Game of Thrones Teмa 22 - "Bran, wake up!"

• 86 614
  • 731
  •   1
Отговори
# 90

Дядото му каза да не тръгва да се варгва сам. Без него. Той го направи от скука - събуди се през нощта, помота се, помята се, мята камъчета по него и тръгна сам.

# 91
  • Вестерос
И в сериала го коментираха за магията на вала, май в първи сезон беше.

Като го пишете Съмър и си мисля за друг герой  Laughing

# 92
# 93
  • Русе
Дядото му каза да не тръгва да се варгва сам. Без него. Той го направи от скука - събуди се през нощта, помота се, помята се, мята камъчета по него и тръгна сам.
  Според мен не беше от скука след безцелно мятане на камъчета. Защо трябва да вярва напълно на КГ. Не получава отговори и обяснение. Затова и опита сам.

# 94
  • Вестерос

hahaha

# 95
  Според мен не беше от скука след безцелно мятане на камъчета. Защо трябва да вярва напълно на КГ. Не получава отговори и обяснение. Затова и опита сам.

И всички видяхме резултата. Сега ако и ББ преминат заради него...  Sick

# 96
Ама те трябва да преминат, това е идеята или бъркам? Аз лично искам да преминат, иначе какъв е смисъла.

Липсва ли ви?  Laughing

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 16:57 от SANDS

# 97
  • Варна

И? Какво стана? Може и да не е грешка.
Трябваше ли да седи в онази пещера и да изпълнява желанията на дядото? Да се превърне в дърво... Tired
Останалите така или иначе бяха обречени оставайки в пещерата.

# 98
Не метнаха ли едно кълбо върху зомбитата, които убиваха Лято?
Нямам спомен да са казвали за магията над Вала, а преди всеки нов сезон гледаме всички предишни. Възможно е да съм забравила  newsm78
Сега гледам пак новите серии, едното чедо каза на Мийра че Бран няма да седи вечно в пещерата и че ще се нуждае от нейната помощ. Няма нищо случайно за тях. Били са наясно точно какво ще стане.
В последния епизод на After the thrones повдигнаха интересен въпрос - това че the Night's King успя да преодолее магията на пещерата след като докосна Бран еднократно ли е или сега ще може да отиде навсякъде където е Бран. Наистина това не е ясно.
И според мен идеята е ББ да преминат Вала...

# 99
  • Вестерос
 hahaha
Скрит текст:

# 100
ББ много бързо се озоваха пред пещерата, подобно на разходката на Санса.

# 101
ББ много бързо се озоваха пред пещерата, подобно на разходката на Санса.

Били са наблизо в квартала  Laughing

# 102
Някои от старите спойлери се оказаха верни. Трябва да чакаме и тези да се потвърдят ли, за да започне слагането им в скрит текст ли? Какъв ще бъде смисълът тогава?

Аз лично предпочитам да не разбирам предварително какво ще се случи и затова искам да имам възможност да ги избегна.

Просто помолих и не мисля, че ще бъде голям проблем или трудност да се натисне един бутон, в крайна сметка  Peace

# 103
Чудя се дали колежката на Мелисандра не би спретнала нова ръка за Джора.... Whistling

# 104
Чудя се дали колежката на Мелисандра не би спретнала нова ръка за Джора.... Whistling

E, хайде сега! Той и Теон има нужда от нещо ново... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт