MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 35 262
  • 373
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Майко мила! Ето това е мастър клас!

Искрено им съчувствам и на двете.

# 121
Севда очевидно е от хард вегетарианците - и рибата не опита, нито яйчения крем (но май в него имаше нещо от дроба).

Рецептата изглежда безумно трудна, въобще не ми побира ума как могат да се справят. Май с толкова компоненти, филетирането не е най-трудното.

# 122
Тази рецепта ми се струва абсурд за повторение.

# 123
  • София
Ох, чак аз се напрегнах. Много трудно, но и интересно как са се справили, особено Севда, която дори не опита.

# 124
  • Испания
Севда очевидно е от хард вегетарианците - и рибата не опита, нито яйчения крем (но май в него имаше нещо от дроба).

Севда е пълно представление.

Хареса ми мастеркласа.  Party

# 125
  • Майничка
Честно казано, светещата вазичка и насипният праз върху рибата ми идват възкичозни като визия. Сигурно е много вкусно, харесвам японската кухня, но не ме кефи храната да свети, нито да мига. Thinking

# 126
Севда май е по скоро веган щом не иска да опитва никакви животински продукти.

# 127
  • София

И беше с бульон от рибата.  Peace

# 128
Изпуснах в обясненията - какво имаше във вазичката та така светеше?
Яде ли се?(ако е само за украса, няма ли да си нарушат правилото, че не се поднася нищо, което не може да се опита).

Мерси, Реина, остана ми нещо в ума че не е чист яйчен крем, но то от толкова неща ми се замая главата.

# 129
Тази рецепта ми се струва абсурд за повторение.

И аз така виждам нещата.

# 130
  • Майничка
Браво и на двете!

# 131
  • Испания
Пълен цирк. Да видим какво следва по сценарий.  Wink

# 132
Браво на момичетата. Единствено не вярвам, че това са го правили само за час и половина. Севда си заслужи имунитета, жалко че пак се разрева, но ще и го простя този път.

# 133
Тц, тц... Crazy
Само това мога да кажа.   ooooh!

# 134
Направо не мога да повярвам, че и двете се справиха с толкова трудна рецепта, почти без никакви грешки. Или са много добри или рецептата не била толкова ужасна, колкото изглеждаше.

Общи условия

Активация на акаунт