Любители на Котки - Тема 105

• 48 851
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Високо в планината на изобилието
Мира,толкова е сладка тази Късметка,само за целувки!

# 631
  • София
profi_1, душата, не се обяснявай, няма за какво! Сигурно си приела като критика моите думи, но не този смисъл съм вложила в тях. От собствен опит знам, че често хората се объркват и не винаги успяват да разберат ясно от едно изречение точно смисъла, който ние сме имали предвид. Особено хора, на които им е новост, както в случая, гледането на коте. Така, както говорехме за царевици и жито, и аз си представих, как някой новак може да напраска една консерва царевица с две-три мръвки месце. Нали не казваме съотношение! Значи, всеки може да си го изтълкува както си иска! Та затова, аз съм по многото обяснения. Или, както аз си го имам като девиз, по-добре един път излишно, отколкото един път недостатъчно. Така че, изказването ми не беше насочено като критика към теб, а беше опит да поясня същността на нещата, според както аз разбирам.  Praynig, не се сърди! Hug

# 632
  • Варна
Снощи усещах в просъница как Магито ми носи разни неща в леглото и си играе с тях. Череши се оказаха..

# 633
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Снощи усещах в просъница как Магито ми носи разни неща в леглото и си играе с тях. Череши се оказаха..
Joy Joy Joy Joy Joy
Стейси  Hug

Четирилинке  Hug, разбрахме се  friendship Grinning

# 634
  • Пловдив
Пак съм аз. Изкъпахме я нашата хубавица, малко зор видяхме, че и със сешоара я подсушихме, ама резултата си заслужава. Ми тя имала нещастна съдба, аз пак не съм разбрала. Хората, от които я взехме я били намерили и понеже имали други котета малки, я прибрали. Явно някакви деца са "играли" с нея, та са ѝ подрязали мустаците. Сварих ѝ пилешко, накълцах го, яде и мърка. Така ѝ се избомби тумбака, падаме от смях. Много е игрива и гальовна, само се навира да я гушиш. Смених пясъка с обикновен, с 300 зора веднъж пика вътре. Продължава по плочките в банята да си върши работите. Дано се научи. И за да не съм голословна, ей я размазана от кеф и чистичка. Даже не ни се сърди милата. Апаратът ми не струва хич, обаче...  Grinning

# 635
  • Варна
Посетих днес и местния зоомагазин. Мяг-мяг има нова въдица. Повечето гранули бяха насипни. Т.е. мерси.Но мога да си поръчам желани продукти.
 Докато бях там влезе младежс паленце- първи ден навън. Simple Smile
Профи, чаршафите в квартирата са бели и ако не се изперат розовите петна от черешите, ще ги избеля. Simple Smile
Храни всякакви са прибрани:) Simple Smile

# 636
  • на брега на морето
Стейси, намажи петната с кисело мляко. Като засъхнат и не са избелени добре повтаряш, потретяш и т.н., после переш. Работи.

# 637
  • Варна
Ау, Петя, това прекрасно коте ще стане като Късметка - само по гръб и всичките срамотии на мегдана Simple Smile

# 638
  • София
Стейси, ако още нищо не си правила по чаршафите, просто ги накисни в студена вода и да стоят така поне 24 часа. Черешата е водоразтворима и всичко пада. Но сложиш ли някакъв препарат или топла вода, цветовете се фиксират - червените петна стават тъмно синьо-лилави и дори белината трудно ги избелва.

Късметка е била просто бонбон!  Heart Eyes И сега е хубава, но като бебе е точно като онези от картичките.  Grinning

И малката двойничка на Късметка е чудесна!  Heart Eyes

Да се оплача, че днес стоях дълго време без климатик, защото Наско ми беше изритал дистанционното. Търсихме го 100 часа. Накрая се оказа под един от диваните. А междувременно на момчето май му беше студено, защото се беше гушнал в скута ми, за да се топлим взаимно.  Mr. Green

Вижте Фейсбук какво ми припомни, че съм споделяла - ето този красив пират  hahaha

# 639
Днес ще кастрират двете ми котанки. Много ми е притеснено. Оставих ги вече при ветеринарката, а операцията ще е чак след 14 часа. Дотогава ще са в клетки и кой знае колко ще се стресират.

# 640
  • Варна
Днес ще кастрират двете ми котанки. Много ми е притеснено. Оставих ги вече при ветеринарката, а операцията ще е чак след 14 часа. Дотогава ще са в клетки и кой знае колко ще се стресират.

Ще стискаме палци за душичките,не се притеснявай,всичко ще е наред Hug

Добро утро Hug

# 641
Мимочка, другата ни котка, която живее при майка ми, пишка и ака на сифона в банята. Първо й слагахме по малко пясък в един поднос ( 2-3 дена доката свикне да ходи там), след това махнахме пясъка и в подноса слагахме вестници (1-2 седмици), след това махнахме подноса, а весниците слагахме на сифона или близо до него (1-2 седмици) и накрая махнахме и вестниците. И така се научи да пишка на сифона  bouquet

Пролетен дъжд, ще стискаме палци всичко да е наред  Hug

# 642
Стискам палци двете операции да минат благополучно.
Късметка и размазаното коте са големи бонбони.
Прииска ми се бебе /коте/. hahaha ММ ще получи удар. Наистина бих си взела още едно коте, но ме е страх, че Топче няма да го приеме.

# 643
Стискам палци за красавиците Heart Eyes
Мони пък не знае за какво служи тоалетната хартия, за разлика от Янко Wink
В комбина са - Мони събаря пакета тоалетна хартия от секцията, Янко я сдобарва и й разказва играта. Като горните снимки. Пък и как за научени на такива дребни късчета да я правят.

Аз да бягам от работа и да ходя да го храня, че ме нямаше у нас тази нощ.

# 644
  • Плевен
Благодаря ви момичета за насоките! smile3525 Правя всичко, което прочетох, но поне за сега котарачко си действа според настроението. Ако един път иде в неговата си тоалетна, то след това 2-3 пъти ще направи беля. От идеята за пишкане на сифона се отказахме, поне за сега. Мисията ни е да го научим да ходи в котешката тоалетна - засега без особен успех. Все си мисля, че го объркахме ние, но се надявам, че е още малък и ще схване какво се иска от него. Иначе е толкова игрив и гальовен, а децата ми са най-щастливите тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт