Звездни компромати- 286 част

• 109 232
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ще ви напиша какво ми каза една позната за Лили Роуз....говорела перфектно на френски...

newsm78 E, френският ѝ е майчин език, нормално да го говори перфектно.

# 571
Обвиненията са в системен физически тормоз нали? Повече от веднъж със сигурност.
Което за мен означава, ако е вярно, че Джони е насилник и вероятно винаги е бил такъв.
Някак ми е трудно да повярвам, че Ванеса, ако е била жертва на домашно насилие, ще излезе с лека ръка да го защитава. Или пази наследството на децата си на всяка цена?

# 572
Обвиненията са в системен физически тормоз нали? Повече от веднъж със сигурност.
Което за мен означава, ако е вярно, че Джони е насилник и вероятно винаги е бил такъв.
Някак ми е трудно да повярвам, че Ванеса, ако е била жертва на домашно насилие, ще излезе с лека ръка да го защитава. Или пази наследството на децата си на всяка цена?

НЕ,
жалбата освен за миналата събота е за още два пъти когато и е посягал последните 6 месеца.
Другото било психологически и вербален тормоз.
В един от линковете на Дейли Мейл от вчера е цялата жалба - 6 страници.

# 573
  • На топло
Ще ви напиша какво ми каза една позната за Лили Роуз....говорела перфектно на френски...

newsm78 E, френският ѝ е майчин език, нормално да го говори перфектно.
Може би е очаквала някакъв акцент, не знам.

https://www.instagram.com/p/BF_YP_5BaCH/?taken-by=lilyrose_depp
И дъщеря му го защитава.

# 574
  • Вестерос
Рийз и кученце си пийват кафе
Скрит текст:

# 575
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитирала е два случая плюс разглеждания, но назад постнах цитат от жалбата, в който тя казва, че по време на цялата връзка е била обект на вербален и физически тормоз. Нейни думи, в писмен вид. Така че- тя посочва три случая, но твърди, че тормозът (и физическият) е системен.

# 576

Това от щерката ме разчувства  Heart Eyes

# 577
Цитирала е два случая плюс разглеждания, но назад постнах цитат от жалбата, в който тя казва, че по време на цялата връзка е била обект на вербален и физически тормоз. Нейни думи, в писмен вид. Така че- тя посочва три случая, но твърди, че тормозът (и физическият) е системен.

Ми то физическият тормоз не внаги означава бой Peace

# 578
 Ами той ѝ е баща, какво да каже? Тя и на онзи Фрицъл дъщерята, дето я държа затворена в подземитето на къщата си десетилетия и ѝ направи деца говори добре  за него.

# 579

Това е целта,
сигурна съм, че лично Робин е избрала снимката, чудна е  Heart Eyes
Въобще не е случайно, че Лили Роуз цъфна в ЛА веднага след като Амбър подаде молбата.

# 580

Което не означава, че извършителят не е насилник и че ако го прави системно вероятно е бил такъв към всичките си партньорки.

# 581
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ули пита за тормоз, не за бой Peace. То и замерването с твърд предмет не е бой, но като те улучи е тормоз, ако ли не- битов скандал (мерила съм гадже с обувка, добре, че не го улучих Laughing)

# 582
Абсолютно нормално е дъщеря му да го защити и съвсем очаквано същото да направи и Ванеса.

Ванеса, независимо дали е била щастлива и обичана или тормозена, към днешна дата няма никаква изгода(нито емоционална, нито финансова) да го "топи" и да застава срещу него.  Rolling Eyes

# 583
Тя и на онзи Фрицъл дъщерята, дето я държа затворена в подземитето на къщата си десетилетия и ѝ направи деца говори добре  за него.
Това вече е стокхолмски синдром.
Не познавам нормален тормозен човек, който да умира от любов към тормозителите си. Нормално е първо да е страх и неприязън, после омраза във фазата, когато не можеш още да се защитиш и безразличие когато си вземеш живота в ръце.

# 584
Ванеса, независимо дали е била щастлива и обичана или тормозена, към днешна дата няма никаква изгода(нито емоционална, нито финансова) да го "топи" и да застава срещу него.  Rolling Eyes

Ванеса би си го прибрала и търпяла и сега, въпреки всичките му изневери, тя пък е... , направо имам чувството, че изявлението й е намек към него, ако иска да се върне  ....

Общи условия

Активация на акаунт