"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 8

• 95 329
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
В програмата на Нова за другата седмица има 2-часов епизод и в четвъртък и пише Финал на сезона.
Явно тия последните 6 епизода от 42-та са ги събрали по 2 на вечер и приключват другата седмица.
Решили са да намалят агонията ни, едно умно решение, браво!

# 31
  • София
Започва Европейското първенство по футбол и Нова си освобождават ефирно време.

# 32
  • До морето
Като им знам тъпите промота, не вярвам Галето да е загубила бебето. Щом в промото има реплика, подсказваща това, значи 100% бебето е живо и здраво!

# 33
  • Sofia
Пеци ще го спаси...отново  Laughing

# 34
Това с книгата не го разбрах...мислех, че просто й е взел книга за подарък...как така ще си вземе книга от дома на Генадиеви и ще й я подарява...а тя па, като живея врата до врата и се познават от 100 години, не е ли видяла тази толкоз велика книга у тях?!

И аз не разбрах - значи Сашко открадна книгата от дома на Генадиеви, за да я подари на Биляна...що за тъпотия?!

# 35
Надявам се Галето да запази бебето. Много ми е мила и симпатична и като образ, и самата актриса. Снощи си мислех как би могла да използва елегантно инфото, че Виолетка ходи на фитнес въпреки твърденията, че е бременна. Може да издебне момент, когато и Пецан е наоколо и съвсем невинно да подметне нещо от сорта: "Г-жо Захариева, изглеждате фантастично, фитнесът ви се отразява добре" и т.н. Това е достатъчно на Пецан да му светне червената лампичка. Защото нали се предполага, че Галето не знае за бременността на Виолета. Още повече като я видя да пуши, сигурно съвсем се е усъмнила, че има нещо гнило.

# 36
 Peace Привет - нова тема , а  сме на  страница 3  bouquet !
Добре ,че ще съберат епизодите в три дни . Нямам голяма надежда ,че нещо  ще се  развърти до края на сезона .
Както някой  каза  преди време - разговорът тук е по-интересен от  филма  Laughing .
Това с книгата  на Генадиев и  много дълбокомисленото мълчание на Сашо  си е направо ... ooooh!

# 37
Не знаех, че бременните не пушат и не ходят на фитнес Mr. Green

# 38
Стилянова няма да загуби бебето. Захариев се втурва в стаята, след като е повикан и тя набързо изтърсва, че не е искала така да стане. Нали знаете, че промото е почти винаги подвеждащо.

Пак да коментирам, че режисурата куца. Можеш да имаш най - добрите футболисти в отбора си, но треньорът е този, който определя каква ще е играта им. Мисля, че и тук така се получава. Толкова неловки сцени, статична игра, Сашо и Биляна като се гледат не виждам влюбени и копнеещи погледи, а -
безразлични. Не мога да им повярвам.

# 39

Нее, странното е, че започваш да ходиш на фитнес по време на бременност и пак тогава пропушваш. Като добавим и че си на 50 г. и имаш характер на лисица, тогава вече е и подозрително.

# 40
Въпрос на личен избор, да. Но не мисля, че има бременна, която да скача на въженце като дива коза.  Peace

# 41
Надявам се Галето да запази бебето. Много ми е мила и симпатична и като образ, и самата актриса. Снощи си мислех как би могла да използва елегантно инфото, че Виолетка ходи на фитнес въпреки твърденията, че е бременна. Може да издебне момент, когато и Пецан е наоколо и съвсем невинно да подметне нещо от сорта: "Г-жо Захариева, изглеждате фантастично, фитнесът ви се отразява добре" и т.н. Това е достатъчно на Пецан да му светне червената лампичка. Защото нали се предполага, че Галето не знае за бременността на Виолета. Още повече като я видя да пуши, сигурно съвсем се е усъмнила, че има нещо гнило.

И аз мислех подобна развръзка. Дано да сме прави.. Peace
Сашко как мълчи като пън.  #Crazy Много изнервящо.
Калин пък и той как се е вманиачил по Биба,хем му каза,че не го обича. ooooh! Тук идва въпроса защо продължава да спи в тях?  newsm78

# 42
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата.

Да му имам на Сашо знаците, които "дава" на Биляна.

Слава Богу, че другата седмица приключва таз история.

Като изключа работата с изнудването, Калин се справя в пъти по-добре от целия младши състав. и образът му е по-интересен.  Не мисля, че търсеше пари в чантата за Кръстева. То се вижда, че е картичка, освен ако към пропуснала, че я е извадил от плик.
Дано скоро се появи някоя нова мадама и да му отнесе мислите от тази флегма и да стане образцов гражданин Crossing Arms

# 43
Ми нали се появи Хинова, ужким за Калин... но може и тя да си падне по Сашо, той пък ще спи с нея, колко му е.

# 44
Надявам се Деси Бакърджиева в този сериал да не прави изкуствените си физиономии, както например в...офф...как беше....дето играеше снаха на Стефан Данаилов....Много беше зле там, особено, когато се опитваше да се разплаче  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт