Против акне/пъпки по лицето 5

• 117 525
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
В Effaclar duo активната съставка е бензоил пероксид. От това е ефектът. Обаче гелът е със SLS. Аз не бих могла да се мия с него. Както при много други хора, тази съставка ме опъпчва яко.

Аз съм много доволна в дългосрочен план от правения гел бензоил пероксид 2.5%.
Мерси. А знаеш ли кои други продукти съдържат основна такава съставка?
Как може да се сдобия с "правен" БП като съм от друг град? Thinking
Иначе съм споменавала и преди в темата, преди Ла Рош ползвах измивния гел на Фитокод (абсолютно био) и не съм и чувствала лицето си по-чисто.
А какво мислите за продуктите на Neutrogena? Срещала съм май хубави отзиви, но лично не съм пробвала.
https://www.beauty.store.bg/p131523/nezhno-eksfolirasht-gel-ot-s … sibly-clear-.html

# 61
В Effaclar duo активната съставка е бензоил пероксид. От това е ефектът. Обаче гелът е със SLS. Аз не бих могла да се мия с него. Както при много други хора, тази съставка ме опъпчва яко.

В момента не мога да дам линк на аптеката от която поръчвам БП 2,5%.
Педиатрична аптека "Ерудит" изпращат и по Еконт.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 21:33 от Пролетен ветрец

# 62
  • София
На Нютроджина съм използвала 2 в 1, харесва ми като цяло. Сега съм на SVR. Вече положението е по-добре по лицето, но имам подобни , от малките подкожни, без връхче и нищо не помага. На гърба започнаха да избиват големи, явно компенсират. Ще купувам Биотейд и от морската вода края на месеца ще се оправят Simple Smile

# 63
Аз имах такива по цялото чело и със СВР ми се махнаха, но след околко месец ползване.

# 64
  • Бургас
Neutrogena също имат продукт с БП 2.5%.

# 65

В момента не мога да дам линк на аптеката от която поръчвам БП 2,5%.
Педиатрична аптека "Ерудит" изпращат и по Еконт.
И аз взимам от същата аптека.
На Нютроджина ползвам 2в1 измивен крем / маска и много ми харесва.

# 66
Здравейте, момичета!
Търся отзиви за измивен гел и тоник против комедони за момче на 13 г. Бихте ли препоръчали нещо подходящо за тази възраст, с възможно най-малко парабени?

# 67
Здравейте, момичета!
Търся отзиви за измивен гел и тоник против комедони за момче на 13 г. Бихте ли препоръчали нещо подходящо за тази възраст, с възможно най-малко парабени?
Продуктите на Биотрейд от серията Акне Аут препоръчвам с 2 ръце ( най-вече активния крем Акне Аут) + тоник на Биле ГД против акне. Без парабени са и имат голям ефект при редовно ползване.

# 68
Здравейте, момичета!

Бюджетно или можеш да отделиш и повече средства?

Бюджетно - на Микса серията за мазна й акнеична кожа има почистващ гел, той е много добър. От атечните на Виши е хубав също. 
Тоник според мен не е добър вариант - тези за подобен вид кожа имат алкохол, който влошава положението. Можеш да му вземеш от тоника на Лъш с чаено дърво (малката разфасовка е 10 лв.) или някаква флорална вода от мента/лавандула, но чиста, без алкохол и примеси

# 69

Бензоил пероксид в ефаклар? Може ли повече информация? Никъде в описанието не пише, нито се вижда от състава. Доколкото съм чела, в България няма регистрирани готови лекарствени препарати с бензоил пероксид, могат само да се приготвят в аптеки.

# 70
Ами не, не е активната съставка това в българската версия Peace На Запад - да, тук - не Peace

# 71
Ами не, не е активната съставка това в българската версия Peace На Запад - да, тук - не Peace
Колко странно...

# 72
  • Бургас
Явно много продукти са радлични тук в сравнение с чужбина. Купих си един продукт на Clean&Clear от Англия. Не знам какво съдържа (на опаковката не пише), но съм очарована. Даже спрях Panoxyl-а. Навремето съм ползвала продукти на Clean&Clear от България, ами изобщо не ми действаха.

# 73
ами нормално е - заради директиви и закони, в доста страни формулите се разминават. Обикновен крем Нивея се разминава по състав тук, в Германия и в Америка, например

# 74
  • Бургас
Е те директивите в Европейския съюз не са ли едни и същи? Говоря за продукт, който се продава в Англия.

Общи условия

Активация на акаунт