Звездни компромати- 286 част

• 109 257
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • На топло
Джо, за това не съм съгласна:
на снимката от партито на следващия ден (щастлива и усмихната) се вижда спусната коса, но в пространството между кичурите няма никакво наличие на синини

Първо, човек може да се усмихва, а вътрешно да му се плаче и косата покрива лицето, няма как да се види нещо.

Но като цяло има нещо странно в поведението на Амбър, дали е била жертва наистина на всичко което описва или всичко е многократно преувеличено с цел извличане на максимални парични облаги.... newsm78

# 601
Джо, мисля че тя има свидетели от партито си за РД, все пак са били повечко хора  newsm78

Това с кичурите е крайно нелепо  Wink
Може да ги е замаскирала с ФДТ, може да ги е блърнала с телефона. Амбър е доста хитра според мен и няма да е толкова малоумна да пуска такива снимки, които е ясно, че ще доведат до това, до което доведоха, поне щеше да си нарисува пак синини  Laughing

За различните места на синините да не говорим  ooooh!
Ако Амбър ще стига до там, че да изфабрикува такова обвинение, с което да му вземе няколко десетки милиона, със сигурност поне една истинска синина ще си направи (или ще даде на някой приятел да я бушонира), чак толкоз проста не е - в битка за десетки милиони да ходи с нарисувани синини и то в съда.

Това, че Амбър е отказала да подаде жалба при идването на полицията, нищо не значи  Wink
Не една или две жертви на насилие не подават жалба веднага, а на по-късен етап, след като помислят и се консултират. Особено, ако трябва да подадат жалба срещу мъжа си.

# 602
Колкото и да спечели момата от радвода,повече ще изгуби.Гледам цялото холивудско войнство ще се изправи срещу нея.да се моли статистка да я вземат после,ако и се работи де.... Confused

как го виждаш не е ясно,
мъж да бие жена в Щатите, който и да е той, няма да бъде подкрепен от обществото,

това не е бг-мамма, все пак, която дори обвини 16 годишно момиче, че си го е търсело/очаквало, като е влязло с офис на 60-годишен мъж ...

# 603
Добре де, извинявам се за глупавия въпрос ама молба за развод, ограничителна заповед..а у, обвинения за побой. Всичко това не трябва ли да бъде доказано с медицинско?  newsm78

# 604
Тя си е занесла синината в съда има и снимка, подписала е клетвена декларация. Ако съдията прецени, че му е нужна ще поиска експертиза, но едва ли. Там съдът е експедитивен, не е като тук, заседание след два месеца, та да трябва да носиш хартийка, че на еди коя си дата си имал охлузване с неизвестен произход.
До този момент не съм прочела адвокатката му или ПР-ката му да са пуснали изявление в което да се твърди в прав текст, че не се е случвало нищо подобно.
Едната казва само, че "обвиненията са внесени за да иска ищцата издръжка", а другата се престарава да носи от девет кладенеца вода колко е любящ Джони и как всички мразят Амбър.

# 605
набързо ще се разведат, няма какво да делят,
не знам дали е коментирано, той се е дразнел, че тя излиза много често с Кара в последно време, ревнувал един вид ...

# 606
набързо ще се разведат, няма какво да делят,

Няма, какво да делят, да. Само едни нищо и никакви 400 милиона  Laughing

# 607
не знам дали е коментирано, той се е дразнел, че тя излиза много често с Кара в последно време, ревнувал един вид ...
Има го на предишната страница, смешки.
Как пък досега не се сети да ревнува от мацки, та чак сега взел да се дразни. Не е като Амбър да не се е лигавила и с други тия четири години. То не беше щерката на Дьо Вилпен или Ники Рийд преди и след сватбите и на двете.
Кара не е чак толкова специална.

# 608
  • На топло
Има го на предишната страница, смешки.
Как пък досега не се сети да ревнува от мацки, та чак сега взел да се дразни. Не е като Амбър да не се е лигавила и с други тия четири години. То не беше щерката на Дьо Вилпен или Ники Рийд преди и след сватбите и на двете.
Кара не е чак толкова специална.
Пишеш така, сякаш се движиш в среди им и си пряк свидетел на всичките им истории.
Или си се омотала яко в живота на звездите  Laughing
Всичко трябва да е в сферата на предположенията....така от далече.

# 609
  • София
Много са ми смешни онези, които смятат, че Амбър едва ли не си е сложила малко червени боички около окото и ревейки е хукнала към районното. Само малоумник би постъпил по такъв левашки начин пред лицето на целия свят. Пожелавам й на Амбърчето така здраво да одруса тоя нашмъркан чичак, че да не й се налага да скърби по изгубената си кариера в Холивуд.

# 610
Добре ли сте? Нали за да заведеш, че си ударен/бит трябва медицинско от съдебен лекар.
Как с боички?

# 611
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тонка, и за мен е нелепо, но явно всякакви спекулации се правят вече. А медицинско явно няма, поне не съм чела да е представила такова. И жалба не е подала до един определен момент, и на лекар не е отишла с полицаите, та да се установи, че на точно тази дата след точно тази случка е била посинена. Те твърдят, че не е изглеждала удряна (това  е много интересно твърдение, което не забелязвам да се дискутира тук).

# 612
  • София
Екс, никой не е твърдял, че са боички, споко.  Grinning
Но не прочете ли колко коментари имаше, че това на лицето не било от телефон; на следващия ден нищо й нямало и т.н.
Джо, сигурно съм чела друга тема.  Wink

# 613
  • На топло
Тонка, и за мен е нелепо, но явно всякакви спекулации се правят вече. А медицинско явно няма, поне не съм чела да е представила такова. И жалба не е подала до един определен момент, и на лекар не е отишла с полицаите, та да се установи, че на точно тази дата след точно тази случка е била посинена. Те твърдят, че не е изглеждала удряна (това  е много интересно твърдение, което не забелязвам да се дискутира тук).
Защо да се коментира, след като имаме един нашмъркан чичак  Joy това е достатъчно.

# 614
Сигурно всички често ни замерят с телефони и затова знаем как точно изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт