Ами сега?

• 14 912
  • 112
  •   1
Отговори
# 45
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Скрит текст:
Благодаря на всички за съветите. Имам върху какво да разсъждавам.
И все пак ясно ми е, че рано или късно ще се разделим, но в нашия случай това означава всичко да продължи както досега, защото реална връзка в истинския смисъл на думата не сме имали. Обаче това значи единият да се изнесе, което на този етап няма как да се случи.
Колкото до споделянето вероятно сте прави, че тези неща не се казват, но тук приятелки на които да си разказвам проблемите нямам, а с тези в БГ разстоянието си е казало думата и също не споделям особено, затова реших да пиша тук.
А с влечението смятам да се изясня в България, но пак казвам не е типът с когото бих имала сериозни отношения, най-вероятно ще ми омръзне бързо, а приятелят ми си има своите тъмни страни, но не е лош човек. (В отговор на cvetito_0625)
  Wink
Пак - Успех!

# 46
И все пак ясно ми е, че рано или късно ще се разделим, но в нашия случай това означава всичко да продължи както досега, защото реална връзка в истинския смисъл на думата не сме имали. Обаче това значи единият да се изнесе, което на този етап няма как да се случи.
Предположих, че раздялата ще иска време и да се подсигуриш къде и как да живееш и тн, за това и предложих срещата с другия да е междувременно.
Но най-доброто е да се разделите, както казват и останалите. Най-добре е честно и открито да влезеш в каквато и да е следваща връзка, дори да е кратка и без големи очаквания

# 47
Скрит текст:
Благодаря на всички за съветите. Имам върху какво да разсъждавам.
Колкото до споделянето вероятно сте прави, че тези неща не се казват, но тук приятелки на които да си разказвам проблемите нямам, а с тези в БГ разстоянието си е казало думата и също не споделям особено, затова реших да пиша тук.
А с влечението смятам да се изясня в България, но пак казвам не е типът с когото бих имала сериозни отношения, най-вероятно ще ми омръзне бързо, а приятелят ми си има своите тъмни страни, но не е лош човек. (В отговор на cvetito_0625)
Добре де, ти всяка връзка ли започваш с мисълта:"Ще сме заедно до гроб!"?      Simple Smile
Никога ли не си имала "връзка за запълване на времето"?
Брех, да ви се чуди човек на акъла.....млади, необвързани, готини, вместо сега да "живеете" така както ви харесва и ви влече, то седнали да си създават драми и проблеми.Дори не ми се мисли какво главоблъскане ще пада, като ви налегнат истински проблеми.

# 48
Момичето, май, не искаше дискусии за връзката си, каквато и да е тя. Проблема е как да се справи с непреодолимото привличане.
Ами, аз й казах как....     Laughing
"Най-добрият начин да се справиш с изкушението е, като му се отдадеш!"-Екзюпери   
И не виждам реална причина да не го направи.Не се чувства обвързана с настоящия, има чувства към друг (каквито и да са те), защо трябва да си блъска главата с излишни терзания?!
Човек на нейната възраст, без ангажименти, би трябвало да живее така, както "иска" сърцето.Не да си създава излишни и безсмислени драми.Или да ги търси там, където ги няма.
Поне аз това "виждам" в темата:едно младо момиче, с изчерпана връзка, с друг на хоризонта...ами, най-логичното е да приключи старата връзка и да изживее новата.Пък какво ще стане .....едва ли и Бог знае.Най-вероятно ще смени още 2-3-4 или повече мъже, ще се омъжи за десетия....или няма да се омъжи....гаданията са за "врачките".     Laughing

Е там е работата, че дори да стане чудо и тръпката да е Единственият (шансът се равнява на -0), ние няма как да сме заедно, защото той тук няма да дойде, а аз в България няма да се върна. Всичко, което имам тук е работата ми, нея не мога да я развивам без приятелят ми, както и той няма да се справи без мен. А ако тръгна да правя гуши-муши с новия в БГ, за да си начешя крастата, напрежението вкъщи и в работата ще се реже с нож, ще стане една нагнетена обстановка.. Чисто юредически не мога да се отделя на този етап. А междувременно трябва да координирам дистрибутори, да пиша оферти..по 12 часа на ден и в края на деня единственото за което ми пука е как да се наспя. Чисто физически нямам времето да организирам "раздялата" на този етап.

