 97
  • София
Това с холограмата беше супер. Grinning
Като Марая беше много по-добра - на Уитни излизаше гласът на Поли. Grinning

# 98
Хареса ми Поли, като Марая малко повече, но пък там е запис... Песента ми е от малкото любими такива поп-ове.   Mr. Green
Холограмата беше отлична идея.

# 99
  • Вестерос
И на мен като Марая ми хареса повече

# 100
  • through the wormhole
И на мен повече ми хареса като Марая. Може би, защото не е на живо. А това с холограмата го отгатнах благодарение на smileys, която беше постнала преди време едно такова чужбинско изпълнение.

# 101
  • Пловдив
Ами нормално е записът да е по-добър от живото изпълнение.

# 102
  • DE
Обичам Поли, но точно в това изпълнение не ми хареса. Пя си като Поли. Но идеята с холограмата ми хареса.

# 103
Нито на Уитни, нито на Марая приличаше Поли и пак си пя с нейния глас.
Хологрмата беше добро решение.

# 104
  • Испания
И на мен повече ми хареса като Марая. Може би, защото не е на живо. А това с холограмата го отгатнах благодарение на smileys, която беше постнала преди време едно такова чужбинско изпълнение.

Ако някой иска, пак ще го пусна.  Simple Smile

Точно тръгвах да пиша за холограмата...

За първи път го правят у нас, но когато испанците го направиха с Ру Пол и Елтън Джон, в Туитър им изпратих изпълнението на Рафи 2 в 1, защото за мен беше по-добро. И болшинството се съгласиха с мен.

Доволна съм, че у нас го направиха. Получава се добре.  Peace

За мен върхът в "Капките" е Макс Галкин в три роли на сцената без холограми, без нищо.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт