Звездни компромати- 286 част

• 109 229
  • 740
  •   1
Отговори
# 555

Мда... Селена Гомез не е мръд-на-ла, за разлика от Блейк, която определено е с оправян нос  Simple Smile

# 556
  • София
Ванеса Паради не дочака дори да я повикат в съда. Няма да е лесно на Амбър Хърд.
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/johnny-depps-ex-vanes … a-paradis-8075797

# 557
 Също като бившата на Мел Гибсън.

# 558
Ванеса Паради не дочака дори да я повикат в съда. Няма да е лесно на Амбър Хърд.
http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/johnny-depps-ex-vanes … a-paradis-8075797
Две деца има от Джонката, пази му парите.

# 559
Да се чудиш как не успя да си го задържи за нея този "толкова мил" човек?! Thinking

# 560
  • София

Ахахаха, вярно! Grinning

# 561
# 562
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако (както май ще се окаже в крайна сметка) обвиненията са лъжливи и/или преувеличени, защо точно трябва да и е лесно? Ванеса е явно възмутена, не ви ли хрумва, че има защо?

п.п. не проумявам как може с толкова лека ръка и първосигнално да се вярва на подобни наистина отвратителни обвинения. Разбрах вече, че всички, които се съмняваме, сме завистнички, които не могат да преживеят, че не са така ослепителни, ама едната красота на Амбър ли вярно ви кара да и вярвате така безусловно? А ако Джони беше все още във вида си от "Карибски пирати", на кого щяхте да вярвате? Понеже на Амбър ако красотата е доказателство, то неговата би била още по-силно такова.

# 563
  • София
Защото по всичко личи, че все пак той я е ударил, а е гадно да удариш някого, независимо кой си и какви са ти обясненията. Казвам ти го като човек, който е имал челен опит с домашно насилие. И пак да отбележа, че реално не съчувствам на никого от засегнатите в историята.

# 564

Амбърчето изрично пише в обясненията си, че я е емнал за нещо, което не е вярно.  Whistling
Също така макар и да са се лигавили, всички твърдят, че Кара откакто е с Ани е съвсем друг човек, едно е да се лигавиш за малко реклама, съвсем друго е да кръшкаш.

В американските съдилища обвинения не се хвърлят с лека ръка това там не е БГ, там за лъжесвидетелстване се лежи! Ефективно!

Ахахаха, вярно! Grinning

Всеки цент който Амбър измъкне, е директно измъкнат от потомците  Mr. Green

# 565
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защото по всичко личи, че все пак той я е ударил, а е гадно да удариш някого, независимо кой си и какви са ти обясненията. Казвам ти го като човек, който е имал челен опит с домашно насилие. И пак да отбележа, че реално не съчувствам на никого от засегнатите в историята.
Дали? Аз дотук доказателства не съм видяла, а след излязлото от полицията май по-скоро доказателствата са за скалъпено обвинение.

# 566

всъщност всички се впрегнаха да излъскват имиджа му, дори първата жена и тя се обади- по-точно ПР я е накарал да даде изявление, децата му, Мики Рурк и той го защити, да биеш жени не е като да си скандалджия в онзи феминистки свят

а той е в  Лисабон с групата си Холивудски Вампири

# 567
  • На топло
Ще ви напиша какво ми каза една позната за Лили Роуз. В началото на годината често е ходила в едно кафе, където тя работи. Каза, че Лили е изключително възпитана, мила, усмихната и няма празен поглед ( както аз си мислех от снимките), говорела перфектно на френски. Каза ми, че спряла да ходи заради фотографите, които буквално я тероризирали всеки път като се появи там.
И аз мисля, че Ванеса защитава бащата на децата си, а не защото Джони е цвете за мирисане  Peace

# 568
всъщност всички се впрегнаха да излъскват имиджа му, дори първата жена и тя се обади- по-точно ПР я е накарал да даде изявление, децата му, Мики Рурк и той го защити, да биеш жени не е като да си скандалджия в онзи феминистки свят
а той е в  Лисабон с групата си Холивудски Вампири

Мернах, жената не го е виждала сигурно 30 години, но вече обяснява Жони какво ангелче е.
Между другото Робин Баум - ПР-ката му е в топ3 в Холивуд, клиентският и списък е впечатляващ
Освен Жони - Ryan Gosling, Dakota Fanning, Chris Hemsworth, Daniel Craig, Alexander Skarsgard, Kate Bosworth, Naomi Watts, Orlando Bloom, Antonio Banderas, Melanie Griffith, Benicio Del Toro, Jared Leto, Russell Crowe, James Franco.

Списъкът на адвокатката му Laura Wasser е още по-занимателен. Drew Barrymore to handle her divorce from Will Kopelman.  She also represented Jennifer Garner (in her divorce from Ben Affleck), Maria Shriver (in her divorce from Arnold Schwarzenegger), Denise Richards (in her divorce from Charlie Sheen), Kim Kardashian (in her divorce from Kris Humphries) and Nick Lachey (in his divorce from Jessica Simpson).
Тя е работила по споразумението над развода на Мелани Грифит и Бандерас година и половина, докато двамата се правели на влюбени пред камерите.

# 569
Ще ви напиша какво ми каза една позната за Лили Роуз. В началото на годината често е ходила в едно кафе, където тя работи. Каза, че Лили е изключително възпитана, мила, усмихната и няма празен поглед ( както аз си мислех от снимките), говорела перфектно на френски. Каза ми, че спряла да ходи заради фотографите, които буквално я тероризирали всеки път като се появи там.
И аз мисля, че Ванеса защитава бащата на децата си, а не защото Джони е цвете за мирисане  Peace

А не е ли логично да говори френски?

Общи условия

Активация на акаунт