Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 172
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • на земята
Да попитам за размерите на бански горница 38 размер на коя чашка отговаря?
на 75 Б ли или 80Б?Долница предполагам 38 отговаря на М размер?
Благодаря bouquet

# 646
Каква е тази профилактика 2 дена,не мога да разбера..

# 647
Според мен е бъг в системата.

# 648
  • на земята
Аз пак да попитам за размерите на банските?Никой ли не е купувал?
 bouquet

# 649
 bouquet
Аз не съм купувала, но като съм мерила горнища от този тип номерация (34, 36, 38) най-много ми пасва 36, въпреки че в чашката ми идва леко малко (нося 75С от техните номерации на сутиените). Относно долнищата за дънки и панталони съм 34 (в ХМ), но бански и бельо взимам 36 и е идеално. Peace Според мен 36 отговаря на S, 38 на M и т.н.
Само едно уточнение, че аз не искам да ми е много стегнато долнището и да ми се врязва, но след една по-голяма експлоатация, това което имам на ХМ се отпусна доста. Но това може би важи за всички бански, та сега не го нося вече, защото ми е доста хлабаво. Peace
Ако с друго мога да съм полезна... newsm78 Peace

# 650
Отговорр от преди 2 часа:
"H&M: We are currently experiencing global IT issues with our systems at the moment. We are hoping to have this resolved as soon as possible. Thank you for your patience regarding this."

# 651
  • на земята
 bouquet
Аз не съм купувала, но като съм мерила горнища от този тип номерация (34, 36, 38) най-много ми пасва 36, въпреки че в чашката ми идва леко малко (нося 75С от техните номерации на сутиените). Относно долнищата за дънки и панталони съм 34 (в ХМ), но бански и бельо взимам 36 и е идеално. Peace Според мен 36 отговаря на S, 38 на M и т.н.
Само едно уточнение, че аз не искам да ми е много стегнато долнището и да ми се врязва, но след една по-голяма експлоатация, това което имам на ХМ се отпусна доста. Но това може би важи за всички бански, та сега не го нося вече, защото ми е доста хлабаво. Peace
Ако с друго мога да съм полезна... newsm78 Peace
Благодаря ти много Hug

# 652
  • Варна
Какво стана с този сайт,съвсем се оляха. Thinking Thinking
И днес няма да заработи като гледам.

# 653
  • Бургас
Дано поне ни изненадат с някой код за БД и още нещо, като се профилактират. Laughing

# 654
тази профилактика и на мен ми лази по нервите вече, дано след като пуснат сайта не е изчерпана наличностт ана палтото което искам Sad

# 655
  • на земята
Аз се се обаждах по телефона да питам за поръчката си,и попитах и за тази профилактика,жената ми обясни,че не е профилактика,а че имат огромен проблем със сайта и работят денонощно от вчера да го оправят,но не успяват.Надяват се тази вечер късно или утре всичко да е ок,но не дава гаранция Peace

# 656
Някой помни ли кога пускаха банските на намаление? Спрямо минали години май към 20.07. newsm78

# 657
Някой помни ли кога пускаха банските на намаление? Спрямо минали години май към 20.07. newsm78

Мин седмица имаше 50% намаление на 2-ри артикул бански! Но може би август пак ще ги пуснат на намаление до 70 %.

# 658

Мин седмица имаше 50% намаление на 2-ри артикул бански! Но може би август пак ще ги пуснат на намаление до 70 %.
Извинявам се, не уточних, имам предвид във физическите им магазини. Помня, че съм си купувала в разгара на лятото бански на намаление. Онлайн не бих рискувала, освен ако не съм пробвала и съм сигурна в модела. Жалко, че в тукашния магазин има само най-смотаните модели заредени. ooooh!

# 659
  • Варна
Айде честито! Сайта работи:- )

Общи условия

Активация на акаунт