Звездни компромати- 286 част

• 109 818
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Манганиело защо е бил в болница?

Коя е Рени и от къде се завръща? Rolling Eyes
Тя живееше в Израел. Доколкото знам загърби кариерата си заради мъжа си. Роди му две деца и замина с него за Израел. Скоро даде интервю, в което се жалваше, че през повечето време мъжа й бил в България, а тя била сама с децата в Израел. Като цяло май ще се развежда и е решила отново да започне да пее.

# 211
  • ГО
Мъжът й е син на този, който оглави Фонда за лечение на деца в чужбина - Пилософ. Като цяло, около тях има много слухове за измами, някакви укрити данъци и т.н.

# 212
Жонката сте го направили на мат и маскара последните страници  Mr. Green
С Кейт Мос си отиват наистина, но Ванеса го облагородяваше някак - много им се радвах.
Амбър не я харесвам, но си я е заслужил явно, няма какво да ги мислим.

# 213
Мъжът й е син на този, който оглави Фонда за лечение на деца в чужбина - Пилософ. Като цяло, около тях има много слухове за измами, някакви укрити данъци и т.н.
Рени едва ли се развежда заради измамите и укритите данъци на свекър си Stop Като започнете с едни разкази по картинка...пълните само жълтурите

# 214
Ааа, да се изкажа като по-компетентЕна: Ренито я криели в чужбина, щото свекър й и мъжа й се срамували от миналото й на фолк звезда. Така четох някъде. ПиснАло й е сигурно.

# 215
# 216
# 217
  • into the blue
Абитуриентката на София Борисова лично на мен не ми харесва черната рокля.

Починала е майката на Дж.Анистън http://life.dir.bg/news.php?id=22758868

# 218
Крачетата на кончето-прекрасни ,но на момичето Mr. Green

# 219
  • Once there was a Hushpuppy...
Рени направо по цици да беше излязла.

ooooh!
То, да бяха само циците очеизбождащи на тази снимка Laughing
А, те едни страшилища.... newsm43

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Единият леко стреснат Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 220
Може и кобила да е, но изглежда стресирана. Laughing
Биляна е излязла добре, хубави очи има.

# 221
Сега четох, че Рени от 4 години е в Израел, а сигурно от 15 са с Борис, 11 години не го е било срам, изведнъж го досрамяло и решил да я скрие в Израел  Thinking  Но е странно, че я е изпратил там, а той не е отишъл, сега тя се връща.

# 222
Биляна си е красива по рождение  Peace. Преди да се вманиачи в бодибилдинга, беше много нежно момиче. Харесвах я, сега вече не толкова.

# 223
  • ГО
Рени едва ли се развежда заради измамите и укритите данъци на свекър си Stop Като започнете с едни разкази по картинка...пълните само жълтурите
Къде съм казала, че заради това се развежда? Просто казах това, което съм чела за тях в нета.

# 224
  • До морето
Рени и тя като Мара през 3 месеца обяснява на Гала колко е щастлива и обичана, а пък накрая се появи и разказа как от години са почти разделени, защото той си седи тук, а тя сама с децата в Израел. Че я бил излъгал и подвел като й казал, че всички отиват заедно, пък не станало така.

Общи условия

Активация на акаунт