За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 51

• 61 065
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Вие давате ли на новородените си , Биогайа ?
Да, давах и заедно с Еспумизан Комфорта-а само това подейства за коликите при нас.

# 496
Ооо, да. Давах до преди около 2 седмици

# 497
Здравейте,мами ! Моето бебче скоро ще направи 7 месеца.Има дни,когато повръща много.Има и дни,когато почти не повръща.Мислих,че с въвеждането на твърда храна нещата ще се оправят,но пак си повръща особено като дам чай,вода или АМ .За килограми наддава добре в момента е 7.400 кг.Нормално ли е да се притеснявам ?

# 498
Здравейте,мами ! Моето бебче скоро ще направи 7 месеца.Има дни,когато повръща много.Има и дни,когато почти не повръща.Мислих,че с въвеждането на твърда храна нещата ще се оправят,но пак си повръща особено като дам чай,вода или АМ .За килограми наддава добре в момента е 7.400 кг.Нормално ли е да се притеснявам ?

На гастроентеролог ходили ли сте? Ако не - добре е да отидете. Има бебета, които повръщат и до годинка, но все пак една консултация не е излишна. При дъщеря ми проблема не се реши толкова с въвеждането на твърдата храна, а като започна да стои повече време седнала, т.е. около 7 - мия месец...

# 499
Момичета, малкият е на 3 месеца и една седмица и не е акал от четвъртък. По принцип знам, че е нормално при кърмените бебета, но досега винаги е имал поне по един наакан памперс и не се е случвало да пропуска. Изцяло на кърма е.

# 500

На гастроентеролог ходили ли сте? Ако не - добре е да отидете. Има бебета, които повръщат и до годинка, но все пак една консултация не е излишна. При дъщеря ми проблема не се реши толкова с въвеждането на твърдата храна, а като започна да стои повече време седнала, т.е. около 7 - мия месец...
Не сме ходили,сега педито ни даде направление . Каза,че е за коремчето на 6 месеца имало такива изследвания,дали там ще ми кажат повече или ?

# 501
Изследванията на 6 месеца са ехограф на коремни органи. Не знам какво ще ви кажат там, може да попитате, но лекарите, които ги правят не са гастроенетеролози (поне при нас не беше)...

# 502
Изследванията на 6 месеца са ехограф на коремни органи. Не знам какво ще ви кажат там, може да попитате, но лекарите, които ги правят не са гастроенетеролози (поне при нас не беше)...
Много благодаря ! Ще попитам,ако не могат да ми кажат ,ще взема направление за гастроентеролог.

# 503
Момичета, малкият е на 3 месеца и една седмица и не е акал от четвъртък. По принцип знам, че е нормално при кърмените бебета, но досега винаги е имал поне по един наакан памперс и не се е случвало да пропуска. Изцяло на кърма е.

Моето бебче също разреди изхожданията си през последните 2 седмици, преди си акаше по няколко пъти на ден, а сега прави паузи от 2-3-4 дни. Педиатърът каза, че до 3 дни било нормално и не се предприема нищо. Ще видим как ще е занапред.

# 504
  • град-държава
Дъщеря ми също не е акала от вчера сутринта. Направо съм в потрес, за първи път се случва. Звъннах на педиатъра - не било проблем.  Rolling Eyes

# 505
Heppykali Благодаря ти за отговора. Да нормално е попитaх педито и той ми отговори също даже щяло да направи по добър белег. То даже днес се спукa и изтече точката с гнойтa.  

# 506
Здравейте мамита,някоя от вас ползва ли слинг за разходките на бебо?Търся мнения дали е удобен и кой вид,че има различни newsm78?
Вени аз имам приятелки със закупени слингове. Така им стоят. Не са доволни. Мога да попитам, просто аз няма да го ползвам, затова не съм се интересувала.

# 507
От мой опит и наблюдение слинговете по-трудно се слагат, човек има нужда от опит и да свикне. Нито имах времето, нито търпението аз, затова си взех ергономична раница, която обожавам и ми свърши чудна работа.

# 508
Здравейте момичета. Ще водим малкия на планина за няколко дни. Говоря за септември месец. Тогава той ще е на 9 месеца. Искаме да се качим на лифта Ястребец, чиято крайна спирка е на 2300 м. (може и малко повече, не помня). Та въпросът ми е - ОК ли е да го кача на такава височина? Чувала съм, че разреденият въздух не е добре за малко дете.

# 509
Ansy81,Skeeter благодаря Ви за инфото HugЩе се въздържа сега да купя пък по нататък ще помисля

Общи условия

Активация на акаунт