"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 8

• 95 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
може и тя да си падне по Сашо, той пък ще спи с нея
Естествено! Той е лекар - хуманна професия! Как ще остави колежката си....недоклатена Mr. Green

# 46
Не гледах много внимателно снощи, но какво му имаше на детенцето? Беше много убедителна Кръстева.

И аз като вас не разбирам Виолета защо се мъчи да го задържи, след като видя с очите си, за пари явно не е..не ми изглежда толкова глупава, нито толкова влюбена  newsm78

# 47
Ми защото няма да има "перфектното" семейство за пред хората, с "доцент", може да я тресе идеята за престижен, дълъг и стабилен брак. Всъщност, тресе я, нали затова иска дъщеря й да се омъжи за мъж от съответното тесто.

Да и това, което казва Роси 9550 също ↓ Simple Smile

# 48
Не гледах много внимателно снощи, но какво му имаше на детенцето? Беше много убедителна Кръстева.

И аз като вас не разбирам Виолета защо се мъчи да го задържи, след като видя с очите си, за пари явно не е..не ми изглежда толкова глупава, нито толкова влюбена  newsm78

Според мен от его. Чисто и просто как така ще я изостави, че и заради по-млада. Пък и дете чака от тази другата. Иска от чист егоизъм и женска злоба да докаже, че още я бива, че средната възраст я прави всъщност още по-пълноценна. Даже видите ли даже още е способна да износи и роди дете  Thinking

# 49
  • Варна
Да не съм лош пророк, но ми се струва, че този сезон ще приключи абсолютно "в нищото" и после втори няма да има...

# 50
Да не съм лош пророк, но ми се струва, че този сезон ще приключи абсолютно "в нищото" и после втори няма да има...
Ами, то така ще е най-забавно, същото написах преди няколко страници. Joy
Може Стилянова да загуби бебето, но Пецко пак да зареже Вилито и да заживее с Галето. Така още повече ще я е яд Вилито, че причината е самата Галя, а не бебето. Twisted Evil
Е, ще се радвам, ако бебето си е наред, разбира се.
Ако дават три дни по две серии - точно 42 стават. Ще има втори сезон, все пак, но сигурно още не са измислили нищо в посока на размяната, твърде са заети с други сюжетни линии.  Mr. Green

# 51
Бе може и да няма втори, те Нова са спецове по пускането на едносезонни сериали, свършващи горед-доле в нищото. Сещам се за Хотел България, Морска сол, Отплата, Женени с деца БГ (гоооляма тъпня беше), тия все са по един сезон. Само Етажна собственост (4) и култовата Забранена любов (2) са с повече живот.

# 52
Като гледам колко са неориентирани какво да се случи в първи сезон, що да не направят и втори? Още не са измислили кога и как да се разкрие за разменените бебета, да се вземат или не младите, толкоЗ матрЯл имат, че и трети сезон като нищо ще направят. Crazy

# 53
Само Етажна собственост (4) и култовата Забранена любов (2) са с повече живот.

Ооо, благодаря че ми напомни, ще си изгледам пак лятото, много си го харесвах  Heart Eyes

# 54
А не дадоха  ли в предишното промо настояване на Пецан да прегледа Захариева ( казваше й нещо от рода веднага да легне за преглед) . Снощи обаче го изпуснах този момент - или аз , или сценаристите де:)
Преди време също ми се стори , че гледах някакъв момент от промо, който го нямаше в следващата серия.
Мисля, че Калин намираше химикалката в шкафа на Биляна и я гледаше, а после нямаше нищо подобно в серията. Тогава реших , че страдам от шизофрения и съм се пообъркала ама де да знам...Simple Smile

# 55
  • Пловдив
Кръстева мен ме кефи, пък!

# 56
И "Незабравима" нямаше продължение и завърши в нищото. По БТВ-тата я завъртяха после с продължението. Защо ще има по две серии? newsm78

# 57
  • Бургас
Ако сценаристите надничат тук, ще имат матриАл за още 3 сезона поне  Joy
Ама верно ли Алекс прибра книгата от Генадиеви  #Crazy С кой акъл тогава я подари на Бибето   Crazy

# 58
  • Варна
За да ни отърват от мъките ни...  hahaha
Майтап бе... За да не се засекат с Европейското по футбол вероятно.

Скрит текст:
Между другото и мен ме е оперирал лекар-алкохолик. Спасил ми е живота... перитунит (така ли се пише не знам), в следствие от спукан апендицит (и това не знам така ли се пише)... В малкия град, от който съм родом, всички го знаеха, че е винаги пиян, но се говореше, че е безпогрешен. Оставяйки назад факта, че когато го извикаха по спешност в 23.30 вечерта, защото бил дежурен, дойде мат пиян и каза на майка ми "Амиии, то май се е спукал и не знам дали не е късно, ама..."  Shocked, иначе човека си свърши работата перфектно... Мир на праха му!

# 59
А не дадоха  ли в предишното промо настояване на Пецан да прегледа Захариева ( казваше й нещо от рода веднага да легне за преглед) . Снощи обаче го изпуснах този момент - или аз , или сценаристите де:)

Аааа, не следиш внимателно. Имаше го - изюрка я, ама тя не се даде, та се сджафкаха и после бременното Вили отиде да пафне една цигарка навън под погледа на Стилянова.

Общи условия

Активация на акаунт