# 49

Добре де, ти всяка връзка ли започваш с мисълта:"Ще сме заедно до гроб!"?      Simple Smile
Никога ли не си имала "връзка за запълване на времето"?
Брех, да ви се чуди човек на акъла.....млади, необвързани, готини, вместо сега да "живеете" така както ви харесва и ви влече, то седнали да си създават драми и проблеми.Дори не ми се мисли какво главоблъскане ще пада, като ви налегнат истински проблеми.

за сефте да се съглася с Красимира  Grinning

# 50
Имала съм връзки за запълване на времето, разбира се.. И тази с Ивайло (писна ми да го наричам тръпката, вълнението и тн. С нищо не е заслужил да си кривя пръстите по клавиатурата, в опити да му измисля определение  Laughing ) ще е точно такава- лятно увлечение.

# 51
Имала съм връзки за запълване на времето, разбира се.. И тази с Ивайло (писна ми да го наричам тръпката, вълнението и тн. С нищо не е заслужил да си кривя пръстите по клавиатурата, в опити да му измисля определение  Laughing ) ще е точно такава- лятно увлечение.
Ами, о.к., изживей си лятното увлечение и не го мисли.
После се връщаш, забравяш и дума не споменаваш на настоящия. ("Каквото ми е в акъла, ми е и на устата!" в повечето случаи не е добра идея).
Като имаш възможност, прекратяваш и бизнес връзка, и любовна връзка.
Ако наистина настоящия е уведомен, че не го обичаш, че сте заедно само заради невъзможността за момента да се разделите, и той седи с теб изцяло по собствено желание, не му дължиш обяснение за всяка своя стъпка.
По друг начин обаче стоят нещата, ако е в заблуда за отношенията ви и си мисли, че сте двойка и имате общо бъдеще.Макар че и тогава човек не дължи "вярност до гроб", ако е спрял да обича.
Както писах, никой не знае кой от следващите мъже в живота ти ще е този "до гроб", така че, така или иначе, дилема нямаш.

# 52
Изяснила съм му какво мога и не мога да дам и какви сме си отдавна, а той отказва да го приеме. То е явно какво ще става с Иво, поне по-скоро да идва август, да ми мине мерака Grinning

# 53
Момичето, май, не искаше дискусии за връзката си, каквато и да е тя. Проблема е как да се справи с непреодолимото привличане.
Ами, аз й казах как....     Laughing
"Най-добрият начин да се справиш с изкушението е, като му се отдадеш!"-Екзюпери   
И не виждам реална причина да не го направи.Не се чувства обвързана с настоящия, има чувства към друг (каквито и да са те), защо трябва да си блъска главата с излишни терзания?!
Човек на нейната възраст, без ангажименти, би трябвало да живее така, както "иска" сърцето.Не да си създава излишни и безсмислени драми.Или да ги търси там, където ги няма.
Поне аз това "виждам" в темата:едно младо момиче, с изчерпана връзка, с друг на хоризонта...ами, най-логичното е да приключи старата връзка и да изживее новата.Пък какво ще стане .....едва ли и Бог знае.Най-вероятно ще смени още 2-3-4 или повече мъже, ще се омъжи за десетия....или няма да се омъжи....гаданията са за "врачките".     Laughing

Това не беше ли мисъл на Оскар Уайлд?
Иначе, съм съгласна, че трябва да живее, както тя иска. Достатъчно е продължила настоящата връзка, явно е, че е изкуствено поддържана.

# 54
  • Sofia
Авторката я разбирам доста добре, защото аз също живея в подобни отношения с партньора си - искреност е основното нещо между нас... Вече е допълнена и от едно дете  Simple Smile Имали сме увлечения, за които сме били искрени един с друг, както аз, така и той. Дори сме се насърчавали за такива неща един друг, тъй като най-естественият начин за справяне с тези емоции е да им се оставиш... Той е най-близкият ми човек и ако не мога да кажа на него как се чувствам - цялото нещо няма смисъл!!!
Успех! Simple Smile

А смятах, че аз съм личност с екстравагантни нагласи... Laughing Ами, вие с мъжа ти си имате отворен брак (или връзка, в случай че не сте подписвали) – хубаво е, че сте успели да изградите отношения, които ви удовлетворяват, но това определено не е за всекиго. Peace

# 55
Най-глупавото е, че Ивайло не го трая, но го желая. Адски арогантно копеленце, харесва му да ти пусне мухата и да те остави ти да го търсиш. Дотолкова е самоуверен, че може да има всяка, че ми идва да му уредя безплатна кастрация. Същевременно е интелигентен и манипулативен, не е първи красавец, но е много харизматичен и като си отвори устата ти влиза под кожата. И ми се завива свят само като си мисля за него..случвало се е чак да започне да ми се гади от напрежение в стомаха, това не е нормално  ooooh! .
Дори не мога да стигна до оргазъм ако не мисля за него... Лудост!

# 56
  • Варна
Взаимоотношенията ни са хармонични и нямаме проблеми, изключвайки обичайни дребни спречквания. С него нищо не ми липсва, нито внимание, нито секс, нито разбиране, пасваме си чудесно.

След като си направих труда да прочета всичко до края, реших да се върна на първия пост и като го прочетох това ме напуши на смях. В кое точно си пасвате чудесно? Какви разбирания споделяте /изключвам служебните въпроси/? Аз в изказванията ти за вашия семеен живот видях само проблеми, които ти твърдиш, че липсват.

Както и да е. Ако е само до секс, момичетата са ти казали - дерзай. Прекарай новия през леглото колкото пъти ти се ще. Но преди това мисля, че е редно да покажеш вратата на сегашния. И без това не виждам да ви свързва нещо друго освен работата. Но ако не е само до секс мисля, че ще бъдеш яко разочарована. От малкото, което си написала ми се струва, че той те има за поредната бройка. Интересна си му засега и ще бъдеш интересна докато консумирате "връзката" си. После всеки по пътя си. Ако си го осъзнала добре това и си го приела напълно - значи нямаш проблеми от тая страна.

# 57
А ти не се ли замисляш над съвпадението , че Ивайло не общува толкова често с теб откакто твоят приятел /който има тъмни страни / знае за Иво и не му пука за твоите тегоби????

# 58
Най-глупавото е, че Ивайло не го трая, но го желая. Адски арогантно копеленце, харесва му да ти пусне мухата и да те остави ти да го търсиш. Дотолкова е самоуверен, че може да има всяка, че ми идва да му уредя безплатна кастрация. Същевременно е интелигентен и манипулативен, не е първи красавец, но е много харизматичен и като си отвори устата ти влиза под кожата. И ми се завива свят само като си мисля за него..случвало се е чак да започне да ми се гади от напрежение в стомаха, това не е нормално  ooooh! .
Дори не мога да стигна до оргазъм ако не мисля за него... Лудост!
Звучи като много приятен човек...за забавление.

# 59
Определено е описан като приятен персонаж , а и на авторката определено и е приятно да следва този персони . Аз повече се притеснявам за сигурността на последния ... реакцията на приятеля е много безлична , което от своя страна е по -опасно , тъй като не знаеш какво се организира зад гърба ти.
Та момичето да провери дали Иво е жив и здрав и не му се случват странни неща.

Общи условия

Активация на акаунт