Звездни компромати- 286 част

• 109 842
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Once there was a Hushpuppy...
Не запомняща се красавица...
Да обобщя Mr. Green

# 181
Жабка наистина много хубави снимки е пуснала
https://www.instagram.com/p/BF4SMsMrrlR/
https://www.instagram.com/p/BF4OSiILrq6/
https://www.instagram.com/p/BF4SfanLrmH/
Само тия устни са ми   ooooh!

# 182
Преди много години, когато Джони още беше женен за Ванеса и децата им бяха съвсем малки, прочетох едно интервю с него, в което казва, че искал да си живее със семейството в Южна Франция и да показва Холивуд на децата отдалеч "като счупена играчка". Явно много ме е впчатлило сравнението, за да го запомня. А какво стана сега - вкарал се във възможно най-холивудския сценарий.

# 183
  • София
много искам да му честитя  Heart Eyes

юбилярка днес е Нешка Робева bouquet
Благодарности!

# 184
Гледам в момента Кейти Холмс в някакъв си "Госпожица Медоус"... Играе натурална, без грим, доста остаряла, с лоши зъби. Confused От 2014-та е филмът.

# 185
В момента има страшно много изключително красиви млади актриси, които притежават и талант на всичко отгоре. Амбър не може да се сравнява като красота въобще с една Алисия Викандер, Емили Блънт или Джесика Частейн да речем, та дори и само по този параграф без Джони е заникъде.
Майтапиш ли се? Laughing
Алисия Викандер и Амбър сравнени по красота?
Знам, че харесваш само супер грозни за мен и за доста хора жени и мъже, но чак толкова......

А и други преди мен са го написали.
Цитираните по-горе жени за мен са направо грозни, но не исках да го напиша. Вярно прилича Алисия на мишка, освен това няма вкус и винаги е парцалана.
Викандер направо грозна,  ти сериозна ли си ?

# 186
Напълно!
Прилича на мишка.

# 187
може би защото не е блонди....

# 188
  • София
по-коректно е да се говори за излъчване.
аз помня как изглежда Алисия Викандер, Амбър Харт-не.

# 189
Викандер наистина не е грозна, но наистина асоциацията ми е точно с мишка. Толкова печална хубост има. Тя не е бляскава красавица, а просто ретро хубавица, която сякаш е излязла от роман на Шарлот Бронте. И още има нещо твърде детско в себе си, за да я приема за жена.
Иначе има потенциал, както и време да го доразвие и покаже. За сега, чака.

# 190
по-коректно е да се говори за излъчване.
аз помня как изглежда Алисия Викандер, Амбър Харт-не.
С мен пък е точно обратното, другите две които различавам с труд са Сиена Милър и Кейт Ъптън.

Единствената, която е по-красива от Амбър за мен е Чарлийз и двете имат бляскавата холивудска красота в стил Монро или Мейнсфийлд.

Амбър е изгубила 5 години от живота за едно впиянчено, постоянно дрогирано застаряващо същество.
Дано финансовата и компенсация да си струва.

За всеки гледал втория Ловец на кино сравнението между Чарлийз, Емили и Частейн е смехотворно.

Що се отнася до слуховете, че Ванеса се го е напуснала...
Буквално на следващия ден след раздялата е била в компанията на френски музикален продуцент, със същия е била и на миниконцерт, който е дала за отбран кръг от 200 близки приятели миналата година. Съвсем по френски.

# 191
наслада за очите,  благодаря за линковете  bouquet

# 192
  • София
Мили момичета, включвам се тук само да ви кажа, че от описаните от вас истински бляскава е само Терон, но истинска красавица е София Вергара. Взимайте си Блейк, Амбър, Викандер, Дженката Лоурънс и коя беше там, Сиена Милър ли, Курникова ли....довиждане Laughing. И така му се пада на дрогираното Джони, да зареже Жо Ле Такси с две деца! Амал Аламудин за него!

# 193
 Joy А ти си вземи включването и ... newsm49 нали! Crazy
Аз пък не смятам и никога не съм смятала, че Терон е бляскава. Тя е студена като айсберг и каменна като гранит. Някаква хубавка и любезна на вид, ама съвсем безразлична като добра учителка е. Мишел Пфайфър на младини и тя като нея беше. Хубава, ама... толкова.
А Амбър е като скъп шоколадов бонбон в целофан и с луксозна панделка. Тя и Блейк имат това излъчване. Не ги сравнявам по красота тия дами, защото всеки ги вижда различно и красотата има различни измерения, макар, както отбелязах днес в абитуриентската тема, истински красивите момичета всички ги определят като красиви, пък уж нали... вкусове най-разни.
Вергара... е тя е събирателно от всички красиви образи. Тази жена е като факел, огън струи от всяка нейна пора. Знойна жена! Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 00:48 от Бижy

# 194
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бижу, а аз винаги съм намирала студените жени за много по-бляскави от знойните. В общи линии същото и при мъжете, но понеже там играе и сексуалният елемент, студените ги възприемам повече като обект на възхищение, отколкото като привличащ ме такъв.
Да си недостъпна и недостижима- това е най-ослепяващият блясък. Да караш околните да мечтаят за теб, знаейки, че никога няма да те имат.

Относно Пфайфър- тя не е като Терон. Тя е супер изящна и понеже има много живо и изразително актьорско присъствие, ледената и красота се тушира. Не знам колко си я гледала, но ако си, сети се колко трепетна беше в "Опасни връзки" и колко знойна в "Бейкър бойс". Единственият филм, в който е била асболютен гранит, е "Белият олеандър"- там наистина лъхаше студ от нея.
Затова и беше кралица в Холивуд по времето, когато такава се ставаше на екрана, а не в таблоидите- защото умееше да бъде различна и винаги, винаги магнетична. И беше кралица, без да е нужно да присъства на всяка церемония с бляскава рокля, грим и прическа.

Общи условия

Активация на акаунт