Любители на Котки - Тема 105

• 48 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Танче, колко невинен вид вади Насенце, как да го заподозреш в каквито и да е вредности! Да му залепиш няколко целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от мен!
О, Насето какво послушно, добричко и миличко коте е на снимката Heart Eyes txtloves

Май съм изрисувала Наско в твърде лоши краски.  Mr. Green Че е дяволче и беляджия, спор няма, но това е заради възрастта му. Има твърде много енергия за изразходване. Но пък като се поизмори или му се спи, няма такава лиготийка. Сам ни търси и се размазва от галене. Още при първия допир и вече се е размъркал. А толкова разнасяне на ръце като някое бебе, никое друго коте не ни е позволявало. Постоянно е в ръцете на някой. И така се кефи, че на всички домашните ни дрехи са съдрани, защото започва да се набира с лапички по дрехата, докато търка муцунка.  Grinning Освен това говори повече от Мъро, а Мъро го имах за бъбривец.  Laughing А преди няколко месеца се чудех дали не е ням. hahaha

И нещо от нета:   Laughing

Много се радвам за Маги, че се отпуска.  Hug

# 601
Много сладури и красавци/красавици Simple Smile

Обявата за котето и аз я видях, но разбрах, че точно това (кривогледото) жената ще си го остави, а подарява другите Simple Smile

По повод терасите - моят си излиза сам на терасата, с комарници съм, но до сега не ги е късал (за разлика от предишния ми котарак, който си беше направил "вратички"); като иска да влиза - започва да мяука и го пускам пак вътре Simple Smile

# 602
  • Пловдив
Ох, разкошотийки са всички. Честит рожден ден на Топи, да е жив и здрав.
Дорито-голяма красавица, много сладка бяла гушка има. Въобще бонбон.
Насето-ох, много е сладък този младеж, представям си колко е гладка на пипане тази лъскава козинка.
У нас цари спокойствие-на госпожиците им е върло горещо, лежат на плочките в коридора. Забелязвам обаче, че странят от стаите с климатик, защо-понятие нямам. Ситуирали са се в коридора и кухнята и това е. И не им се яде-никак.

# 603
  • Варна
Много красиви касматки и косматковци имаме Heart Eyes

Един въпрос,400 гр гранули за една седмица нормално ли е като дажба,какъв апетит му се отвори на това коте,ще ми изяде ушите някой ден,радвам се,че хапва,но се и притеснявам,след тази месечна диета  newsm78

# 604
Честит рожден ден на Топи!
Да си кажа и аз за комарниците - на балконските врати имаме и нашичкият Мъро пробва да ги отваря с лапа, пък като не стане им скача с цяло тяло и те зейват, че да мине танк. Днес дойдоха взеха мярка и в сряда, ще си имаме здрави мрежи, та да не се дирим пак по махалата. Впрочем, след повторното прибиране котьо е намалил храната, не е така лаком, и сега като го постригахме коремчето лееекинко увиснало и се смеем, че ще трябва естетическа корекция.
Абе, момичета, да се притеснявам ли, младежът не ще суха храна, поне от 2 седмици не пипва гранули. Сутрин давам суха, е седи си в купичката и чака маминия вечер да си хапне консервата.

# 605
  • Пловдив
Пак съм аз. Пикае си на пода в банята красавицата и това е. Времето нали е топло и следобеда бяхме навън с малчо, та нямаше как да я дебна. Мих с един препарат с оцет банята, ама пак мирише. Утре сме на работа през деня. Ще постои самичка. Ще я изтърва с приучаването. Сложила съм силиконова тоалетна, но тя явно е свикнала на двора да си пикае без да рови. Отделно като се зарових във форума четох, че се режели ноктите на котетата, по малко да не драскат, не било проблем. Вярно ли е?

# 606
  • София
Пак съм аз. Пикае си на пода в банята красавицата и това е. Времето нали е топло и следобеда бяхме навън с малчо, та нямаше как да я дебна. Мих с един препарат с оцет банята, ама пак мирише. Утре сме на работа през деня. Ще постои самичка. Ще я изтърва с приучаването. Сложила съм силиконова тоалетна, но тя явно е свикнала на двора да си пикае без да рови. Отделно като се зарових във форума четох, че се режели ноктите на котетата, по малко да не драскат, не било проблем. Вярно ли е?

Смени силикона с Бентонит. Силиконът е твърде различен от пръстта, в която е свикнала да прави разните работи. Wink

Да, крайчетата на ноктите могат да се подрязват, но на малките котенца са им толкова тънки, че почти няма ефект. Подрязаното също боде много.

# 607
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Две теми стана не съм плащала данък  Embarassed и понеже днес успях с някакъв кабел да сваля снимки от телефона, се отчитам и с трите котешки внучета. Grinning Peace
Симба ... който си няма никаква идея защо катерушката е в такова състояние. Laughing

Томката ... който е шашардисан колко мога да съм досадна в опитите си да го снимам   Mr. Green

и Ханибал ... която ми биеше пълен игнор на всички муцка, пис-пис, Ханенцееее и т.н., които изреждах в опита да я накарам да погледне в телефона, че да я увековеча. hahaha

# 608
Сладури. Heart Eyes Hug
Физиономията на Томката е уникат. hahaha

# 609
Страхотни снимки на всички мацорани!
Насетооо...  Heart Eyes

За домашни консерви по-добре да не се ползва царевица и жито. Крайно неподходящи са!
Морков, грах, аспержи, евентуално ориз. И не повече от 2-3%.

# 610
  • София
Страхотни снимки на всички мацорани!
Насетооо...  Heart Eyes

За домашни консерви по-добре да не се ползва царевица и жито. Крайно неподходящи са!
Морков, грах, аспержи, евентуално ориз. И не повече от 2-3%.

Насето, нали? И аз така.

+100% за царевицата и житото. Като се има предвид, че котките са строго месоядни животни, да не ги превръщаме в прасета за угояване.

P.S. Мацки, току-що видях една много интересна идея от руски сайт. Една котколюбителка си беше облепила входната врата с мокет. Котетата й си умират да се катерят нависоко по вратата, и си драскат на воля без проблем! На мен това ми хареса много, макар че моите писани имат достъп до двора и не се интересуват от никакви драскалки, щом си имат на разположение истински дървета. Но пък ще се радвам, ако тази идея послужи на някоя от вас.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 09:05 от detelistna.4etirilinka

# 611
  • Варна

Добро утро,мацоранки Hug

# 612
Добро утро на Вас, аз след малко лягам.
Момичета много ме е яд. Празнувахме рд-то на Топче както подобава с други котки. Joy Имаше и котешка торта. И шапчици се опитахме да им сложим за да позират, но мацораните не даваха. Снимах с фотоапарата с идеята да кача и тук, но...... Дъщеря ми решила да си поиграе точно с него след като се върнахме и е как е успяла да извади картата и да я затрие не знам. Преровихме навсякъде, лапето отрича да е правило нещо и само вдига рамене. 33uu Дано я намерим, че и други снимки имам там, много ме е яд. Crossing Arms

# 613
  • на брега на морето
Под прикритие

# 614
  • София

Joy Joy Joy

И Кара така се вре под завивките, направо ми е непонятно в тая жега... И осезаемо е намалила храната, явно ще става фина мадама за лятото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт