MasterChef България - сезон II (23.05. - 29.05.2016г.)

• 35 227
  • 373
  •   1
Отговори
# 90
За времето си напълно права: чудя се как смогват за някакви си 60, а напоследък и 30 минути. Спрямо фактора време са повече от добри. Но спрямо сравнението "минал сезон - настоящ сезон", сегашните сериозно отстъпват. Защото и през миналия сезон пак времето беше толкова.

# 91
 Simple Smile Мисля, че още по-зле ще са участниците от третия сезон спрямо тия, през призмата пак на това време и носталгията към миналото просто са орисани да са по-зле в очите на повечето.

# 92
  • Испания
Хайде де! Андрé изпадна в телешки възторг от супата на Севда.

Тази женица отново каза, че супата била предястие /както направи и със салморехото/. Да не говорим, че в "ajo blanco" не се слага никаква риба.  Naughty Един час за чеснова супа.  Joy

За мен предаването се превърна в пълен водевил. Жалко.

# 93
  • София
Хайде де! Андрé изпадна в телешки възторг от супата на Севда.

Тази женица отново каза, че супата била предястие /както направи и със салморехото/. Да не говорим, че в "ajo blanco" не се слага никаква риба.  Naughty Един час за чеснова супа.  Joy

За мен предаването се превърна в пълен водевил. Жалко.

За мен Андре е много по-компетентен от теб в кулинарията, така че предпочитам да се съобразя с неговото мнение.

И изобщо като не ви харесва това предаване ми не го гледайте и не ни засипвайте с негативизма си - това не е конкретно към теб, а към всички, които само недоволстват от предаването.

# 94
дядо хаджия, имаш чудесната възможност да обърнеш насоката на разговора и да споделиш какво те вълнува в предаването. Гледам последните ти включвания и не забелязвам особен позитивизъм (нали в този дух искаш да се говори); обратно: словесната ти активност, доколкото я има, защото е доста оскъдна и не особено смислена, е насочена най-вече към критикуване на пишещите в темата.

# 95
Предаването си беше по сценарий в известна степен и в миналия сезон (потвърдено неведнъж и от участници в него), но в този направо се оляха!!! Очевидно е, че трябва да присъстват по-дълго време определени персонажи, а накрая многострадалната Геновева да спечели и после да обикаля предавания и да обяснява как участието променило живота и..

Жал ми е за шеф Андре най-много, тъй като играейки по свирката на сценаристите си плюе сам върху името. Но парите също са фактор и не го съдя - подписал е, хванал се е на хорото - ще се съобразява и ще прави каквото му кажат от продукцията...

Днес очаквам да ни покажат "израстването" на Геновева - ще се справи с атрактивната техника за филетиране на рибата и ще победи Елизабет - все ще намерят за какво да се хванат.. Wink

# 96
  • София
дядо хаджия, имаш чудесната възможност да обърнеш насоката на разговора и да споделиш какво те вълнува в предаването. Гледам последните ти включвания и не забелязвам особен позитивизъм (нали в този дух искаш да се говори); обратно: словесната ти активност, доколкото я има, защото е доста оскъдна и не особено смислена, е насочена най-вече към критикуване на пишещите в темата.

Ако съм искал нещо съм щял да го напиша, но да се повтарям като развалена грамофонна плоча, колко е тъпо предаването, не мисля че е най-доброто.

# 97
  • Майничка
Изгледах епизода. Ягодовото нишесте беше мръсен номер, по-лесно щеше да е с обикновено неутрално или ванилия. Повечето обаче се подведоха от него.
Браво на Севда, че не го направи.

# 98
Хареса ми последния епизод, защото мисля, че успя да открои участниците именно по критерия "креативност". Не съм запозната със сценария и не играя по свирката на сценаристите, но въпреки това в първата задача бих класирала 1.Елизабет 2.Севда и 3. Георги. А на втората задача Севда не мисля, че изобщо имаше конкуренция. Съгласна съм, че ястията им може и да не са били супер впечатляващи, но сравнявайки ги с останалите в конкретната задача, просто бяха по-добрите.

# 99
Като гледам промото за днес май пак Севда ще реве.

# 100
Като гледам промото за днес май пак Севда ще реве.
Аз пък мисля че няма да реве , вече не.И не за друго а защото са останали твърде малко и вече сълзите и сополите няма да и помогнат.В началото ревеше нон стоп и... това вършеше работа.Щом трябваше да има спасен участник хоп...Севда на балкона.Първата 1/3 от формата си я прекара там.
После айде пак рев и журито леееко поразмекнато си позатвори очите за някой гафове.
И така къде с рев и сополи , къде със страдаща физиономия е почти на финала.
Спря да реве .Сега вече нЕма лабаво и ще готви.

# 101
  • Майничка
Не ми се връща да гледам епизодите от началото, но мисля, че реално само веднъж, в самото начало, някой от участниците спаси Севда, избирайки да я качи на балкона. Не помня това да се е повтаряло.
Друго е, когато някой/някои от коментиращите в темата няма(т) доверие в обективността на журито.

# 102
  • София
Не мисля, че Севда я подпират по какъвто и да е начин. Няколко пъти се справяше чудесно с едното си ястие и се проваляше с второто и си ходеше на стрес тест. Не й направиха реверанси заради доброто й първо ястие. Издъни ли се - не е имало прошка за нея.
Всичко друго - за сълзите й и за мачкането на престилката - някои си го пишат по инерция.  Simple Smile Peace

Аз нямам изявен фаворит. Всички, които стигнаха дотук, ми харесват. Всички имат своите възходи и падения и не мога да кажа, че някой е по-по-най от другите. На фона на досегашното представяне, може би само Елизабет няма да я запомня с нищо впечатляващо (освен с онова нещо в чашата, дето Виктор не поиска да го опита  Simple Smile ).

# 103
Севда претръпна, има го и този момент. Аз мисля, че абсолютно си заслужава да стигне до тук.

# 104
  • Sofia
Хареса ми последния епизод, защото мисля, че успя да открои участниците именно по критерия "креативност". Не съм запозната със сценария и не играя по свирката на сценаристите, но въпреки това в първата задача бих класирала 1.Елизабет 2.Севда и 3. Георги. А на втората задача Севда не мисля, че изобщо имаше конкуренция. Съгласна съм, че ястията им може и да не са били супер впечатляващи, но сравнявайки ги с останалите в конкретната задача, просто бяха по-добрите.

Подкрепям Peace
Интересно ми е критикуващите серията кого щяха да класират вместо Севда?

Общи условия

Активация на акаунт