Любители на Котки - Тема 105

• 48 854
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Честит рожден ден на Топи със закъснение!
Добре дошла на сладката Дори!
Голямо гуш на всички сладурчета  bouquet

И аз да покажа една снимка "под прикритие"

А тук си контактуваме с един гълъб  Grinning

# 616
  • Варна
Ааай,под прикритие  hahaha hahaha hahaha

Тези гълъбчета Лили ги вижда като пържолки  Joy

Вашите не ядат,а на моето вече му викам "малкия слон от Странджа планина  hahaha
ако помните филма с Тодор Колев Mr. Green

# 617
  • на брега на морето
И аз да покажа една снимка "под прикритие"
Joy Изобщо не се забелязва  Joy

Зад гърба на каката, напълно безшумно:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 618
Лелеееееее, "горката " тоалетна хартия.  Joy Тази Рафаела голяма палавница ще дойде  Simple Smile

# 619
Здравейте,

включвам се за малко - за инфо относно пътуването с животни (по-специално за линията София - Пловдив). В четвъртък трябваше да пътувам с котарака до Плд и се разходих до автогарата специално, за да питам как става превоза на животни... от автобусната компания ми казаха, че зависело от шофьора и най-вероятно ще трябва животното да пътува в багажното?! Т.е. като реша да пътувам трябва да рискувам да ми бъде отказано или 2ч животното да изкара в багажното... Предпочетох да не рискувам и си намерих алтернативен транспорт (макар и в последния момент). Имайте едно на ум, като решите да пътувате с животно по тази или по други линии в страната...

# 620
Да, преди години когато пътувах често София - Търново и на мен така ми отговориха. Абсурд да се случи! Пътувах с влака и с Бела на ръце, тя умираше от кеф  Laughing

# 621
  • Високо в планината на изобилието
Страхотни снимки,радост за очите!
Честит рожден ден на Топи!
Нашата Макс веднага разбра за какво служи тоалетна, но и аз слагам бентонит.Тя вече доста по-добре, взе да се храни много лакомо и расте като гъба.Спрях капките,но още мия очичките сутрин и вечер.

# 622
  • Плевен
Здравейте, момичета! Влизам в темичката ви с проблем. Точно от една седмица съм собственик на малко, непородисто, мъжко коте.  Simple Smile Котето беше изненада за моите две момчета, които много искаха домашен любимец и към миналия понеделник бяха на село. Взехме котето и по желание на моя мъж не му сложихме котешка тоалетна, а той искаше да го учим да пишка и ака на сифона в банята. Съответно котето започна да пишка на стъпката пред банята. Изпълнихме всичко, което прочетохме. Показвахме му как да "рови", носехме го и го дебнехме кога ще започне да си върши работата, но не постигнахме голям успех.  Whistling Съответно всеки ден имаше попадения на различни места. В четвъртък вече, по мое настояване взехме котешка тоалетна и силиконови топчета за нея. Котето, Мърко, веднага се отчете в нея и аз реших че проблема е решен.  Rolling Eyes В петък прибрахме децата, те бяха много щастливи и прекалено грижовни към Мърко, а той учудващо ги прие доста добре.  Heart Eyes Веднага започна да ходи при тях и също да ги търси, но събота, неделя и днес, понеделник, аз започнах да бърша ако от всички ъгли в къщи. Приемам всякакви съвети как Мърко да спре да цапа, че колкото и да ми е миличък и симпатичен това ме побърква.  #Crazy

# 623
Мимочка, аз лично не знам как да го научите да ходи до тоалетна на сифона, но иначе според мен е необходимо: 1.да му вземете тоалетна с високи стени или закрита тоалетна 2. сложете пълнеж от бентонит, а не силикон, защото котето е свикнало да ходи в пръст и силикона му е напълно непознат и 3. сложете котенцето в чистата тоалетна, пълна с бентонит и ликичко му покажете с лапичката как се рие. Може да се наложи да му покажете няколко пъти.
Успех. Със сигурност ще се научи. Важно е също така тоалетната да е на място, което е достъпно за него винаги.

# 624
  • Варна
Я какво ми се появи като спомен във фейса  Hug

# 625
  • Варна
Я какво ми се появи като спомен във фейса  Hug

# 626
Специално за Котьо  Joy да се вметна с едни стари снимки, които някои тук може би си спомнят. То и ПиратЯ вкъщи много обича да се заиграва на оргигами, но... само хубаво гледай да не стане като на втората снимка.

Скрит текст:

Не, че няма спасение - има. Ама си е разправия.  Joy

# 627
  • Варна
Малиии, истински са нали ooooh!

# 628
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Късметка и като малка е била страшен бонбон  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Епона, Четирилинке,  newsm43 newsm43 моля за пощада!
Не съм написала нещата както трябва, ама и много разширително сте ме прочели. Peace Не съм обяснявала как да се приготвят домашни консерви, а само как да мине човек с едно готвене храна за 4-5 дни. Така правя и с нашата човешка храна, в това число супи с фиде и картофи. А царевицата и житото са естественото стомашно съдържимо на котешката плячка в природата и пълното им изключване според мен е противоречиво. Виж с едната пета съм се престарала, но си го представях под формата на морков добавен към две филенца с гарнитурка в моята чиния  Laughing. Извинете!

# 629
  • на брега на морето
Специално за Котьо  Joy да се вметна с едни стари снимки, които някои тук може би си спомнят.
Всичко си спомням, миличка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт