Звездни компромати- 286 част

• 109 845
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Колкото до Ванеса, говореше се, че тя не е искала брак. Също тук-там се появяваха слухове, че именно тя го е напуснала и той се е хванал като удавник за Амбър. После бърза сватба и т.н. Каква е истината само те си знаят.
Аз още си спомням папарашки снимки на Ванеса, които показват колко трудно преживява раздялата с Деп, така че не мисля, че инициативата е била нейна
Как от папарашка снимка може да разбереш дали един човек страда за раздялата с половинката си Rolling Eyes
Джой, красотата е субективно понятие. Амбър си е доста хубава и не мисля, че отстъпва по красота от изброените. За мен даже е по-красива от тях, но за мен. А и Алисия Викандер, Емили Блънт и Джесика Частейн са с различен тип красота.

# 166
Тази Дженката Лоурънс нямам спомен да съм я виждала в темата Crazy
Скрит текст:

Амбър ми е изключително красива! Викандер е като мишле в сравнение с нея. Емили Блънт не намирам за красавица, а Джесика Частейн има пищността и руменината на холандска пастирка.

# 167
Имат ли предбрачен договор?  Mr. Green
Сигурно има, ама чак пък толкова кратки срокове да са упоменати като достатъчни, за да получи достатъчно количество от авоарите на Джонито при развод... Thinking Амбър трябва да е особено умна, опровергавайки всички мнения и представи за нея, ако е договорила 1 година брачно съжителство и получава достатъчно. Grinning Или и този брак е просто сделка.
А може би разводът е сделка,делят имущество ,данъци и други подобни известни в Холивуд

# 168
Наистина са различен типаж, излишно е да се сравняват. Амбър не я харесвам особено, но в нея има много блясък и определено приковава погледите, както само големите красавици го могат. Викандер е сладка, фина, изящна и да, много талантлива. Но чак голяма красавица по общите стандарти не е.

# 169
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бижу, това са част от снимките от ябълчния облак, имаше и по-брутални тогава, и на Дженката, и на други знаменитости.

Относно красотата- за мен Амбър е една от типичните за Холивуд руси кукли, каквито има по двайсетина на поколение, докато Джесика Частейн притежава ярка индивидуалност, която се търси в една истинска звезда. Лицето и в съчетание с огнената коса се запомнят от раз.

# 170
В момента има страшно много изключително красиви млади актриси, които притежават и талант на всичко отгоре. Амбър не може да се сравнява като красота въобще с една Алисия Викандер, Емили Блънт или Джесика Частейн да речем, та дори и само по този параграф без Джони е заникъде.
Майтапиш ли се? Laughing
Алисия Викандер и Амбър сравнени по красота?
Знам, че харесваш само супер грозни за мен и за доста хора жени и мъже, но чак толкова......

А и други преди мен са го написали.
Цитираните по-горе жени за мен са направо грозни, но не исках да го напиша. Вярно прилича Алисия на мишка, освен това няма вкус и винаги е парцалана.

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 22:07 от densi

# 171
Амбър е бляскава красавица, и аз не бих я сравнявала с гореизброените.
Но красавица със запомняща се и дръзка красота, не типичната сладникава холивудска блондинка  Heart Eyes

# 172
  • София
Амбър си е красавица. Емили Блънт ми е далеч от това определение. Викандер я харесвам много, защото е чаровна и талантлива. Джесика Частейн би се вписала идеално в ролята на дойка.

# 173
Знам, че харесваш само супер грозни за мен и за доста хора жени и мъже, но чак толкова......
Въобще не ми пречи твърдението ти, само не пропускай да вкараш любимата си Блейк в числото на тези "само супер грозни", понеже от новото поколение холивудски блондинки тя ми е основната фаворитка Wink.

# 174
  • Варна
Любимец навършва 52г. днес /вместо запис/
https://www.instagram.com/p/BF3oyYaNK2n/?tagged=lennykravitz

# 175
  • Пловдив
10 годишната ми дъщеря дотича с викове от своята стая да ми съобщи, че капитан Джак Спароу вече е свободен и тя може да се омъжи за него  Mr. Green

И  аз като мис Джули мисля, че Амбър може да е била влюбена в него. Още помня една снимка, в която той бягаше , а след него тичаха стотина булки - когато се раздели с Ванеса. Винаги е бил харесван и доколкото виждам все още е много харесван.

# 176
Въобще не ми пречи твърдението ти, само не пропускай да вкараш любимата си Блейк в числото на тези "само супер грозни", понеже от новото поколение холивудски блондинки тя ми е основната фаворитка Wink.
Е нея не знаех, че харесваш и съм изненадана.

# 177
  • Оптимист по принуда
Оххх  Heart Eyes

# 178
Е нея не знаех, че харесваш и съм изненадана.
Харесвам я още от "Клюкарката", а в "Диваци" окончателно ми хвана окото. А лицето и с остри черти и твърде тесни очи е от тези, които по принцип не ме грабват.
Нямам изработен алгоритъм- този/тази изглежда така и така, значи задължително ми харесват. За мен едно лице трябва да притежава доза характер и сила, за да ми допадне, затова и не харесвам Амбър- има нещо отпуснато и муцесто в устата, което ми напомня на декоративно кученце и я вкарва в графата "безразлична".

# 179
Жабка е пуснала хубава фотосесия. С Блажко, в Инстаграма.
А Амбър дори ми е прекалено красива, но не запомняща се.

Общи условия

Активация на акаунт