Звездни компромати- 286 част

• 109 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Спрягат сегашното състояние на Деп на около 400 милиона, тоест, ако няма изрично предварително споразумение, тя има право да претендира за повече от 50.

Тези видими следи от удари са много сериозно обвинение и ще влоши за него много ситуацията. Ако той беше невинен обаче, досега трябваше сто пъти да са отрекли или пуснали опровержение от неговия лагер.

С оглед на новото развитие съм напълно съгласна със забележките ти по сметката  Peace

Адвокатката му си играе на риторика, защо видите ли Амбър не била пускала жалби.
Чакаме ПР-ката му какви кирливи ризи на Блонди ще изкара.

# 301
  • Бургас
Драмата на Амбър в български вариант
http://www.burgasnovinite.bg/Mis-Balgaria-Kristiana-Kostadinova.html

П.П. Много лоша енергия има във форума днес  Confused

# 302
  • На топло
Според един сайт, Амбър имала много снимки, на които е с белези от побои при различни скандали, даже имала и видео с насилие.....боже това ако е вярно и ако изплува... Sick
Иска ми се да не е вярно.

# 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Колко си сладка само, гуш Hug Унищожителното ти разобличение към мен със сигурност доказва твърденията на Амбър Laughing

# 304
Амбър излиза  
     от съда, на Джони Деп му е забранено да я доближава на по-малко от 100 ядра след като я е ударил с Айфон-а си ...

# 305
  • На топло
Джони деп никога не ми е харесвал! Бррр, много ми е нечистоплътен.
Но тези обвинения, може да са истина, може и да са лъжа. 50/50
От друга страна, Ванеса е толкова състарена след съвмесния им живот, тя може да си е мълчала заради децата.

# 306
Ох, бе, ужасно изглежда всичко това. Хем знам, че може да е сценарий, хем ми става мъчно. Ако всичко се окаже истина, изцяло съм на нейна страна, недопустимо е подобно поведение  Confused

# 307
Да е скалъпено, колко да е скалъпено ... тези синини, които се виждат на излизане от съда, очевидно са истински  newsm78

# 308
Аз съм безразлична към Амбър и смятам, че се е омъжила за Жонито по любов. Разликата в годините им е голяма и в техния случай сигурно е била на седмото небе да открадне идола от детството си, а Жонито е бил много привлекателен тогава.
Сега се е получил ефекта  "да те разплаче идола ти". Tired

# 309
Джони деп никога не ми е харесвал! Бррр, много ми е нечистоплътен.
Но тези обвинения, може да са истина, може и да са лъжа. 50/50
От друга страна, Ванеса е толкова състарена след съвмесния им живот, тя може да си е мълчала заради децата.
И от Ванеса не се е чуло нищо, и от Кейт, и от Уинона. Може да е пропаднал тотално наистина, но все си мисля, че мъжът бияч си е такъв и си има историята, а не става бияч отведнъж.

Ненна, синините са истински определено. Тук казусът е да се докаже, че са от него. Ако наистина замълчи, явно нещата са ясни.

# 310
той си изглеждаше много добре допреди 3-4 години, но явно затъна в тежката дрога, да видим дали ще се измъкне ...

# 311
  • София
Амбър със сигурност се е подготвила добре. Щом почна със синините, явно има и други карти в ръкава  Wink

# 312

И от Ванеса не се е чуло нищо, и от Кейт, и от Уинона. Може да е пропаднал тотално наистина, но все си мисля, че мъжът бияч си е такъв и си има историята, а не става бияч отведнъж.

Ненна, синините са истински определено. Тук казусът е да се докаже, че са от него. Ако наистина замълчи, явно нещата са ясни.
Това как ли ще се докаже? Нейната дума срещу неговата  newsm78 Очевидно сагата ще има продължение.

Аз друго си мисля: ако се окаже вярно, Жонито няма ли освен да му изтупат джобовете с няколко десетки милиона, да получи и някаква съдебна присъда (пък било то и условна)? Някак така ми се струва, че е редно, въпреки че е селебрити. Макар и дрогирано селебрити.

# 313
  • На топло
Джони нали се беше появил на някакви награди дрогиран до козирката, нещо сричаше и заекваше.
Веднъж го бяха снимали, малко преди раздялата с Ванеса, едва се държеше на краката си.
Човекът има голям проблем.

# 314
Това как ли ще се докаже? Нейната дума срещу неговата  newsm78 Очевидно сагата ще има продължение.
Със свидетели и тя сигурно е намерила.

Общи условия

Активация на акаунт