Януари още е далече, но мама е чула сърчицето вече! - Тема 2

• 42 781
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • София
miimch По принцип като ти измерят плода с ехографа, той  изчислява в коя седмица си.Щом така са ти казали, значи си е това.Броиш от прегледа 5 седмици и тогава отиваш на БХС. Simple Smile

roshleto Много хубава новина ! На другия преглед няма да има и помен от хематома, сигурна съм ! Wink

gordana Добре дошла !

# 601
  • София
Ужасно се радвам, когато чета хубави новини тук и виждам нови януарски мамита! newsm68 newsm44 newsm51

gordana, добре дошла!  newsm32Желая ти прекрасни моменти и лека бременност! bouquet newsm30 preggo

DidkatAsen, аз също имам болки в кръста, предимно вечер като си лягам. Мисля, че е нормално. preggo

roshleto, много се радвам за твоето мъниче. Все така да ти маха с ръчички! newsm32 pacifier newsm32

При мен все още го има гаденето.  Dizzy Face Утре започвам в 12 г.с. Много се надявам скоро да ми мине изцяло и да си живуркам нормално до термин. hahaha

# 602
Добре дошли на новите мами. Колко е хубаво като се увеличаваме.
Аз в петък ще записвам ЖК. Ще е в ТК. Никоя не каза че ще е там. Аз втория път бях там. БХС ще си правя най-вероятно, но още не съм записала час.
С повръщането сме на Ти всеки ден. Дано скоро да спре. Повечето пъти даже е на празен ход.
Панталоните доста ми отесняха. А не ми се носят тези от предишните бременности. Тогава беше студено, а сега е жега и не са подходящи. Минах през един магазин в мола, но не харесах нищо. Сега ще издирвам други магазини, че времето ме притиска.
Покупки за новото бебе ще правя като узная пола и чак есента покрай Бебемания. Чакам я с нетърпение. Хипото и Комсед и те правят намаления горе долу тогава.
Simple Smile

# 603
Добре дошли на новите мами. Колко е хубаво като се увеличаваме.
Аз в петък ще записвам ЖК. Ще е в ТК. Никоя не каза че ще е там. Аз втория път бях там. БХС ще си правя най-вероятно, но още не съм записала час.
С повръщането сме на Ти всеки ден. Дано скоро да спре. Повечето пъти даже е на празен ход.
Панталоните доста ми отесняха. А не ми се носят тези от предишните бременности. Тогава беше студено, а сега е жега и не са подходящи. Минах през един магазин в мола, но не харесах нищо. Сега ще издирвам други магазини, че времето ме притиска.
Покупки за новото бебе ще правя като узная пола и чак есента покрай Бебемания. Чакам я с нетърпение. Хипото и Комсед и те правят намаления горе долу тогава.
Simple Smile

Аз съм в 8 седмица , а вече са ми тесни панталоните и днес гледах по улиците всички бременни носеха впити тениски , подчертаващи коремчето

# 604
И на мен започват да ми постягат нс корема Whistling
Момичета, гледам си сега снимката от ехографа и гледам едни стойности, които нямам идея какво означават newsm78
F:50
O:90
IP:4
-MM-

# 605
Здравейте мами, добре дошли на новите мами, съжалявам за момичетата които ни напуснаха, дано скоро ни се похвалят и да са послесните напуснали ни. Аз също съм от Пловдив. Първата бременност ЖК си водих в Селена. Сега като прокървих бях пак там, работят с касата. БХС ми прави Д-р Васил Даскалов. Втората бременност мисля да повторя, доволна съм от варианта. Спокойна нощ на всички

# 606
Какво е Бебемания и къде се намира? Simple Smile

Аз също скоро няма да пазарувам, но почти съм си набелязала количка и легълце. Честно казано, нямам търпение да подредя вече бебешката част, но осъзнавам, че е прекалено рано.

# 607
Всяка година обикновено през ноември в СФ в Експото производители и търговски представители на бебешки и детски марки си предлагат стоките. Може да се вземат неща с намаление. Отделно дават мостри и други неща. Например гърне Simple Smile или сокове, пюрета, мокри кърпи и пр.

# 608
Момичета, аз понеже си падам суеверна (не по принцип, само за бременността) и нито искам много много да казвам, нито да планирам....докато не се роди, за мене няма още какво да се празнува. Та, чувала съм, че може направо да се напазарува (например от роднини) за 2-3 дена след като се роди бебето. Но реално някой прави ли го? Като гледам, щом започвате отсега да планирате, явно не е лесна работа...но например, ако се даде на роднините точен списък с кое от кой магазин... Confused Знам, че е глупаво, че в днешно време шансът нещо да се обърка е много малък и т.н. и т.н....но просто се притеснявам и не се чувствам комфортно да пазарувам преди да има бебе.

# 609
То винаги може да се напазари от роднини докато си в болницата. Но аз лично предпочитам да се избера дрехите и всичко останало. Количката на мен трябва да ми е удобна. Дрешките аз знам кои се обличат лесно и кои не. Примерно казвам. Може да си направиш списък, да обикаляш магазините и после да го предадеш с нещата което си харесала и одобрила. Simple Smile и някой да пазари

# 610
Щом така го усещаш не пазарувай предварително!!има много които разсъждават като теб,пари има ли и ако сте избрали всичко няма проблем мъжо да купи!!! Единствено е добре да си подготвена с някои бодита,дрешки и да са Изгладени за родилното

# 611
Значи ще взема и аз да отида на това изложение!! Simple Smile

Аз вече съм била в тоя филм да оставя на някой друг да подготви нещата за бебето (макар че сама си ги бях купила тайно, трябваше само да се изперат), за едната бройка голо щях да си го прибирам от болницата. Ситуацията вече е съвсем различна, участниците също, но предпочитам аз да съм си подготвила всичко, ако има грешка, да се сърдя само на себе си.
Относно суеверията, отказвам да мисля лоши неща, за да не ги предизвиквам. Simple Smile

# 612
При мен все още го има гаденето.  Dizzy Face Утре започвам в 12 г.с. Много се надявам скоро да ми мине изцяло и да си живуркам нормално до термин. hahaha
Същата история Tired Аз вече я започнах, ама ей сега като прибирах детето само охках и пъшках по пътя, че ми беше лошо. Все пак е значително по-добре от преди. Надявам се скоро да ми олекне.

Добри дошли на новите мами!  bouquet Много се радвам и аз на новите попълнения и хубавите новини. Heart Eyes

Днес съм особено радостна. Crazy Преди седмица бях на една акция по безплатно гримиране в кварталния козметичен магазин. Участвах и в томбола за награди и снощи ми звъннаха да мина да си взема наградата. Отивам сутринта без големи очаквания, взех си плика и като го отворих после вкъщи  гледам един суперски парфюм. Party Цял ден мириша на "Опиум" и съм много щастлива.  Mr. Green

# 613
  • София
Добро утро слънчевиииииииииииии момичета!  Nature Sunny
Днеска ще е жегичка, така че се пазете от слънцето.  grinning039

Да, наистина някои от големите детски магазини правят големи промоции. Обикновено тук в бг мама слагат банери за това. Например преди няколко месеца Хиполенд имаха 50% намаление, което си е доста  newsm57

Относно пазаруването аз мисля да започна след като ми кажат пола, а по-усилено от есента  newsm68 Не искам нищо да оставя за последния момент. Даже започнах да си правя списък, набелязан артикул и приблизителна цена. Така хем се занимавам с нещо много приятно за мен и ми минава времето, хем и съм подготвена горе -долу.  book preggo 1crib

Ще попивам информацията от мамите, които вече имат дечица, защото те могат да помогнат много с това - какво да не купуваме и какво им е било безполезно.  Stuck Out Tongue

Аз искам да започна да плета. На сестра ми за бебчо изплетох страхотно одеалце.  knit Но някъде четох, че не било хубаво докато си бременна да платеш, шиеш и т.н.  Rolling Eyes

Също така съм си подготвила няколко малки платна и съм се снабдила с маслени бои (аз по принцип рисувам) и ще започна някакви 3 бебешки картини за стаята, но е още рано.  Flowers Bouquet

Ох, като се сетя колко неща имам да свърша..., но пък ще изчакам да мине лятото и почивките и тогава. Например октомври може да се започне.  Sunglasses

Прозорци трябва да мия...  clean и други подобни приятни занимания.  Flutter

Аз се записах много, много май. Желая на всички ви прекрасен и слънчев ден!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
И аз малко суеверна в това отношение,но след БХС, ако всичко е наред почваме с ремонт в спалнята, за да направим място за легълце и шкаф за бебока.Ще си го харесам, ще го премеря,за да пасне, но за пазаруване бих си позволила чак в 9м живи и здрави до тогава ще набелязвам  Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 09:16 от Molssi

Общи условия

Активация на акаунт