Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 846
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Права си много - филмирам се мноого ooooh!
Нямала съм кървене, коремът и гърдите си ме болят... Днес трябва да влизам в 8 г.с., но ми е интересно кога наистина се Чува сърце (не само да се видят пулсации)?

# 496
Права си много - филмирам се мноого ooooh!
Нямала съм кървене, коремът и гърдите си ме болят... Днес трябва да влизам в 8 г.с., но ми е интересно кога наистина се Чува сърце (не само да се видят пулсации)?

А защо ти е задължително да го чуеш? Grinning То много зависи и от това колко е качествена апаратурата на АГ-то, както и дали има на какво да ти го пусне. На последния преглед и на двете им се виждаше пулса - и изобщо не сме го пускали да се чува. По-важно е да работи сърчицето. Не дали си го чула точно Simple Smile :*

Няма еднакви бременности. Зависи колко ти е дълъг цикъла, зависи колко ти е късна овулацията - можеш да вървиш и със закъснение. В 8-ма принципно би трябвало вече да се види/чуе ако всичко е ок Simple Smile Нали това май го говорихме - при мен при едното се видя и чу пулса още в края на 6-та. Другото дори нямаше вид, че се развива.. А точно 1 седмица по-късно - и двете бяха с пулс и се бяха оформили. На последния преглед излезе, че даже едното е наваксало почти разликата от 1 седмица в развитието.

То при мен така се стекоха нещата, че за месец и половина - са ме гледали сигурно 5 пъти. Това със сигурност не ми спести притесненията от кървенето, тревогите какво точно се случва - дали е Синдром на изчезващия близнак, дали няма отлепване и пр. Мисълта ми е, че всичко се случва независимо от това дали  виждаме развитието на нещата. Единственият плюс е, че като минем прегледа - поне разбираме, че нещата се вървят в някаква посока Simple Smile

# 497
Mar_bella, съжалявам! Sad Успех следващия път и не губи вяра.

Аз днес си запазих час за БХС и ФМ. Междувременно започвам да се чувствам по-нормално - по-малко гадене и болки в гърдите, по-малко сънливост, но пък коремът ми е ужасен. Какво е това чудо, не знам #Crazy  preggo Няколко см човече, а майка му прилича на Баба Меца Embarassed

# 498
  • София
Lilac, ей я не се филмирай.  Stop Аз сърце чух в 7-ма и няколко дни. Пусна ми го. Чува се като на колонки, туп-туп Heart Eyes Ама за много кратко ми го пусна.  Tired После ходих в 8-ма и няколко дни и пак ми го пусна, но пак за кратко. Няма да ме чака мене да го слушам 10 мин., навън чакат и други hahaha

Кака Сврака
е права.  Hug Няма еднакви бременности. И аз се бях филмирала, че в 6-та седмица даже и пулсации не бяхме видяли, даже и ембрион, а само плоден сак, но....при всеки е индивидуално. После в 8-ма седмица беше вече 3 см., което отговаря на 9-та.  #Crazy

Ще има да ги гледаме, да ни се въртят на ехографа, да им се смеем, да плачем... newsm32

Аз пак да се похваля, за да ми стане пак лошо.  Mr. Green Тази сутрин нямам почти никакво гадене, даже и кафе пих.  #SillyА ММ ме бъзика и вика "Ти сега и цигарка ще поискаш" Joy

Сега сме на гости на свекито, та ще си почина яко.  sun Тук въздухът е много чист и приятен и може би и затова не ми се гади вече така. Поне сега има кой да ми шета и готви всякакви неща. newsm64  newsm68

Айде стига съм спамила  smile3533

# 499
Привет ,януарки!
Будна съм от 6:00ч.Моята г-ца на 1г и 9 м не спира да дивейка,а аз още се мъча да се усвестя хаха.
До сега бях веднъж при моята гинеколожка в 7 г.с и 2 дена видяхме пулсация на плода.Сега съм 9-га г.с и 2 дена.Чак на 30-ти ми е следващия преглед тогава ще правим и фетална,но ще ида по-рано да ми погледне резултата от микробиология,притеснява ме.Като прочетох показатели за вагиноза ми стана лошо,никога не съм имала такива проблеми,предполагам ,че ще ми предпише някакви глобули за лечение. Tired Тъпа работа...
Вчера се пренатоварих май,чистих като луда до обед,детето тича играе не мога да й смогна и вечерта бях супер уморена и имах болки в корема.Определено вечер ми е най-зле стомаха.Гледам да не ям много ,че ми се връща храна ,но не съм повръщала.Направих си чушки бюрек вчера и се насладих на момента.Скоро не ми се беше случвало да ми е вкусно нещо хаха.

# 500
Благодаря момичета пробвах с бабешките методи които ми бяхте написали вършат чудеса  Grinning

Щастливка това спреиче е страхотно комбинация от него,лимон, соди всичко днес е 6 ден и се чувствам прекрасно кашлицата почти мога да кажа че изчезна  Grinning

Вчера бях на лекар спря ми Дуфастона и видяхме пулсациите много се радвам по изчисления съм в 8г и 6д  каза ми да си взимам вече направление за ЖК и да отивам да ми пускат изследвания дано всичко да е наред да се развива бебочето добре Grinning

Mar_bella, съжалявам  Sad... бързо възстановяване и успех

# 501
Mar_bella, много съжалявам!

Аз пък съм се подула, задържам вода, зле ми е, направо не знам къде съм  Sick Confused
Вчера повръщах страшно много вечерта, сега пак, направо защо ми е толкова зле, дано минава  Tired

# 502
В 10+5 съм исках да попитам при вас кантарът как е?
 Аз не съм напълняла и грам, а ям през 2 часа. newsm78 Дали е нормално?

# 503
  • някъде там
Здравейте и от мен!
Крайно време е да се разпиша в темата,а не само да чета тайно Simple Smile
На 32г съм и това ми е трета бременност-напълно неочаквана и непланирана. Терминът ми е 11.01.Мислехме и за аборт,че не и е сега времето,но не можах да се реша да го направя. Вчера най-накрая бях на преглед и всичко е ок.
В момента живеем в София,но на есен ще сме  в Перник. Ще се радвам,ако има мами от там.

Съжалявам за мамите загубили бебчетата,знам какво е  Hug

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 11:17 от _СиСка _

# 504
Runtokio, споко, аз съм кило и половина надолу, с предните бременности пак горе-долу така до 4-5ти месец, после ставах тюлен. Simple Smile
Има време, ще качваме килца, няма как.

# 505
  • София
Arilche, при мен също се изолира в малко количество кандида, но АГ-то каза изрично, че след 3-ти месец ще лекуваме. Не се притеснявай.  Hug

CvEt1
, радвам се, че си по-добре. Heart Eyes А спрейчето наистина е вълшебно  newsm44

аdi4ka-maslinka
, дано скоро поотмине. При мен май започна да отшумява. love001

_Мама _
, добре дошла при нас!  preggo

Хайдеееееееееееееее чакаме още нови мамита! tiptoe

# 506
_Мама_  Имаш лично съобщение!

# 507
_Mama_, добре дошла  bouquet

Тъкмо се похвалих как съм по-добре и днес пак  Sick Само ми се спи, едва станах след 8,5 ч сън и сега пак искам да си легна.  Tired Нищо не ми се прави, а имам сума неща да свърша, хладилника е празен, детето все е гладно днес. Ох, оплаках се Rolling Eyes

# 508
_Mama_, добре дошла.

А има ли някой, който се е ориентирал към Шейново?

# 509
  • София
Аг-то, което ме следи е от Шейново, но не съм чувала хубави отзиви за там. Тя си ме гласи, че ще раждам при нея, но мисля да се ориентирам към майчин дом.

Общи условия

Активация на акаунт