Звездни компромати- 286 част

• 109 250
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Що като нинджа? Пише, че съседката е влязла с резервен ключ.
Е, аз не чета анг.,аз от чуждите езици владея само италиански.Какво сте се юрнали да обяснявате ,четете ,та четете,ми като не го четем този език Mr. Green

# 722
Знам,че в момента са заедно. Във времето, в което се разделяха нямаше никакви истерии, обиди, заплахи.
Но Дъглас не е глупавия, наивен и инфантилен Джони  ooooh!
Имат си предбрачен договор,железен,това се коментираше едно време

# 723
  • На топло
http://www.people.com/article/amber-heard-leaving-legal-meeting
Амбър щастлива, скоро ще прибере 20 милиона  Grinning
Да и ги дава Джонката, да не се стиска.

# 724
Къде прочете 20 млн?  newsm78
Хм жълтурите все още не са качили никъде клетвената декларация на Рейчъл, жалко  Thinking

# 725
  • На топло
Най-малко 20 милиона, това го прочетох на друго място.
За последната година нашмърканият чичак е спечелил 100 милиона, а Амбър 370 000.

# 726

Хм жълтурите все още не са качили никъде клетвената декларация на Рейчъл, жалко  Thinking
Ако Рейчъл е съседката, я има качена.

# 727
За последната година нашмърканият чичак е спечелил 100 милиона, а Амбър 370 000.

и откъде чак толкова ?

# 728
Парис ми прилича на Майли.

# 729
  • У Диспансера ...♥♥♥

и откъде чак толкова ?
До колкото имам спомен, Амбър се снима в последната част на - Професия стриптизьор. Изключително скучна и тъпа роля, ама той целия филм беше такъв като цяло.

# 730
Истина ли са тези милиони за Амбър? Нереално ми звучи...пък ако ги има 40-50 от Джонито ще са и за джобни  Simple Smile
Като цяло според мен не си осребри брака с него кой знае колко откъм филмови роли, освен че се докосна до The Danish Girl.
Вече за рекламните и договори не съм запозната, лице ли е на нещо.

П.п. Застреляйте ме, да не ми се налага сама да го правя  ooooh! 370 хиляди си ги мечтая като 370 милиона  Laughing

# 731
За какви милиони на Амбър говорите, аз разбрах че е спечелила 370 хиляди долара миналата година...

# 732
  • София
Какви пари се спрягат....какво й струваше да си наляга парцалите и да си живее като душица с толкова богат мъж, ОЧЕВИДНО е, че правеше с него, каквото пожелае. Ще я е яд после, колкото й да му вземе, защото не вярвам, че ще изкара кой знае какво сама.

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 23:43 от Rafiqa

# 733
Нощница, ама Дончо и Гергана.

Бе тя да му вземе 100 мл. и за внуците и ще има. Само от лихвите ще се издържат и ще завещават на поколенията милионите.

# 734
  • Вестерос
На мушама ми мяза на мен

Общи условия

Активация на акаунт