Звездни компромати- 286 част

• 109 272
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Екс, никой не е твърдял, че са боички, споко.  Grinning
Но не прочете ли колко коментари имаше, че това на лицето не било от телефон; на следващия ден нищо й нямало и т.н.
Джо, сигурно съм чела друга тема.  Wink

Аз коментирах, че това на лицето не мисля, че е телефон. Но имах предвид, че ми изглежда да има по-сериозни удари, а не да го оправдавам.
Не знам доколко би насинил телефон, на мен лично ми се струва, че не чак толкова. Но имах колежка, която веднъж изглеждаше като Амбър, а се оказа, че мъжа и доста е поработил над това. Беше преди много години, но все още ме ужасява подобно нещо.

# 631
Тази на Джаки Кенеди ли се опитва да го докара ,от към тоалети де.Заговори се ,че Клуни има желание да се включи в политиката и за това се ожени ....за жена
Да не съм пропуснала нещо? Гей ли е?

# 632
Скрит текст:
Амал Аламудин (към която имам страст) най-накрая се сети, че може да взаимства нещо от стила на Шейха Моза и изглежда фантастично Heart Eyes:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/05/29/15/34BF299200000578-36 … 1464533864263.jpg
Тази на Джаки Кенеди ли се опитва да го докара ,от към тоалети де.Заговори се ,че Клуни има желание да се включи в политиката и за това се ожени ....за жена

Това съм го чела много пъти и да приемем, че може да е истина...
Но какъв е мотивът на Амал тогава? Богата е, от богато семейство, успял и уважаван адвокат на световно ниво. Какво ще спечели от брака си с Клуни?

# 633
Скрит текст:
Амал Аламудин (към която имам страст) най-накрая се сети, че може да взаимства нещо от стила на Шейха Моза и изглежда фантастично Heart Eyes:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/05/29/15/34BF299200000578-36 … 1464533864263.jpg

Това съм го чела много пъти и да приемем, че може да е истина...
Но какъв е мотивът на Амал тогава? Богата е, от богато семейство, успял и уважаван адвокат на световно ниво. Какво ще спечели от брака си с Клуни?
Това,че е богата и известна и успяла /последното го казват пиарите/ на Клуни.И добре,че се ожениха да разбере света за тази успешна адвокатка.За Клуни отдавна се шушука ,че мацките до него са с договор .Особено за една от последните италианката.Поне любимото ми радио в Италия доста го дъвчеха този въпрос ,когато той живееше с италианката

# 634
За да си успял адвокат, въобще не е нужно да си известен на милиони хора по целия свят и то от жълтите вестници.
Дори смятам, че кариерата й би олекнала покрай холивудска звезда.

# 635
А бе не им вярвам на всички тези слухове, че то не останаха мъже.  ooooh!
И не останаха нормални връзки, всичко било договор  #Crazy

Добре, че моят любимец си е нормален мъж, не, че ще ме огрее, де  Mr. Green , но не пречи да си го мечтая  Laughing

# 636
Аз коментирах, че това на лицето не мисля, че е телефон. Но имах предвид, че ми изглежда да има по-сериозни удари, а не да го оправдавам.
Не знам доколко би насинил телефон, на мен лично ми се струва, че не чак толкова.
Хвърлен със сила е възможно да е причинил подобна синина. Ясно се вижда, че в единият край има права черта, това няма как да се получи от юмрук, от някакъв предмет е.

София и Джо  Heart Eyes
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13307449_114123170 … d&oe=57D71C5F

# 637
  • Бургас
Сутринта по новините казаха, че Ванеса се застъпила за Джони, като казала, че за 14 години връзка той не й е посягал нито веднъж.

# 638
  • Варна
Прилича ми на вдовица.
Слава Богу, дължината на роклята е добре.
Очаквах пак да й видя клечките за уши.
Харесвам стила й на обличане, но не и мини дължините,
които си обича.

# 639
Мислих си тази сутрин - сигурно е много тъжно да си известен, всички да те гледат под лупа и да не можеш и да се разведеш мирно и тихо, без скандали, драми, папараци и кирливи ризи. То едни обикновени хора понякога с какви панаири се развеждат,  пък какво остава за "необикновените"...

# 640
  • София
Мислих си тази сутрин - сигурно е много тъжно да си известен, всички да те гледат под лупа и да не можеш и да се разведеш мирно и тихо, без скандали, драми, папараци и кирливи ризи. То едни обикновени хора понякога с какви панаири се развеждат,  пък какво остава за "необикновените"...
Просто професия. Ако не бяха известни нямаше да са успели. Пък и  като си имаш лични несгоди най-малко те вълнува какво ще мисли баба Гицка от Люлин 6 за твоя развод.

# 641
  • Пловдив

Всеки десети човек е гей. Така че процентно си е доста високо, за мен не е никак учудващо.

# 642
  • Бургас

Защо да не може?Джо показа такава двойка.

# 643
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страница назад не видя ли какво съм писала? Професорът от "Екс-мен" е доволно известен и се развежда без шум. Хич не ожалвай Джак Спароу, и той можеше, ако имаше грам акъл и не се беше оженил за циркаджийка.

# 644
Въпрос на интелект и на зрялост у двамата партньори.

Всеки десети човек е гей. Така че процентно си е доста високо, за мен не е никак учудващо.
Ако вкараме в статистиката и близо всеки четвърти имал някакво би- залитане положението става още по-интересно  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт