Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 792
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На първа страница е отбелязано на кого може да пишете за добавяне във ФБ. Групата е тайна и не се вижда.
Molssi, пиши ми на лично мейла си. Simple Smile

# 586
На първа страница е отбелязано на кого може да пишете за добавяне във ФБ. Групата е тайна и не се вижда.
Molssi, пиши ми на лично мейла си. Simple Smile
Извинявай, но ми излиза като някакви скрити изображения и чак сега ги отвори и успях да видя всичко, което е на първа страница Rolling Eyes

# 587
  • София
Milena_87 бързо възстановяване и скорошно бебеправене ! Wink

miimch При мен зачеването с последната дата на цикъла и овулацията, въобще не съвпадат.И понеже си знам проблемите, съм записвала датите на евентуалното зачеване.С АГ-то според размера на бебето и моята информация определихме термин.По калкулаторите в нета трябва да родя на 24/12/2015 , а сега съм за 04/01/16. Най-точно термин може да се определи в началото до към 8/9та седмица, след това различните бебета започват да нарастват с различно темпо и трудно се определя.
За БХС и моята първа бременност беше на 25 , но си направих, защото обхваща не само Даун.Изследването е безопасно, само се взима венозна кръв.

Цитонамазка не помня да са ми правили първият път, но вл.секрет 100% и понеже не беше добър, после още 2ти до раждането.

# 588
Здравейте!  bouquet
Надявам се съм нацелила правилната групичка  Laughing Във ФБ май е по-оживено, а?!  Party
Наложи се да си правя нова регистрация, защото старата съм си я забравила, името ми беше същото, без второто Б, но паролата съм я забравила, както и паролата на пощата, с която съм се регистрирала... Старост-нерадост  Joy

# 589
Здравейте момичета
Да попитам някоя от вас има ли болки в кръста?
Мен от няколко дена дооста ме притесняват!
През деня почти нищо ми няма, но вечер едвам мърдам даже някой път и покуцвам.
А докторчето не си вдига телефона...

# 590
Milena_87 бързо възстановяване и скорошно бебеправене ! Wink

miimch При мен зачеването с последната дата на цикъла и овулацията, въобще не съвпадат.И понеже си знам проблемите, съм записвала датите на евентуалното зачеване.С АГ-то според размера на бебето и моята информация определихме термин.По калкулаторите в нета трябва да родя на 24/12/2015 , а сега съм за 04/01/16. Най-точно термин може да се определи в началото до към 8/9та седмица, след това различните бебета започват да нарастват с различно темпо и трудно се определя.
За БХС и моята първа бременност беше на 25 , но си направих, защото обхваща не само Даун.Изследването е безопасно, само се взима венозна кръв.

Цитонамазка не помня да са ми правили първият път, но вл.секрет 100% и понеже не беше добър, после още 2ти до раждането.

На 30 и 31 май двама лекари ми казаха, че съм на 7 седмици и 1 ден, след като измериха ембриончето, а вчера АГ-то каза 7седмици и 6 дни, но май имаше предвид от зачеването( защото е почти 3см). Чудя се толкова кое да гледам, защото ми каза в 12та седмица да правя БХС и не знам сега как да определя коя по-точно е 12та сесмица Grinning

# 591
 miimch, брой 12 г.с. по терминът ти, който е 12.01., според мен така е редно. Моят термин е 11.01., официалният, независимо от УЗ, аз мисля д аходя в 13 г.с., която ми се пада на 06.07., значи на теб е предната седмица някъде.

# 592
Щастливка, да, и на мен кръв и ехо за БХС са ми в един ден. Имах предвид, че ако Lilac ходи на БХС преди първия преглед от ЖК, ще види бебето и няма нужда да ходи на друг преглед. Simple Smile

# 593
Здравейте момичета
Да попитам някоя от вас има ли болки в кръста?
Мен от няколко дена дооста ме притесняват!
През деня почти нищо ми няма, но вечер едвам мърдам даже някой път и покуцвам.
А докторчето не си вдига телефона...

Аз имах болки в кръста. Както и болки като менструални - поприключиха към 9-тата седмица някъде. Но аз и при цикъл преди бях със същите усещания - особено кръста. Поне на мен ми се отразяваше добре да си легна по това време. Докторът не каза да е нещо притеснително.

Утре най-после ще се запиша на ЖК. Simple Smile На 23-ти съм на преглед за нухалната гънка, БХС със сигурност няма да правя, поне към момента така съм решила. Ще видим на прегледа какво ще се окаже.

Коремът ми продължава да расте :/ И сутрин вече изглеждам преяла.

# 594
  • Пловдив
Здравейте и от мен, момичета! След дълго надникване в темата и чакане все нещо да мине, реших и аз да се включа официално:-) На 32г съм от Пловдив. В момента съм 11 г.с с първа много чакана бременност. На 22.06 съм на ФМ и БХС. Нямам търпение и съм леко притеснена!
Лека и безпроблемна на всички мами и нека направим чакането малко по-приятно споделяйки радости и тревоги!

# 595
Гордана, при кой ще правиш фм? И аз съм в 11 г.с и в твоя град.

# 596
  • Пловдив
Ами по принцип ходя в New Life при д-р Добринка Петрова. Много съм доволна. Ти на къде си се ориентирала?

# 597
Още не съм се ориентирала. Дори още не съм се записала жк. Проблем ли ще е да се запиша на жк към 13-14 г.с?
Иначе пътувам до София за прегледи, и по спешност ми се наложи да лежа в болница в 6 г.с заради отлепяне и просто на късмет в кабинета на Селената отидох. Останах доволна, ембрито оцеля.

# 598
  • Пловдив
Честно да ти кажа и аз не съм записана на жк, не мисля, че е фатално. Браво на бебока, борбен! А защо не си направиш и фм в София при доктора, който посещаваш?

# 599
Здравейте и от мен Simple Smile
Почно се прибирам от преглед - бебето не спря да маха с ръчички и е пораснало супер много спрямо предишното ми посещение преди 3 седмици. Докторът каза , че се развива по - едро  върви със седмица напред. Simple Smile Бъзикаше ме , че ще си имам гигант . Хематомът е намалял, но все още не е изчезнал напилно.

Общи условия

Активация на акаунт