Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 817
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Аз започнах да се мажа към 3-4 месец предишната бременност,а тази ще е от по-рано,защото усещам как започва да ми расте коремчето:)Мазах корем,гърди,бедра,дупе..абе цялата,след баня:)

# 541
Здравейте,
Аз въобще не съм от ранобудните, сутрин едвам ставам към 8ч, водя дъщеря ми на градина и понякога си лягам пак преди работа  Simple Smile Миналата седмица бях командировка и трябваше да летя със самолет и много се притеснявах да не ми стане лошо. Въпреки турбуленции всичко мина Ок и пътувах леко. Иначе напоследък почти не мога да ям, в сми яде ми се, имам си апетит, но не мога да изям количеството,което съм изяждала преди. Сякаш някаква топка ми засяда в слънчевия сплит и повече не мога да дишам хубаво. Което си има и своите плюсове.
И въпреки това коремчето ми почна да расте. много се притеснявах сега командировката във френския ни офис да не ме разберат, че съм бременна, цяла седмица все това сънувах, на сън избирах какво да облека... Предполагам, че шефът ми не е разбрал, защото последния ден ми каза да ходя да изпия няколко питиета след работа и да забравя за стресиращия ден Simple Smile
Наложи се да кажа на колегите, с които пътувах, защото както винаги бях тръгнала с мн голям куфар, който беше около 16кг и не ми се искаше да рискувам с носенето, а трябваше да сменяме 2 пъти метрото, качване на мн стълби и така.
Като цяло се чувствам добре, рядко ми се гади, но не чувствам особен дискомфорт. Все забравям да си пия фолиевата киселина, но вече си сложих аларма Simple Smile
Тази седмица ще си правя всички изследвания- вагинален секрет, кръв и т.н. дано вс да е наред. На мен това ми беше най-кофти частта от бременеенето и качването на кг де Simple Smile
За раждането мисля, че ще е в Шейново, там беше и първото, а сега имам и мн добър лекар. Сигурно няма да се записвам на ЖК, а ще ходя на частни прегледни, имам допълнително здравно и се надявам то да покрие разходите.
Успех на всички лежащи, по-малко гадене на тези, на които им е лошо и нека всички сме много позитивни и щастливи Simple Smile

# 542
Аничка-Баничка, може ли да кажеш кой е доктора? И аз си мисля за там, затова?  Flutter

# 543
Cruella Devil, и ти ли при Стивасарска Simple Smile Аз съм много доволна от нея. Не раждах при нея, само защото изражда в Шейново, а не ми се мъкнеше дотам, като Тина Киркова ми е на 2 крачки. Но ми е била гинеколог към 6 години и съм много доволна.

Runtokio, и аз много сънувам. Не всеки ден, но определено сънищата са много интересни  Laughing

Аз понякога съм страшно сънлива и мога да спя постоянно, друг път се въртя и будя по 100 пъти. Тия дни съм се захванала да правя пролетно почистване у нас. Разбихме се с ММ, че всичко мием и перем, разчистваме гардероби и боклуци. Невероятно е как бързо се натрупват разни ненужни неща  ooooh!
А вчера какви киселини ме мъчиха. Нищо не можеше да ги облекчи Sad

# 544
Момичета започва сезона на плажове и морета дали ще има проблем ако се ходи 😊 че днес ходих на плаж и свекито ми омрънка света как можело да ида то не било хубаво и дрън дрън 😈 чак се зачудих вие какво мислите 😊

# 545
  • София
Аз в края на месеца отивам на море и док ми каза, че няма проблем, но да не си печа корема.
Aelia,за сега съм доволна от докторката, въпреки че се гласи да раждам при нея, а има толкова много време...

# 546
Здравейте Момичета,
и аз се записвам в темата с януарски термин за 26.01.2017, ако бебето устиска до тогава!
Много ми се спи и на моменти неистово ми се прияждат разни храни, но за щастие хапвам няколко хапки.
Виж череши мога  да изям много Laughing

# 547
Здравейте! Hug Идвам да ви нагледам и добре дошли на новите мамета Simple Smile Моля ви всички да стискате палци за утре Praynig На преглед сум утре и трябва да видим сърце. По график се падам вече  8 г.с. +3

П.п. Много ми е странно, но днес гърдите почти не ме болят  newsm78

# 548
Стискам палци всичко ще е наред,а за гърдите не се тревожи и аз имам дни в които не ги чувствам напрегнати,такава и с корема,няколко дни никакви болежки,а днес сякаш камъни нося,пак ме придърпва,вярвам че е от нарастването на Матката!!

# 549
Аничка-Баничка, може ли да кажеш кой е доктора? И аз си мисля за там, затова?  Flutter
Д-р Йончев,страшно внимателен, мил и те предразполага за раждането,да ти е приятно максимално. Няколко приятелки раждаха пр него и им е разказвал смешки,развличал ги от болката и като цяло много добре се чувстваха и по време на и след раждането.

# 550
Здравейте! Hug Идвам да ви нагледам и добре дошли на новите мамета Simple Smile Моля ви всички да стискате палци за утре Praynig На преглед сум утре и трябва да видим сърце. По график се падам вече  8 г.с. +3

П.п. Много ми е странно, но днес гърдите почти не ме болят  newsm78

И аз днес съм на преглед за сърчицето .. дано всичко да е както трябва,че се притеснявам доста  Praynig

# 551
И от мен стиснати палци,всичко ще бъде наред Simple SmileИ моите гърди са различно напрегнати всеки ден..
Момичета,може ли някой да ме добави във фейсбук групата?Писах лично на Диди,но нямам отговор..

# 552
  • София
И от мен стиснати палци,всичко ще бъде наред Simple SmileИ моите гърди са различно напрегнати всеки ден..
Момичета,може ли някой да ме добави във фейсбук групата?Писах лично на Диди,но нямам отговор..

Напиши ми мейла си на лично.

# 553
Добро утро Simple Smile
Да ви кажа и мен от известно време не ме болят гърдите. Гаденето и повръщането продължават  BlushДнес обаче ме притеснява друго, от сутринта пишкам по малко и много честно и имам едно много странно усещане  Blush Blush Предните месеци ме болеше бъбрек, а при последния преглед ми намериха белтък в урината. Четох, че е възможно при проблеми с бъбреците. Та се чудя дали сега не изкарвам някоя песъчинка или камъче  newsm78 или просто ме хваща цистит, защото ми  е доста студено на краката днес.

# 554
Добро утро Simple Smile
Да ви кажа и мен от известно време не ме болят гърдите. Гаденето и повръщането продължават  BlushДнес обаче ме притеснява друго, от сутринта пишкам по малко и много честно и имам едно много странно усещане  Blush Blush Предните месеци ме болеше бъбрек, а при последния преглед ми намериха белтък в урината. Четох, че е възможно при проблеми с бъбреците. Та се чудя дали сега не изкарвам някоя песъчинка или камъче  newsm78 или просто ме хваща цистит, защото ми  е доста студено на краката днес.

Много топло за краката и може да си пуснеш една урина

Аз пусках, заедно с кръвта, точно там док видя малко белтък, но каза че може би е нещо моментно.

Общи условия

Активация на акаунт