Звездни компромати- 286 част

• 109 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • вятър в маслините, вятър над хребета
С много пари за Оксана и години изолация за Гибсън. Накрая Джоди Фостър му подаде ръка и му помогна да повъзроди умрялата си кариера.
Чета линка горе и почвам да вярвам на Амбър за доста неща. Хич не е невероятно да я е третирал като робиня, Холивуд развращава яко. Но тя защо се е омъжила, след като е било така през цялото време? Thinking

# 391
Аз съм безразлична към Амбър и смятам, че се е омъжила за Жонито по любов. Разликата в годините им е голяма и в техния случай сигурно е била на седмото небе да открадне идола от детството си, а Жонито е бил много привлекателен тогава.
Сега се е получил ефекта  "да те разплаче идола ти". Tired

Така мисля и аз. И веднага се сещам за Том Круз и Кейти.

Обективно Амбър беше започнала да грее и преди Джони, а той според мен да залязва. Така, че ползите са били взаимни.
 Да не забравяме, че в почти всяка жена тлее желанието да превъзпита и опитоми лошото момче.

# 392
  • Вестерос
А коя е Оксана ?  Blush

# 393
Оксана го осъди на голяма издръжка, после беше дала интервю при Хауърд Стърн и бе коментирала отношенията си с Мел Гибсън, а имала такава клауза в издръжката, че не трябва да коментира отношенията им публично, в следствие на това той й спря издръжката, сега издържа само детето,
тя обяви банкрут,
Оксана си е класическа златотърсачка- тя е започнала като болногледачка, жени се за сина на жената, която е гледала, той я праща да учи някъде, после среща Тимъти Далтън, има дете и от него и т.н....

Джо имаше предвид, че Джони ще има съдбата на оня пияндурник Мел, който пропадна, но на Джони положението е по-зле, защото е на тежка дрога ..

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 11:12 от eau

# 394
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По-скоро имах предвид, че в Холивуд веднъж като ти замине репутацията, после оставаш като прокажен- никой не ти дава роли, никой продуцент не те иска във филмите си, понеже си "оня бияч" и публиката вече не те обожава. За Джони тази история според мен е абсолютният финал.

# 395
А коя беше извадила запис как казва че ще я убие, Оксаната или на Пол Маккартни жената

# 396
  • Бургас
Оксана беше записала кавгите.В съда даже се яви бившата на Гибсън и заяви,че за толкова години,той не е посягал нито на нея,нито на децата.Всичко си беше нагласено от златотърсачката и най-гадното беше,че скандалите са ставали пред момиченцето им.Мел да е мислили и той с главата си.Пред носа му излезе този брак.Толкова ли са слепи тези мъже!?
Много ми е жал за децата на Деп.Какви ли не неща ще прочетат за баща си. Sad

# 397
Aма колко сте категорични.
Бил я биел системно,Ванеса била стабилна и при нея не били минавали тези история,Джони бил на тежки наркотици.
Да сте им били в къщата? Всичко това звучи толкова глупаво.Може да предполагаме,но да говорим все едно са ни първи дружки.... Rolling Eyes

Амбър винаги е сияела и въобще не е давала вид на системно малтретирана,нещастна женица.Смятам също така,че не се е омъжила само по сметка.Имало е и любов и от страна на двамата.
Много неприятна ситуация за всички от Амбър,през Джони,децата му,приятели...

# 398
Мел Гибсън си е все същото пиянде, за съжаление, а и направи онова скандално изявление с/у евреите, което няма да му бъде простено никога,
даже разведе 90- годишния си баща, който имаше 10 годишен брак с една''наборка'', ама понеже не я харесвал и ги разведе, ...

Джони има невероятна box office power, при него още не е решено, все още има шанс, обаче видимо изглежда все по-зле ...

# 399
А коя беше извадила запис как казва че ще я убие, Оксаната или на Пол Маккартни жената

Оксана, обаче и тя с какъв тон му говореше- един равен и спокоен, без всякаква емоция, ясно й че ще го извади от равновесие и го прави бавно и методично,
онази на Пол също беше златотърсачка впрочем ...

# 400
Сега е моментът да се покае, извини, да каже, че съжалява за грешките се и да се заключи някъде за няколко месеца, Холивуд ще му прости и пак ще прави милиони. Амбър да го одруса, да забогатее, той да се излекува и така всички да започнат на чисто. Ама той май си мишкува.

Онази на Пол нямаше нищо срещу него, най-обикновена златотърсачка, не знам точно колко му взе, но беше се опитала много да го очерни.

# 401
нищо няма да направи-
don’t complain and don’t explain са му основно правило / Кейт Мос беше казала, че го е научила от него /

# 402
  • ГО
Четох, че Деп е наел най-големите акули в Холивуд за адвокати.
Няма да се даде без бой, опс, толкова лесно, де  Mr. Green
За такива претенции към състоянието му, Амбър би трябвало да се е подковала сериозно.

# 403
За такива претенции към състоянието му, Амбър би трябвало да се е подковала сериозно.
къде ги виждате тези големи нейни претенции към състоянието му?!?!
тя е милионерка и без него щеше да е такава, тя е голяма красавица- и без него щеше да е с богаташ ...

# 404
Много ми е жал за децата на Деп.Какви ли не неща ще прочетат за баща си. Sad
Лили Роуз е толкова отнесена на вид, че едва ли ще вдене за какво иде реч. Момчето не го показват изобщо. Май имаше някакъв здравословен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт