Звездни компромати- 286 част

• 109 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Рени и тя като Мара през 3 месеца обяснява на Гала колко е щастлива и обичана, а пък накрая се появи и разказа как от години са почти разделени, защото той си седи тук, а тя сама с децата в Израел. Че я бил излъгал и подвел като й казал, че всички отиват заедно, пък не станало така.
Peace Четох някъде и за побой дори...

# 226
Сега четох, че Рени от 4 години е в Израел, а сигурно от 15 са с Борис, 11 години не го е било срам, изведнъж го досрамяло и решил да я скрие в Израел  Thinking  Но е странно, че я е изпратил там, а той не е отишъл, сега тя се връща.
Щото видиш ли, децата растяли, да не се срамят и те от чалгарското минало на майка си. Някаква такава причина имаше изтъкната.

# 227
  • ГО
Рени, за живота си в Израел, винаги е говорила само хубави неща. Спомням си при Гала, колко подробно разказваше, колко е хубаво там, колко е уредено всичко, за здравеопазването... чак да ти се прище да заживееш там. Разказвала е за децата си, за живота им там, но за мъжа си не е казвала нищо. Допреди няколко месеца, където пак при Гала, разказа за проблемите им. Стана ясно, че той я спирал да пее, демек не е подхождало на амплоато му на сериозен бизнесмен, да е с някаква певица, а на нея това й е липсвало. Пеенето, де.

# 228
Модна линия от    Антонио Бандерас

Линията, която е създадена в сътрудничество със скандинавската марка „Selected“, е за есенния сезон и включва три части – винтидж дрехи, дънки и костюми.Антонио Бандерас, който в момента изучава мода в лондонското училище „Сейнт Мартин“, споделя, че колекцията до голяма степен представлява него и неговия стил.

# 229
  • Варна
Направо се обърках кои копитца да гледам.

Венсан Касел,Марион Котияр, Леа Сейду, Гаспар Юлие и ...
https://www.instagram.com/p/BFvY2VVC5Ba/

# 230
Рени, за живота си в Израел, винаги е говорила само хубави неща. Спомням си при Гала, колко подробно разказваше, колко е хубаво там, колко е уредено всичко, за здравеопазването... чак да ти се прище да заживееш там. Разказвала е за децата си, за живота им там, но за мъжа си не е казвала нищо. Допреди няколко месеца, където пак при Гала, разказа за проблемите им. Стана ясно, че той я спирал да пее, демек не е подхождало на амплоато му на сериозен бизнесмен, да е с някаква певица, а на нея това й е липсвало. Пеенето, де.
Сблъсквала съм се със свекъра и ,и ако синът му е взел от него безкруполния и безчувствен характер се чудя как Рени е издържала толкова Sad 

# 231
  • До морето
Аз пък до преди няколко дни не знаех чий син е мъжът й. Винаги съм го мислила за обикновен селски мутраген, пък той бил далавераджия с потекло.

# 232
  • Варна
Нешка Робева е отбелязала 70 годишен юбилей. На тържеството, организирано от Илияна Раева са се събрали Златните момичета. На тази снимка обаче, ми направи впечатление текста на английски, който е на заден фон.  Mr. Green Back to къде/ кого, че не разбрах...
http://i3.dir-i.net/CMS/2016/05/27/s/3a_suwm1h.jpg
Свекърът на Рени е виден агент от ДС. В крайна сметка това му е била работата- да вербува, докладва и тормози психически хората. Тя все пак е знаела, в какво семейство влиза!

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 14:41 от flufi

# 233
Не мога да повярвам,че ще го кажа,но Николета е много по красива от тази

# 234
  • Пловдив
Нешка Робева е отбелязала 70 годишен юбилей. На тържеството, организирано от Илияна Раева са се събрали Златните момичета. На тази снимка обаче, ми направи впечатление текста на английски, който е на заден фон.  Mr. Green Back to къде/ кого, че не разбрах...

А на клавиатурата "a"дори не е близо до "u" Mr. Green

# 235
  • София

но е точно до "s" Mr. Green
ужас.

# 236
  • ГО

но е точно до "s" Mr. Green
ужас.
Добре, че не е "ass"...

# 237
  • София
Ама моля ви се, кажете какво пише, че снимката ми излиза много тъмна и не мога да прочета.

# 238
 Joy Joy Тези наши "англичани" с такива бисери безумни впечатляват, че не е истина! Как пък никой не го видя?! ooooh! Верно добре че не са цапнали две ss Crazy Mr. Green

# 239
  • ГО
Ама моля ви се, кажете какво пише, че снимката ми излиза много тъмна и не мога да прочета.
.....time you came back to as  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт