Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 842
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Аз обратното - само лоши неща за Майчин дом, а за Шейново само хубави работи, особено след ремонта и новата им политика бебето да е непрекъснато почти при майката  Mr. Green
А при коя докторка се следиш и какви са ти отзивите?

# 511
Права си много - филмирам се мноого ooooh!
Нямала съм кървене, коремът и гърдите си ме болят... Днес трябва да влизам в 8 г.с., но ми е интересно кога наистина се Чува сърце (не само да се видят пулсации)?

Миличка, и аз съм в 8гс и 5 дена и днес ЧУХ сърчицето на бебето. Като отидеш при док просто поискай да го чуеш. Kissing Heart

# 512
Ooo, gargita! Heart Eyes Ще!

Напоследък като кихам, кашлям или се смея повече направо ме срязва коремът Crossing Arms
А м/у другото, ММ си е наумил, че ще е момче пък... Crazy

# 513
Благодаря Щастливка за подкрепата.Шашкам си се аз хихи. Hug

Aelia И аз съм така,вечно ми се спи,едно ми е апатично,не ми се готви не ми се излиза,наболва си ме корема и ми се лежи само.  Tired

Аз родих 2014-та година в 2-ра градска и съм доволна от там.Мисля пак там да си ида живот и здраве,без избор на екип,който ми се падне.Харесва ми ,че дават бебчетата 1-2 часа след раждането и моето момиче си беше нон-стоп при мен.
Аз лежах и в патология ден преди да ми пуснат системи,преносих 3 дена след термин.Изчакаха си ме хората,помогнаха ми при раждането и нямам лоши чувства,аз много се бях нахъсала за болка и всичко предварително и смея да твърдя ,че мина леко раждането.  Peace

# 514
  • София
Ади, при д-р Стивасарска. Мога да кажа, че съм много доволна, но съм от доста малки време при нея (в 9г.с. съм). Обеднява много хубаво, любезна и усмихната.

# 515
Здравейте....от няколко дни имах леки зацапвания със слаби болки подобни на менструални...Тази вечер най-сетне се навих и отидох до Майчин дом...Оказа се,че за съжаление съм поредната в тази тема със кофти вест.Бременността би трябвало да е вече в 10та седмица,а бебето отговаря на 6-та и не се улавя сърдечна дейност...Докторката ме прегледа с вагинален ехограф и тръгвайки си от кабинета започна обилно кръвотечение с ясна алена кръв.За сега съм у дома,но кой знае какво още може да се случи.Пазете се много момичета!Аз до последно се чудех дали да го бъде това бебе,бях на крачка от аборт по желание,но избягах от магарето и ей на...сега се случва тази ужасия...

# 516
  • София
Милена, съжалявам да прочета това.  Hug Ти също си почивай.  Heart Eyes

# 517
Здравейте януарски мамчета !! Време е и аз да се включа,а не само да чета .. Grinning На 21 години съм от Бургас Simple Smile Термина ми по мои изчисления е 13 януари .. Още не съм ходила за пулсациите понеже съм на работа и незнам как ще го измисля,а честно казано ми е притеснено дали всичко е нормално Simple Smile

# 518
Здравейте,мамита януарки.От известно време ви чета и мисля,че е време и аз да се разпиша.На 25г.съм от Бургас,трета бременност ми е.Сега съм в 10г.с. с термин 05.01.Имам син на 4 г. и сега се надяваме на принцеса. Много съжалявам за всички мами с неприятен край.Не се предавайте,имайте сили-чудото ще се случи!

# 519
Milena_87, съжалявам, за което..  Hug Дано скоро да има пак 2 чертички-още по-искани от преди Simple Smile

magimagi, magimagi, добре дошли Simple Smile Надявам се с вас да обърнем черната серия.  bouquet

# 520
Milena_87, съжалявам, за което..  Hug Дано скоро да има пак 2 чертички-още по-искани от преди Simple Smile

magimagi, magimagi, добре дошли Simple Smile Надявам се с вас да обърнем черната серия.  bouquet

За сега нямам проблеми *да чукна на дърво* .. Нямам болки,нито кървене ,гаденето не е толкова често .. надявам се всичко да е нормално и да се радваме всички на здрави  бебчетата Simple Smile

# 521
  • София
Йеее 2 нови мамитаа!  newsm44  Добре дошли magimagi и Muss ! wavey

Дано няма повече лоши новини!  Sad От тук нататък само хубави новини и здрави бебчета!  newsm32 preggo newsm32

# 522
Благодаря за приема.Дано всичко до финала е наред. Аз като цяло съм добре вече.До миналата седмица бях нон стоп с гадене почти 3 седмици.Но вече премина и апетита се увеличи,но гледам да не увличам #Crazy Joy

# 523
В 10+5 съм исках да попитам при вас кантарът как е?
 Аз не съм напълняла и грам, а ям през 2 часа. newsm78 Дали е нормално?

Аз даже съм свалила килограм и половина, а само лежа и ям ! Не съм повръщала. Бях се притеснила ,но лекарят ми каза , че не е толкова необичайно и после ще си качвам, да не се притеснявам.

# 524
magimagi, Muss, добре дошли Hug

Милена_87, много съжалявам, дано това да е последното ти такова преживяване Sad

Общи условия

Активация на акаунт