Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 838
  • 775
  •   1
Отговори
# 525

Аз даже съм свалила килограм и половина, а само лежа и ям ! Не съм повръщала. Бях се притеснила ,но лекарят ми каза , че не е толкова необичайно и после ще си качвам, да не се притеснявам.

Да - аз също съм свалила. 2-3 килограма надолу ми показа кантара. Не че супер строго съм се следила, но очаквах да съм 2-3 нагоре, че коремът си ми тежи  ooooh!

Единствените причини, които намирам е, че ми се е поотпуснала мускулатурата, понеже преди тренирах доста по-активно. Но и съм заменила реално всичко вредно - захарта с мед, пия поне по 1.5-2л. вода на ден, никакво кафе, никакъв алкохол (преди си пийвах по някой и друг сайдер), много рядко тестено. Единствените прегрешения са ми сладоледите. А и като цяло количествата съм ги намалила, просто вместимостта ми е по-малка и не мога да се тъпча..  newsm78 Преди по 2 порции от всичко си изяждах с кеф, сега едва успявам 1 и започва вече да ми тежи. Но пък дъвча нещо през 2-3ч., че огладнявам.

# 526
Добре дошли на новите момичета и дано наистина няма повече лоши новини Praynig

# 527
  • София
И аз да се отчета, вече 5ти ден помен няма от гаденето и повръщането. Аз също съм с 2кг надолу, но въобще не ме успокоява това, защото така ли иначе знам как после си качваш колкото трябва. Simple Smile

За Майчин дом, да кажа история от моето обкръжение...наскоро се роди бебе в 8мия месец и изписаха майката на 2100гр... добре че педиатъра които избраха е като хората.Това дете не ядеше ами само спеше, майката беше качила 4кг за цялата бременност.Не знам при какъв доктор е била, ама не е бил от най-съвестните според мен.Като лежах в Тина Киркова имаше момичета от Майчин дом, които се бяха прехвърлили и от тях знам, че било ужасно и персонала нямал никакво отношение към хората.Друга пъ к от Шейново бяха я заразили при първото раждане с ешерихия коли, съответно втората бременност и беше ин-витро понеже бактерията я беше увредила. Със сигурност има други пък, които са доволни. Дано не съм ви наплашила, но това са реални случай....

# 528
Съжалявам за лошите новини , момичета Sad Знам какво е, но горе главата. Следващият път ще се получи  Hug

Аз раждам в Окръжна-супер съм доволна и живот и здраве, пак ще съм там!
На кантара не смея да се кача- много вода задържам, ако съдя по дрехите, съм + 3-4 Sad Ама здраве да е! След първата бременност много бързо си влязох във форма, даже станах по-слаба от преди да забременея. Надявам се на същото!

# 529
И аз съм долу горе 4 кг нагоре,а се храня нормално. Здраве да е. После ще влизаме във форма Simple Smile

# 530
Здравейте, мили мами,

След 2 седмици потайно следене на темата, вече и аз бързам да се запиша, понеже видях сърчице! Много беше вълнуващо Simple Smile Сега започва 7 г.с., термин 28-30 януари. Бременността беше напълно неочаквана и непланирана, но вече с таткото се съвзехме от изненадата и се радваме само.

Това ми е първа бременност, та ще ме извините за някои елементарни въпроси. Интересува ме кога трябва да се избере къде ще бъде раждането и необходимо/желателно ли е лекарят, който следи бременността, да води раждането. При мен се получи така, че от нетърпение да се установи бременността, се записах на първи преглед при съвсем случайна лекарка. След това ходих при нея и на втори и сега тя ми каза да си взема направление за ЖК и да ида при нея след 3 седмици. За момента ми прави добро впечатление: внимателна е, добре обяснява, удобно ми е местоположението, понеже там ми е и личният лекар. На един мой притеснен смс посред нощ тя отговори за минути. Но въпреки това, не знам още дали искам при нея да раждам. Една моя леля е АГ сестра и искам да се допитам до нея, но смятам да не казвам на роднините поне още месец-два. Та, ОК ли е да си ходя на ЖК при тази лекарка и после да реша да раждам другаде? И кога трябва да започна да мисля за раждането: доста рано ми се струва, но гледам, че се коментира вече?  Предварително благодаря!

# 531
От началохо на 9 г.с. спряха сутрешните неразположения и повдигания. Не би  казала,че имам апетит. А се храня много разнообразно и с досха плодове. Саро дето след малкия ми няма кой да тича друг и това ме напряга. Вече мисля какви ли не хитрости,за да ангажирам баща му с него. В моленха сме на почивка в Китен. И не мога да си почина. Малкият иска все в морето. На пумпал станах.

# 532
  • София
Доброоо утро на всичкииииииииииииии!  wavey Аз напоследък ставам в 6 и 30 и си лягам в 21ч. Луда работа.  #Silly

jirafche_89
, добре дошла! Няма никакъв проблем да родиш при друг АГ. Желая ти успех и само хубави новини с пухкав финал! Two Hearts newsm32

milevami, дано малчо се заиграва с тати, за да можеш да си починеш, както трябва!  grinning039

Желая успешна седмица на всички! preggo

# 533
Добро утро...Ох и аз всеки ден ставам рано.В 6ч. съм се ококорила вече,но напоследък се изморявам бързо и до обяд гледам за малко да полегна,ако малкия го няма.Иначе и той си иска вниманието. Flutter

# 534
Добро утро. И аз съм от ранобудните, но не по желание. Трябва да водя децата, пък и си повръщам. Предните пъти ме държа до края на четвърти месец. Теглих се. +1 , 2

# 535
И аз ставам в 6 часа.
Обаче напоследък много сънувам,цели филми.
Примерно тази нощ сънувах, че се грижа за много пиленца и кокошки  ooooh! и не успявам да им събера яйцата. #Crazy
 Побъркаля съм се. hahaha

# 536
  • София
jirafche_89 Добре дошла ! Няма значение кои ти води ЖК, даже много от тези, които  водят не израждат.Ако не харесваш лекаря, винаги можеш да го смениш. Имаш много време да решиш къде ще раждаш и при кого.

Аз пък сутрин едвам ставам, добре че е детето да ме буди, макар че то става в 08:00.Вечер си лягам най-късно в 11:00 и пак ми се спи.Преди 6ч спане бяха достатъчни, а сега по цял ден мога да спя ако имам възможност.На обяд и аз лягам с детето, но не мога да заспя, просто лежа и почивам.

# 537
Здравейте момичета,първо-кураж на всички,които са имали проблеми и е прекратила бременността..много скоро ще сте пак в маминската група:*
Имам подозрения ,че снощи имах контракции..и с първата бременност имах,но започнаха към 5-я месец.Пия но-шпа,слагам вагинално утрогестан(по препоръка на док)..питах за магнезия,но ми казаха,че било рано още..имате ли някакви трикове за справяне с контракциите?
Исках също да ви споделя моя метод за справяне със стриите:) След първата бременност имам само 1 стрия:)) от началото започнах да се мажа с кокосово масло..взех си някакво хубаво-био и т.н..половин буркан свърши чудеса,та даже и курабийки пекох:)

# 538
jirafche_89, добре дошла Hug Не е задължително да се следиш при този, който те изражда, ако си харесваш следящата, стой при нея. Аз лично се преместих при лекарката, която бях избрала за израждане предният път в 6 м. някъде.

# 539
Благодаря много за отговорите! А от кой месец трябва да започне мазането против стрии? Аз даже съм отслабнала 1кг та нямам още какво да мажа...но ако трябва, почвам превентативно Simple Smile И къде се мажете: корема само или и бедрата?

Общи условия

Активация на акаунт