Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 849
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Чувството е уникално Simple Smile Първоначално чувстваш пеперудки. После вече идва и грубата игра, моят ме риташе яко в ребрата, ама той си беше дивак Laughing

# 481
  • София
Да кажа за обезкосмяването.Аз лично си правя кола маска навсякъде, според мен трябва да си прецени човек до каква степен регулира болката, всичко си е в главата.Аз лично съм нямала контракции, кървене и затова си позволявам.Ако присъстваше някои от тези фактори не бих си правила.Контракции може да се получат както от кола маска, така и от малко повече вървене или просто умора, което е нормално за сегашното ни състояние.Ако сте добре не виждам причина да не си правите. Wink

# 482
 Има ли някоя мама от София - кв. Овча купел ? Относно запека, боря го с череши всекидневно.     P.S Чета Ви редовно, нищо, че съм от декемврийските мами .

# 483
  • София
Зайче, аз съм близо до Овча купел, Красна поляна, на бул. Никола Мушанов.

# 484
Аз съм в Овча купел 2ра част  Hug

# 485
Pали, да се оправяш бързо!  Heart Eyes bouquet

Благодаря ти  Hug Да не кажа голяма дума, но хапчетата против гадене помагат, пу-пу  Sunglasses
А за проблемът с тоалетната и аз нямам решение. И трици пробвах, и сушени сини сливи, и повече плодове, и...ефект  0  Laughing

# 486
Аз пия всеки ден топло прясно мляко под формата на лате, защото мразя прясно мляко от детската градина...и нямам грижи Simple Smile

# 487
Аз до обед хапвам плодове и изненадващо, но нямам проблем с ходенето до тоалетна откакто забременях.
 Чаша топло мляко сутрин помага също.И сладко от рози.

# 488
  • Варна, Пловдив
Здравейте, не бях писала доста време, но днес набързо се наложи да мина на преглед (следващата седмица ми е часа по принцип), защото изненадващо ще идват родителите ми от Пловдив и за да съм сигурна, че всичко е наред и така - вече има пулсации  Hug и на този етап всичко е наред, отговаря на 6г.с и 5 или 6 дена, това ми се губи като информация Blush Пожелавам Ви всичко да е наред при всички бъдещи мами Hug Hug Hug

desi82, jenq_filipova - радвам се, че вече има и от Варна,  на мен ми е първа бременност в сравнително непознат град Simple Smile така че дано не досаждам много с въпроси Blush

# 489
  • Варна
Здравейте, момичета! Влизам само, за да ви кажа довиждане. При мен се потвърди диагнозата "кухо яйце" и в понеделник ще ходя на кюртаж.
Пожелавам ви от сърце всички да износите и родите здрави бебчета и аз да съм последният човек в групата на Януарски мами 2017, който идва с лоша новина!

# 490
Съжалявсм Мар_белла Sad Скоро те очакваме пак!

# 491
Ех, Mar_bella, искрено се надявам да приключваме вече лошата серия.. Бързо възстановяване и успех с бебеправенето възможно най-скоро   bouquet Hug
Имам чувството, че последните няколко дни основно такива са новините.

# 492
  • София
 Mar_bella, съжалявам... Sad Скоро те очакваме пак. bouquet

Кака Сврака, да наистина напоследък само такива новини. Дано няма повече... Hug

# 493
Вече супер много се притесних за моя преглед във вторник #Crazy

# 494
Вече супер много се притесних за моя преглед във вторник #Crazy

Айде сега, не се настройвай излишно, само ще се товариш! И да става нещо - ще стане много преди да го видим на екранчето - плюс, че грам не ни е в контрола в крайна сметка.. Разсейвай се с нещо друго, че иначе знам какво става в главата - 100 000 мисли, от които всичко блокира.

Общи условия

Активация на акаунт