MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 35 245
  • 373
  •   1
Отговори
# 105
  • Ню Йорк
Ясно, ревла ще спечели правейки супички с вид на повръщано  Sick  Може да не гледам повече. Да и бяха дали парите по някаква благотворителна програма, а не да ни се подиграват.

# 106
  • София
Ясно, ревла ще спечели правейки супички с вид на повръщано  Sick  Може да не гледам повече. Да и бяха дали парите по някаква благотворителна програма, а не да ни се подиграват.

Много хубаво си готви жената, така че не виждам какъв ти е проблема.

# 107
Гурме супички, моля Naughty

# 108
  • София
Гледам всеки път след като приключат с готвенето на плотовете на участниците е мазало. Когато дойде моментът шефовете да опитват, обаче, всичко е излъскано. В допълнение най-вероятно снимките не текат гладко и има снимане по няколко пъти на места. Та в тоя ред на мисли шефовете дегустират изстинали манджи... студен телешки стек.. студено ризото..  chef newsm78

# 109
  • Майничка
...Та в тоя ред на мисли шефовете дегустират изстинали манджи... студен телешки стек.. студено ризото..  chef newsm78
Мдаа, ако нямат някоя микровълнова за претопляне, нищо чудно че студените супи изпъкват толкова. Laughing

П.П. Малей, с какви гащи са се накиприли и тримата!

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 21:31 от gargamela

# 110
Еха, колко е сладка съпругата на шеф Михалчев. Не знаех, че и тя е готвач - много хубаво - еднаква професия.

# 111
Севда не ми харесва, за Елизабет да не говоря, но поне Севда има някакъв усет. И двете не ги смятам за кой знае колко добри готвачи. Стискам палци на Евгени, евентуално Жоро и в краен случай Йоана.

Не ги виждам и двете как ще се оправят с тази риба. Crazy

# 112
  • Испания
Страхотно! Обожавам морски дявол.

# 113
  • Sofia
Какъв е този ужас?😞

# 114
  • Майничка
Леле, разногледи ги направиха!

# 115
  • София
Добре де, как тези момичета ще се справят с тези техники на транжиране.  newsm78
Направо не ги виждам, най-сложният Мастър клас!

# 116
Трябва ми речник за половината продукти от рецептата на шеф Михалчев  Embarassed

# 117
Събраха ми очите с тоя мастър клас.
И двете са ошашавени..

# 118
Ако успеят да повторят и половината ще ги призная и двете за майсторки.

# 119
  • София
"Аз няма да опитам"  #Crazy Sick

Общи условия

Активация на акаунт